Samsung One UI 6.1 ajunge și pe seriile Galaxy S22 și Galaxy S21

144
One UI 6.1 to Galaxy S22 and Galaxy S21
Sursa foto: 9to5google.com

Cu seria Galaxy S24 compania Samsung a debutat interfața One UI 6.1, bazată pe sistemul de operare Android 14. Știm deja că noua intefață Samsung One UI 6.1 va ajunge pe unele dintre cele mai noi smartphone-uri ale companiei. Dar, dincolo de asta, lucrurile sunt în mare parte un mister. Cu toate acestea, Samsung a confirmat ieri că seria Galaxy S22 și seria Galaxy S21 vor primi noua interfață.

One UI 6.1 este software-ul disponibil din cutie pe Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ și Galaxy S24.. Actualizarea bazată pe Android 14 aduce o mulțime de modificări ale performanței, animațiilor, noi funcții, dar și o mulțime de caracteristici Samsung Galaxy AI. În timpul recentului eveniment Unpacked, Samsung a confirmat o listă inițială de dispozitive care urmează să fie actualizate, inclusiv seria Galaxy S23 și alte versiuni din 2023.

Potrivit unui moderator Samsung Community, citat de Tarun Vats pe X/Twitter, One UI 6.1 se va îndrepta către seriile Galaxy S22 și Galaxy S21 în perioada următoare. Actualizarea va veni cel puțin cândva după luna februarie, dar încă în prima jumătate a anului 2024, potrivit 9to5Google. Cel mai probabil momentan Samsung rezervă exclusiv noile funcții seriei Galaxy S24 pentru a crește vânzările.

Dar, vor primi aceste dispozitive toate caracteristicile Galaxy AI care alcătuiesc cea mai mare parte a actualizării Samsung One UI 6.1? Momentan sunt doar speculații în privința treceri Galaxy AI la alte dispozitive, Samsung nu a menționat acest lucru. Dincolo de asta, planurile Samsung sunt încă necunoscute. Cu toate acestea, în general, noile actualizări One UI Samsung vin la orice dispozitiv care primește actualizarea principală pe care se bazează. Deci, dacă dispozitivul dvs. Galaxy are One UI 6.0, probabil că va primi și interfața One UI 6.1.

Interfața de utilizare (UI) este punctul de interacțiune și comunicare om-calculator (ecran, tastatură, sunet, etc.) într-un dispozitiv. Prima interfață grafică cu utilizatorul a fost dezvoltată de informaticienii de la compania Xerox în anii 1980.

Samsung nu dezvăluie prea multe despre planificarea viitoarelor sale actualizări. Compania a anunțat anterior că va actualiza alte telefoane la Samsung One UI 6.1 în prima jumătate a anului 2024. Acum Samsung menționează că telefonul care va veni probabil primul – seria Galaxy S23 – va primi încă o actualizare de securitate înainte de upgrade. Acesta ar trebuie să fie patch-ul de securitate din februarie. Deci ne așteptăm ca noua interfață să ajungă pe Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra cândva în martie 2024 sau poate la mijlocul lunii februarie.

Apoi, celelalte dispozitive care vor primi Samsung One UI 6.1 vor urma în săptămânile sau lunile următoare. Ne gândim aici la Galaxy S21 FE, Galaxy A54, Galaxy A53 și modelele din seria Galaxy A52. Vedeți pe I❤️Samsung ce dispozitive vor primi interfața One UI 6.1!

Totuși, rețineți că aceste telefoane vor fi actualizate în prima jumătate a anului. Poate dura până în aprilie, mai sau chiar iunie până când acestea primesc One UI 6.1.