Samsung solicită partenerilor globali oprirea vânzărilor de Galaxy Note 7

1556

Samsung solicita tuturor partenerilor globali oprirea vânzărilor de Galaxy Note 7, pentru a investiga suplimentar problemele apărute. Samsung Electronics intervine serios în această chestiune și vrea să rezolve problema cu orice preț.

Suntem convinși că Samsung va rezolva în cele din urmă toate problemele apărute și sperăm cât mai curând.

„Lucrăm intens cu autoritățile adecvate pentru a investiga cazurile recent raportate care implică terminalul Galaxy Note 7. Siguranța consumatorilor rămâne prioritatea noastră principală. Samsung va solicita tuturor partenerilor de vânzări să oprească comercializare lui Galaxy Note 7, până la finalizarea anchetei.” 

Gigantul high-tech din Coreea de Sud este dispus la orice angajament cu toate autoritățile pentru rezolvare problemelor generate de phabletul Samsung Galaxy Note 7. Acest super telefon a intrat pe piață cu foarte multe facilități și noutăți, iar acum compania Samsung este dispusă la orice pentru a rezolva problema. Conform tuturor declarațiilor oficialilor firmei sud-coreene, prioritatea este siguranța utilizatorilor acestor telefoane. Samsung a pus mai mereu pe primul loc omul și va face acest lucru și în continuare.

Ne menținem angajamentul de a lucra cu autoritățile de reglementare din domeniu pentru a lua toate măsurile necesare pentru a rezolva situația. Posesorii de un Note 7, original sau înlocuit trebuie să oprească utilizarea dispozitivului.”  anunț oficial via Samsung Global.

SURSĂSamsung News