Samsung, parteneriat cu BT Sport pentru platforma Smart TV

879

Samsung Marea Britanie a anunțat parteneriatul cu BT Sport pentru a lansa aplicația BT Sport App. Această aplicație este acum disponibilă pe televizoarele Samsung Smart. Samsung va fi prima platformă Smart TV care va oferi noua aplicație. Va face astfel BT Sport accesibil mai multor clienți Samsung.

Clienții vor putea urmări pe un ecran mare BT Sport App și vor avea conținutul disponibil în aplicație fără a fi nevoie de un set-top box. Aplicația va fi îmbunătățită în curând cu conținut la cerere împreună cu opțiunea de accesare a canalului BT Sport 4K UHD. Utilizatorii vor putea să vadă programe de sport în transmisii de o calitate fără precedent pe televizoarele Samsung 4K. Utilizatorii aplicației BT Sport, pot vedea acum meciurile de fotbal din Premier League, UFC și Champions League pe televizoarele Samsung Smart.

Cel mai bun conținut într-o calitate fără precedent cu BT Sport

Richard Boxley, șeful TV / AV la Samsung UK & Ireland, a declarat: „Ne-am angajat să oferim clienților noștri cea mai bună experiență posibilă. Parteneriatul cu BT Sport duce clienții noștri direct în centrul acțiunii de pe teren. Suntem mândri că suntem primul producător de televizoare care a adus această aplicație pe televizoarelor inteligente„.

Marc Allera, CEO al Diviziei Consumatorilor BT Sport a declarat. „Oferim mai multe modalități prin care clienții noștri pot viziona sportul preferat. Cel mai bun conținut cu cele mai inteligente dispozitive și înaltă definiție, oriunde s-ar afla”.

BT Sport este un canal britanic de televiziune axat pe sport, lansat în august 2013. Are patru canale, BT Sport 1, BT Sport 2, BT Sport 3 și BT Sport ESPN. Acestea sunt disponibile în versiuni standard și HD. BT Sport are exclusivitate pentru meciurile în direct din Liga Campionilor și Europa League până în 2021.

Această colaborare vine exact la timp pentru meciurile eliminatorii din Liga Campionilor. Clienții existenți prin intermediul aplicației BT Sport pot viziona acum canalele BT Sport 1, 2 și 3, ESPN, Boxnation și BT Sport Extra fără taxe suplimentare pe Apple TV, pe televizoarele Samsung Smart și consolele Xbox One. În ceea ce privește televizoarele Samsung, sunt acceptate toate televizoarele Samsung Smart începând cu 2015 până la Samsung Q9FN QLED.

Aplicația BT Sport este gratuită pentru descărcare. Clienții existenți pot utiliza datele de conectare actuale ale abonamentului BT Sport pentru a vizualiza conținutul.