Samsung va lansa patru telefoane pliabile anul viitor

513
Samsung va lansa patru telefoane pliabile anul viitor
Sursa Foto: SamMobil.com

Samsung pariază în continuare masiv pe telefoanele pliabile în 2021. Surse din Coreea de Sud susțin că gigantul tehnologic are deja în vedere două modele Galaxy Z Fold 3 și o pereche de succesori ai dispozitivelor Galaxy Z Flip din acest an. Acesta din urmă ar putea sări peste numărul „Flip 2” și să se lanseze ca seria Galaxy Z Flip 3.

Informația mai aduce un indiciu important. Este posibil să vedem și un nou factor de formă pliabilă anul viitor. Samsung a brevetat în acest an mai multe modele de telefoane pliabile și rulabile, inclusiv unul care se pliază de două ori. Ca reamintire, au fost mai multe zvonuri anterioare care au sugerat că Samsung va lansa în viitor noi modele de telefoane pliabile și rulabile.

A terminat Samsung experimentarea cu telefoanele pliabile?

Samsung nu ar fi renunțat la noi forme de smartphone-uri pliabile, relatează mass-media coreeană. Cu toate acestea, cel mai recent plan Samsung este de a continua maturizarea actualei tehnologiei cel puțin încă un an. Fără doar și poate, foarte posibil în 2022, vom vedea noi modele de telefoane pliabile și primele rulabile.

În ceea ce privește pliabilele următoare, posibil ca toate cele patru să vină în a doua jumătate a anului 2021. Zvonurile că un Galaxy Z Flip 3 va fi lansat în primăvară, nu sunt momentan confirmate. Modelul original Flip de anul acesta a fost lansat în februarie cu seria Galaxy S20. Cele două modele Galaxy Z Fold 3 vor diferi în funcție de piețele lor țintă. Se presupune că Samsung va fabrica un Fold special pentru China. Adică, mai special decât cele două Fold-uri de până acum. În ce sens și ce presupune acest „mai special”, momentan nu știm.

Un S Pen costă ~30 de euro. Dimensiunile unui S Pen sunt de 5,8 x 4,35 x 105,08mm și cântărește 3,04 grame (seria Note 10). Dimensiunile și greutatea pot varia ușor în funcție de model. S Pen-ul este certificat IP68.

Între timp, Galaxy Z Flip de generația următoare va semăna destul de mult cu actualele modele. Sunt fost informații că ecranul exterior și balamaua vor fi îmbunătățite. Credem că noile Flip-uri vor fi diferite în ceea ce privește atât caracteristicile, cât și performanța. În plus, toate cele patru dispozitive pliabile de anul viitor se vor lansa cu suport 5G. Și mai este ceva referitor la pliabilele Fold viitoare. Nimic din ce știm despre Z Fold 3 nu pare o veste bună pentru seria Galaxy Note! Toate zvonurile sunt că Samsung va livra viitoarea generație Z Fold echipată cu un stilou S Pen.