Samsung parteneriat cu Deezer pentru Soundbar și difuzoare wireless

1152

Samsung Electronics a anunțat adăugarea Deezer High Fidelity Lossless Audio pe barele audio Soundbar Samsung și pe difuzoarele wireless. Datorită parteneriatului său cu Deezer, fanii iubitori de muzică și audiofilii pot transmite muzică și pot asculta melodii de o calitate așa cum a intenționat producătorul respectivei compoziții muzicale să fie.

În timp ce redarea obișnuită a muzicii comprimă muzica și reduce calitatea sunetului, Deezer HiFi transmite sunetul muzicii la 16-Bit / 44.1 kHz absolut fără pierderi. Aceasta asigură cea mai bună calitate a sunetului, perfectă pentru iubitorii de muzică care doresc să audă fiecare element și ton al piesei.

În plus față de calitatea îmbunătățită a sunetului, HiFi-ul Deezer include Flow, o coloană sonoră personală care utilizează date inteligente pentru a reda preferințe familiare și noi recomandări pentru utilizatori, precum și muzică nelimitată și acces la o vastă bibliotecă de playlisturi, albume, genuri muzicale și multe altele.

La Samsung, acordăm prioritate inovării și calității sunetului atunci când introducem produse audio pentru consumatorii noștri„, a declarat Taeho Park, vicepreședinte Visual Display Business la Samsung. „Suntem conduși de angajamentul nostru de a oferi o experiență de ascultare care este neegalată de concurenții noștri, iar parteneriatul cu Deezer dovedește misiunea noastră de a produce cea mai buna calitate a sunetului de pe piață„.

Cu Deezer HiFi utilizatorii au acces nelimitat la o bibliotecă cu 36 de milioane de piste HiFi pe o gamă largă de dispozitive, cu peste 30.000 de canale radio. Deezer HiFi are 14 milioane de utilizatori activi lunar. Serviciul este acum disponibil pentru utilizatorii Samsung cu un dispozitiv wireless compatibil și aduce o calitate superioară a sunetului și recomandări personalizate utilizatorilor Samsung.

Deezer este o companie privată, fondată în 2007, un serviciu de streaming de muzică pe Internet, cu sediul în Paris și birouri în Londra, Berlin, Miami și în întreaga lume. Avea 6 milioane de abonați la 3 aprilie 2018 în peste 180 de țări. Este disponibil pe smartphone, tabletă, PC, laptop, sistem audio de acasă, mașină conectată sau televizor inteligent.

Parteneriatul nostru cu Samsung asigură că utilizatorii Deezer HiFi și Samsung vor avea și mai multe oportunități de a descoperi și de a experimenta muzica pe care o iubesc în modul în care ar trebui să fie auzită„, a declarat Riad Hawa, vicepreședinte la Deezer.

Linia Samsung de difuzoare wireless și bare de sunet sunt dezvoltate și testate la Samsung Audio Lab, cu sediul în Valencia, California, Statele Unite.

SURSĂSamsung News