În ultima lună Samsung Pay are cu 1 milion de utilizatori mai mult în India

1181

Serviciul lui Samsung pentru plăți mobile Samsung Pay are o ascensiune fulminantă în India. Numai în ultima lună a avut cu un milion de utilizatori mai mult. India este una dintre primele trei piețe globale pentru serviciul Samsung Pay. Coreea de Sud și Rusia sunt primele două piețe pentru Samsung Pay. Samsung a lansat acest serviciu mobil pe 20 de piețe din lume până acum.

Samsung Pay a fost lansat în India în luna martie a acestui an. Acesta a fost inițial disponibil pe 10 modele Samsung și de atunci a fost extins la 26 de telefoane Samsung. Serviciul de plăți mobile este acceptat pe dispozitive precum Galaxy Note 8, Galaxy S8, Samsung Galaxy S7, Galaxy J7 Max, Galaxy J7 Pro și altele.

Samsung este deja liderul indiscutabil pe piața smartphone-urilor din această țară. Compania sud-coreeană a anunțat pe 12 septembrie că a avut peste 1,5 milioane de utilizatori ai Samsung Pay în India, de la lansare până la acea dată. Acum pentru ultima lună, Samsung Pay  a crescut cu încă 1 milion de utilizatori.

Pe 12 septembrie am anunțat că am avut 1,5 milioane de utilizatori de Samsung Pay. Acum, avem cu încă 1 milion de utilizatori în plus. Creșterea utilizării a fost semnificativă „, a declarat Sanjay Razdan Directorul Grupului de Comercializare și Planificare a Produselor de la Samsung India.

India are o populație de peste 1,2 miliarde de locuitori. În India se vorbesc mai mult de 1.000 de dialecte. India consumă jumătate din cantitatea de wiskey produsă la nivel global. În 2012, aproximativ 1,2 miliarde de litri de wiskey s-au băut în India.

Sanjay Razdan a mai menționat că Samsung are 17 parteneri în India, inclusiv 10 bănci, pentru serviciul de plăți mobile. Samsung este în discuții avansate cu mai multe bănci care să introducă sistemul de plată mobil Samsung Pay în viitorul apropiat. Razdan, a declarat că unele țări încearcă să pună în aplicare modelul din India privind dezvoltarea sistemului Samsung Pay.

Samsung a înregistrat o creștere de 40% din punct de vedere al valorii, în timpul sezonului estival din acest an în India, la vânzările de telefoane mobile.

Potrivit estimărilor experților din domeniu, piața de telefonie mobilă din India în 2017 este dominată de Samsung cu o cotă de piață de 47% la sfârșitul lunii septembrie.

SURSĂSamMobile