Acasă Stiri Update - A fost reluată actualizarea | Samsung a oprit temporar actualizarea...

Update – A fost reluată actualizarea | Samsung a oprit temporar actualizarea lui Galaxy S7 și S7 Edge cu Oreo

Update 18.05.2018 – Samsung a reluat actualizarea cu Oreo pentru Galaxy S7 și S7 Edge!

Stirea inițală a fost că Samsung a întrerupt temporar lansarea actualizărilor cu Android Oreo pentru Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge datorită unor probleme. Din fericire, nu a fost o mare întârziere, pentru că acum vedem că lansarea a fost reluată de Samsung.

Acum rulează versiunea de firmware G930FXXU2ERE8 și G935FXXU2ERE8 pentru Galaxy S7 și respectiv Galaxy S7 Edge.

Deși părea că utilizatorii de S7 și S7 Edge vor trebui să aștepte ceva timp după ce lansarea a fost oprită, Samsung pare să fi lucrat destul de repede și a reluat actualizarea.

Reamintim că după ce actualizarea lui Galaxy S8 / S8+ cu Oreo a fost oprită la începutul acestui an din cauza problemelor similare, aceasta a fost reluată abia după câteva săptămâni.

– – – – – – – – – – – –

După câteva luni de testare beta, Samsung a lansat în sfârșit versiunea Android 8.0 Oreo în februarie, începând cu Samsung Galaxy S8 și S8+. La începutul acestei luni, compania high-tech a început să lanseze actualizarea cu Android Oreo pe Galaxy S7 și Samsung Galaxy S7 Edge – dispozitive emblematice lansate în anul 2016. Din păcate, se pare ca unii utilizatori de Galaxy S7 și S7 Edge care și-au updatat telefoanele la Android 8.0 Oreo se confruntă cu probleme de repornire.

Luând notă de aceste plângeri, compania Samsung a oprit temporar lansarea actualizării cu Oreo pentru Galaxy S7 și S7 Edge. În prezent, nu există nicio informație de la Samsung despre momentul în care va relua lansarea actualizării.

Un moderator de pe forumul oficial european de ajutor al Samsung a confirmat această veste utilizatorilor afectați spunând: „În urma unui număr limitat de cazuri în care dispozitivele Galaxy S7 au repornit neașteptat după actualizarea cu Android 8.0 Oreo, am oprit temporar lansarea actualizării. Investigăm problema pentru a ne asigura că impactul asupra dispozitivelor afectate este minimizat și că lansarea actualizării poate fi reluată cât mai repede posibil„.

Aceleași informații sunt de asemenea afișate în secțiunea Notificări a forumului de ajutor canadian Samsung. Notificarea moderatorului spune: „Telefoanele Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge care sunt în curs de actualizare cu Android 8.0 Oreo sunt în așteptarea unei rezolvări pentru o problemă tehnică descoperită„.

Galaxy S7 Edge a avut parte după lansare de o promovare inedită la Moscova. Cel mai mare panou publicitar realizat vreodată de Samsung, de dimensiunea unui bloc de apartamente cu o înălțime de 80 m și o lățime de 40 m, a afișat un S7 Edge și câteva secvențe dintr-un spot publicitar. A fost văzut de peste 700.000 de persoane zilnic.

Actualizarea Android Oreo pentru Galaxy S7 și S7 Edge a fost disponibilă de câteva săptămâni. Unii dintre utilizatori au instalat deja noul sistem de operare. Dacă nu aveți nicio problemă, acest incident nu schimbă nimic. Puteți continua să utilizați în mod normal telefonul smartphone.

La începutul acestui an, compania a oprit lansarea actualizării cu Android 8.0 Oreo pe Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ datorită problemelor de repornire similare. Compania a reparat problemele apărute și a reluat lansarea câteva săptămâni mai târziu.

Cel mai sigur la fel se va întâmpla cu Galaxy S7 și S7 Edge, actualizarea va fi reluată în scurt timp după rezolvarea acestor probleme.

SourceSamMobile

Stiri

Cum să schimbați curelele pe seria Samsung Galaxy Watch 4

Seria Galaxy Watch 4 a fost lansată de puțin peste o lună de Samsung. În acest scurt timp Samsung Galaxy Watch 4...

Galaxy Buds 2 primește o nouă actualizare, nu trebuie ratată!

Setul de căști wireless Samsung Galaxy Buds 2 a fost lansat la Galaxy Unpacked din august alături de Galaxy Z Fold 3,...

Music for Galaxy Watch vă permite să ascultați melodiile salvate fără căști

Samsung a lansat o aplicație de muzică actualizată pentru Galaxy Watch 4. Este o versiune renovată a aplicației anterioare de muzică pentru...

Samsung Galaxy M22, fratele geamăn a lui Galaxy A22, este oficial în Europa

Samsung Galaxy M22 este oficial în Germania, la aproximativ patru luni de la prima apariție. Apartenența sa la gama Galaxy M sugerează...

Noul monitor Samsung Webcam S4 este acum disponibil

Samsung a prezentat noul monitor Webcam S4 de 24 inch (S40VA), conceput pentru a se potrivi cu nevoile unui mediu de lucru...

Căști impermeabile cu bandă pentru gât Samsung Galaxy Buds

Samsung a lansat în mod regulat noi căști în ultimii ani, care ajung simultan cu noile serii emblematice de smartphone-uri. Gândiți-vă la...

Samsung Galaxy S21 FE cu Exynos 2100 confirmat de Google Play Console

Viitorul flagship ieftin Samsung Galaxy S21 FE, a apărut pe Google Play Console. Listarea a confirmat câteva detalii cheie despre telefon, în...