Samsung adaugă noi parteneri pentru serviciul Wallet

14 parteneri noi vor beneficia de serviciul Wallet

2568
samsung wallet - ilovesamsung.ro

Gigantul high-tech din Coreea de Sud a anunţat noi parteneri pentru aplicaţia Wallet. Pe lângă cei câţiva anunţaţi odată cu lansarea aplicaţiei, Samsung adaugă 14 parteneri noi care vor beneficia de serviciul Wallet. Printre aceştia se numără: American Express, United Airlines, Virgin Altantic, Malaysia Airlines, Amtrak, Valpak, eGifter, Gyft, Yowza, SpotOn, Agoda, HRS, Opodo şi Thrillcall pe lângă partenerii existenţi ca Walgreens, Expedia, Belly, Lufthansa şi Hotels.com.

United Airlines, Inc., este o companie aeriană majoră din Statele Unite cu sediul în Chicago, Illinois. Este cea mai mare companie aeriană din lume, măsurată după venituri, după American Airlines și Delta Air Lines. United operează o rețea mare de linii interne și internaționale, cu o prezență extinsă în regiunea Asia-Pacific. United este membru fondator al Star Alliance, cea mai mare alianță a companiilor aeriene din lume, cu un total de 28 de companii aeriene membre.

Aplicaţia Samsung Wallet le permite utilizatorilor să stocheze şi să administreze bilete, cupoane, bilete de îmbarcare, carduri de membership permiţând chiar şi setarea unor alarme în funcţie de dată şi locaţie pentru a-ţi arăta biletele.

Mai multe decât atât, aplicaţia sincronizează datele de pe dispozitivele companiei sud-coreene Samsung, utilizatorii putând să primească oferte de co-marketing sau să găsească cupoane pentru cumpărături. Aplicaţia este disponibilă gratis pe Google Play Store pentru anumite ţări şi dispozitive.