Samsung Electronics onorează veteranii și eroii Statelor Unite

844

Echipa Samsung și-a atins obiectivul de a aduna și dona o sumă de bani pentru organizația Carry The Load, care cooperează cu organizațiile nonprofit pentru a asigura o continuitate în îngrijirea militarilor veterani din Statele Unite. Acești veterani provin de la forțele de ordine, pompieri, alți militari din diferite arme, precum și familiilor acestora. Acest gest făcut de gigantul high-tech sud-coreean onorează sacrificiile făcute de acești eroi americani.

Luna mai a fost un eveniment special pentru mai mult de 60 de angajați Samsung care au participat la manifestarea anuală Carry the Load National pentru a onora veteranii americani, pentru a le sprijini familiile prin strângerea de fonduri. Angajații Samsung participanți și-au arătat mândria de a onora acești eroi și au mers pe jos în mars, pe diferite rute în New York și New Jersey, Philadelphia, Washington D.C., Atlanta, Carolina de Sud, San Diego și Austin, culminând în Dallas cu un marș de Ziua Memorialului.

Eli Kim, reprezentantul de vânzări din divizia de telefonie mobilă Samsung Electronics America, a declarat că face acest lucru pentru bunicul său, un veteran al războiului coreean care a suferit răni grave. „Sunt aici astăzi în onoarea bunicului meu, pentru greutățile pe care le suferă în fiecare zi„, a spus Kim.

Jennifer Cairone, manager de vânzări la Samsung Electronics America, face acest lucru pentru veteranul și prietenul său care a servit în Corpul Medical al Armatei SUA, precum și pentru bunicii săi și doi unchi, care au servit în Marina și Armata SUA. „Familia mea are o lungă tradiție de serviciu în armata Statelor Unite și astăzi i-am onorat și cinstit pentru acest lucru„, spune Jennifer. „M-a făcut să mă simt mai aproape ca niciodată de această cauză și de istoria familiei mele.

Carry The Load este o organizație non-profit înființată în 2011 de către doi veterani Navy SEALs. Carry The Load onorează și comemorează jertfele făcute de eroii Statelor Unite – veterani militari, din forțe de ordine, pompieri, personal de salvare și alți militari din diferite arme care s-au jertfit pentru SUA.

În calitate de veteran, cred că este foarte important să ne amintim de eroii noștri, de bărbații și femeile care au luptat pentru a ne proteja pe noi și libertățile noastre„, a declarat John Hendrick, avocat al veteranilor de la Samsung Electronics America. El participat la această acțiune în cinstea lui Charles Keating, decorat de SUA, ucis în Irak în 2016 într-o misiune de salvare.

Steven Hamilton, director de proiect la Samsung Electronics America și un veteran al Forțelor Aeriene ale SUA, a participat la această acțiune împreună cu soția sa, Dawn, în cinstea a doi veterani: tatăl său care a servit în armata americană și vecinul său din marina americană. „Ați auzit afirmația, unii au dat totul. Ce facem astăzi este foarte puțin din ce putem face în cinstea și onoarea lor„, „Am fost incredibili de mândri și onorați să ne putem demonstra considerația noastră în acest fel„, a spus Hamilton.

Angajații Samsung Electronics America s-au alăturat angajaților din alte companii pentru a merge pe jos în Atlanta. Lori Miles, de la Samsung Electronics America, a făcut acest lucru pentru membrii familiei sale. Tatăl și unchiul lui Miles au servit în războiul coreean, cei doi frați ai săi au servit în Irak în timpul Desert Storm. „Pe parcursul timpului în care am mers în cinstea lor, am putut să reflectez asupra serviciului și contribuțiilor lor de-a lungul anilor. A fost o mare onoare să particip cu colegii mei la acest eveniment„, a spus Miles.

SURSĂSamsung News