Acasă Stiri Samsung și-a extins parteneriatul cu CIO până în 2028

Samsung și-a extins parteneriatul cu CIO până în 2028

Samsung Electronics a declarat că și-a extins parteneriatul cu CIO – Comitetul Internațional Olimpic cu opt ani până în 2028. În cadrul contractului actual, potrivit KoreaTimes, Samsung sponsorizează Jocurile Olimpice până la Olimpiada de la Tokyo din 2020. Au fost tot felul de zvonuri că gigantul tech nu va mai continua sponsorizarea Jocurilor Olimpice. Acum Samsung a pus capăt acestor zvonuri.

Cu acest parteneriat reînnoit, cel mai mare gigant de tehnologie din lume va rămâne partenerul olimpic oficial pentru Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing din 2022. Mai sunt în această perioadă, Jocurile Olimpice de vară de la Paris din 2024, Jocurile Olimpice de iarnă din 2026 și Jocurile Olimpice de la Los Angeles din 2028.

Locația Jocurilor Olimpice de iarnă din 2026 nu a fost încă decisă. Stockholm (Suedia), Calgary (Canada), Sapporo (Japonia) şi Erzurum (Turcia) candidează pentru a fi gazda acestor jocuri. O candidatură comună a oraşelor Milano, Torino şi Cortina d’Ampezzo din Italia este și ea în cursă pentru a organiza aceste jocuri.

În calitate de partener olimpic mondial în ultimii 22 de ani, Samsung a fost inspirat de spiritul de speranță, prietenie și unitate„. A declarat directorul companiei Samsung Electronics, Koh Dong-jin, care conduce și Samsung Mobile.

Președintele Comitetului Internațional Olimpic Thomas Bach, a salutat decizia companiei Samsung. „Împreună, suntem capabili să ne conectăm și să inspirăm sportivi și fanii olimpici din întreaga lume. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu Samsung pentru a construi viitorul digital al Jocurilor Olimpice„. A spus președintele CIO Thomas Bach.

CIO – Comitetul Internațional Olimpic este o organizație non-guvernamentală cu sediul în Lausanne, Elveția. CIO a fost creat de Pierre de Coubertin la 23 iunie 1894, primul președinte a fost Demetrios Vikelas. Este autoritatea responsabilă de organizarea Jocurilor Olimpice moderne.

Decizia Samsung a venit și în urma apelului politicienilor și societății din Coreea de Sud

Observatorii din domeniu au declarat că decizia Samsung a venit în urma unui apel de la politicienii sud-coreeni. Aceștia susțin că Samsung ar trebui să rămână sponsor, mai ales că Seul și Phenian au convenit recent să depună o candidatură comună pentru Jocurile Olimpice de Vară din 2032. Recentul contract al gigantului tech acoperă numai perioada până la Jocurile Olimpice din 2028. Dar, Samsung va prelungi iarăși acest contract de sponsorizare dacă cele două Corei vor câștiga organizarea evenimentului din 2032.

Pentru Samsung ar fi fost o povară să-și suspende sponsorizarea. Mai ales că politicienii și societatea au cerut ca Samsung să contribuie la pacea din Peninsula Coreenă prin găzduirea comună a Jocurilor Olimpice de Vară din 2032„. A spus un observator din domeniu.

La Jocurile Olimpice de Iarnă de la Pyeongchang din Coreea de sud, Samsung a lansat un smartphone Galaxy Note 8 Olympic Edition. Sportivii și oficialii CIO au fost singurii care au primit această ediție specială.

Potrivit unor zvonuri anterioare Samsung nu a vrut să continue sponsorizarea. Acest lucru datorită creșterii costurilor financiare, CIO ar fi cerut contribuții mai mari din partea sponsorilor săi.

Stiri

Cum să schimbați curelele pe seria Samsung Galaxy Watch 4

Seria Galaxy Watch 4 a fost lansată de puțin peste o lună de Samsung. În acest scurt timp Samsung Galaxy Watch 4...

Galaxy Buds 2 primește o nouă actualizare, nu trebuie ratată!

Setul de căști wireless Samsung Galaxy Buds 2 a fost lansat la Galaxy Unpacked din august alături de Galaxy Z Fold 3,...

Music for Galaxy Watch vă permite să ascultați melodiile salvate fără căști

Samsung a lansat o aplicație de muzică actualizată pentru Galaxy Watch 4. Este o versiune renovată a aplicației anterioare de muzică pentru...

Samsung Galaxy M22, fratele geamăn a lui Galaxy A22, este oficial în Europa

Samsung Galaxy M22 este oficial în Germania, la aproximativ patru luni de la prima apariție. Apartenența sa la gama Galaxy M sugerează...

Noul monitor Samsung Webcam S4 este acum disponibil

Samsung a prezentat noul monitor Webcam S4 de 24 inch (S40VA), conceput pentru a se potrivi cu nevoile unui mediu de lucru...

Căști impermeabile cu bandă pentru gât Samsung Galaxy Buds

Samsung a lansat în mod regulat noi căști în ultimii ani, care ajung simultan cu noile serii emblematice de smartphone-uri. Gândiți-vă la...

Samsung Galaxy S21 FE cu Exynos 2100 confirmat de Google Play Console

Viitorul flagship ieftin Samsung Galaxy S21 FE, a apărut pe Google Play Console. Listarea a confirmat câteva detalii cheie despre telefon, în...