Acasă Stiri Samsung parteneriat cu TUMI pentru o versiune specială Gear S3 Frontier

Samsung parteneriat cu TUMI pentru o versiune specială Gear S3 Frontier

Samsung a anunțat o nouă colaborare cu un brand mondial de prestigiu, un parteneriat cu TUMI pentru o versiune specială a lui Samsung Gear S3 Frontier.

Această nouă ediție specială a lui Samsung Gear S3 Frontier aduce design-ul de clasă mondială de la TUMI pe Samsung Gear S3 Frontier, pentru a oferi clienților un accesoriu de lux și un partener de călătorie ideal.

Gear S3 Frontier TUMI Special Edition este deja la vânzare pentru clienți la un preț de 450 $.

Dispune de o curea de ceas ediție specială de la TUMI, care este în culoarea Earl Grey, despre care Samsung spune că este construită dintr-o pânză specială italiană. De asemenea, are o cataramă din oțel inoxidabil care scoate în evidență marginile cusute ale curelei.

Gear S3 Frontier TUMI Special Edition este un ceas solid, certificat IP-68 pentru a rezista la apă și praf, ca modelul obișnuit de la Samsung.

Tumi este cel mai important brand internațional de accesorii de lux pentru călătorie, are sediul în New Jersey, Statele Unite. Produsele Tumi variază de la accesorii pentru călătorie și genți de mână la portmonee, instrumente de scris și ceasuri. Tumi este alegerea celor mai rafinați mai eleganți și exigenți consumatori din lume.

Pe plan intern, nu există nimic diferit în ceea ce privește Gear S3 Frontier TUMI Special Edition în comparație cu Gear S3 Frontier. Încă rulează pe Tizen, care este compatibil cu majoritatea dispozitivelor smartphone Android (care rulează Android 4.4 sau o versiune superioară), precum și dispozitivele iOS care rulează pe iOS 9 sau o versiune ulterioară. Astfel, utilizatorii vor putea să-și folosească aplicațiile preferate pe Samsung S3 Frontier TUMI Special Edition.

Acesta include, de asemenea, posibilitatea de a utiliza Samsung Pay de la încheietura mâinii și există, de asemenea, o față de ceas TUMI inclusă, care este singura schimbare a software-ului aici.

Dispune de un display circular AMOLED de 1,3 inch, cu rezoluție de 360 x 360, alimentat de un procesor dual-core de 1GHz Exynos, 768MB de memorie RAM și 4GB de stocare.

Smartwaches-ul are de asemenea, o baterie de 380 mAh pentru a menține în funcțiune ceasul pentru câteva zile. Autonomia lui Gear S3 este de până la patru zile și este una din bateriile cu cea mai lungă durată de viață aflată pe un smartwatch.

Samsung vinde deja Gear S3 Frontier TUMI Special Edition prin site-ul său.

Gear S3 este o opțiune excelentă de la Samsung pentru un smartwatch, o alegere foarte bună pentru cei care doresc să aibă la mână ceva elegant și de înaltă calitate.

Stiri

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...

Galaxy A12 și Galaxy A02s prezentate, vor fi la vânzare în ianuarie 2021

Samsung tocmai a anunțat două noi telefoane bugetare care aparțin liniei Galaxy A 2021. Este vorba despre Galaxy A12 și Galaxy A02s,...

Samsung nu va lansa pe Galaxy Z Flip 2 la următorul eveniment Unpacked

Nu au existat prea multe zvonuri despre viitorul Samsung Galaxy Z Flip 2. Era de așteptat ca gigantul tech să lanseze acest...

Un viitor smartphone Samsung Galaxy Note rulabil dotat cu S Pen

Smartphone-ul rulabil pare a fi noua tendință pentru 2021. Diverși producători au anunțat că au în curs de dezvoltare un astfel de...

Samsung va beneficia din nou din furnizarea de ecrane OLED pentru Apple

Samsung a fost ales, alături de LG Electronics și BOE, pentru a furniza ecrane OLED pentru Apple. Majoritatea ecranelor și în special...

Samsung are o cotă de piață enormă pe piața globală TV în Q3 2020

Samsung Electronics Co. a rămas cel mai mare furnizor de televizoare din lume în Q3 2020. Informația a fost făcută publică de...