Acasă Stiri Update - A fost reluată actualizarea | Samsung a oprit temporar actualizarea...

Update – A fost reluată actualizarea | Samsung a oprit temporar actualizarea lui Galaxy S7 și S7 Edge cu Oreo

Update 18.05.2018 – Samsung a reluat actualizarea cu Oreo pentru Galaxy S7 și S7 Edge!

Stirea inițală a fost că Samsung a întrerupt temporar lansarea actualizărilor cu Android Oreo pentru Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge datorită unor probleme. Din fericire, nu a fost o mare întârziere, pentru că acum vedem că lansarea a fost reluată de Samsung.

Acum rulează versiunea de firmware G930FXXU2ERE8 și G935FXXU2ERE8 pentru Galaxy S7 și respectiv Galaxy S7 Edge.

Deși părea că utilizatorii de S7 și S7 Edge vor trebui să aștepte ceva timp după ce lansarea a fost oprită, Samsung pare să fi lucrat destul de repede și a reluat actualizarea.

Reamintim că după ce actualizarea lui Galaxy S8 / S8+ cu Oreo a fost oprită la începutul acestui an din cauza problemelor similare, aceasta a fost reluată abia după câteva săptămâni.

– – – – – – – – – – – –

După câteva luni de testare beta, Samsung a lansat în sfârșit versiunea Android 8.0 Oreo în februarie, începând cu Samsung Galaxy S8 și S8+. La începutul acestei luni, compania high-tech a început să lanseze actualizarea cu Android Oreo pe Galaxy S7 și Samsung Galaxy S7 Edge – dispozitive emblematice lansate în anul 2016. Din păcate, se pare ca unii utilizatori de Galaxy S7 și S7 Edge care și-au updatat telefoanele la Android 8.0 Oreo se confruntă cu probleme de repornire.

Luând notă de aceste plângeri, compania Samsung a oprit temporar lansarea actualizării cu Oreo pentru Galaxy S7 și S7 Edge. În prezent, nu există nicio informație de la Samsung despre momentul în care va relua lansarea actualizării.

Un moderator de pe forumul oficial european de ajutor al Samsung a confirmat această veste utilizatorilor afectați spunând: „În urma unui număr limitat de cazuri în care dispozitivele Galaxy S7 au repornit neașteptat după actualizarea cu Android 8.0 Oreo, am oprit temporar lansarea actualizării. Investigăm problema pentru a ne asigura că impactul asupra dispozitivelor afectate este minimizat și că lansarea actualizării poate fi reluată cât mai repede posibil„.

Aceleași informații sunt de asemenea afișate în secțiunea Notificări a forumului de ajutor canadian Samsung. Notificarea moderatorului spune: „Telefoanele Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge care sunt în curs de actualizare cu Android 8.0 Oreo sunt în așteptarea unei rezolvări pentru o problemă tehnică descoperită„.

Galaxy S7 Edge a avut parte după lansare de o promovare inedită la Moscova. Cel mai mare panou publicitar realizat vreodată de Samsung, de dimensiunea unui bloc de apartamente cu o înălțime de 80 m și o lățime de 40 m, a afișat un S7 Edge și câteva secvențe dintr-un spot publicitar. A fost văzut de peste 700.000 de persoane zilnic.

Actualizarea Android Oreo pentru Galaxy S7 și S7 Edge a fost disponibilă de câteva săptămâni. Unii dintre utilizatori au instalat deja noul sistem de operare. Dacă nu aveți nicio problemă, acest incident nu schimbă nimic. Puteți continua să utilizați în mod normal telefonul smartphone.

La începutul acestui an, compania a oprit lansarea actualizării cu Android 8.0 Oreo pe Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ datorită problemelor de repornire similare. Compania a reparat problemele apărute și a reluat lansarea câteva săptămâni mai târziu.

Cel mai sigur la fel se va întâmpla cu Galaxy S7 și S7 Edge, actualizarea va fi reluată în scurt timp după rezolvarea acestor probleme.

SourceSamMobile

Stiri

Cum să conectați căștile sau căștile Bluetooth la ceasurile Galaxy Watch 3

Ceasurile inteligente de astăzi nu sunt doar dispozitive de sănătate, sunt ceasuri extrem de avansate cu multe caracteristici remarcabile. În urmă cu...

Samsung va prezenta noul Wear OS la MWC 2021 pe 28 iunie

Într-un tweet, gigantul tehnologic și-a confirmat planurile de a debuta practic noua „experiență Galaxy” - alături de o imagine care sugerează că...

Samsung este sponsorul oficial al echipei de e-sports a lui David Beckham

Un studiu recent a arătat că veniturile globale din e-sports pot ajunge la 1,1 miliarde USD până la sfârșitul anului. În acest...

Muncitorii de la Samsung Display în prima grevă din istoria companiei

Reprezentanții sindicatului de la Samsung Display Co. au lansat luni prima lor grevă din istoria companiei. Reprezentanții sindicatului nu au reușit să...

Cum să faceți capturi de ecran cu Samsung Galaxy A52

Lansate în această primăvară Samsung Galaxy A52 și Galaxy A52 5G au foarte mare trecere pe piață. Ambele sunt smartphone-uri foarte bine...

Galaxy S20 FE vs Galaxy A72 – Care sunt diferențele?

Gama medie este cea care a făcut din Samsung cea mai mare companie de telefonie din lume. Pare incredibil, dar acest merit...

Galaxy A51 din SUA primește în cele din urmă Android 11 și One UI 3.1

În urmă cu câțiva ani Samsung nu stătea deloc bine cu actualizările pentru smartphone-urile sale și, deși situația s-a îmbunătățit mult, tot...