Samsung Pay are peste 200.000 de utilizatori în Mexic după patru luni

1200

Au trecut patru luni de la lansarea lui Samsung Pay în Mexic și serviciul de plăți mobile al companiei sud-coreene s-a extins rapid pe piața din țara nord-americană. Samsung a anunțat că serviciul său de plată a înregistrat mai mult de 200.000 de utilizatori în Mexic, la numai patru luni de la lansarea în această țară.

Samsung Pay este în prezent disponibil în Mexic pentru clienții marilor bănci care includ Banorte, Banregio, Citibanamex, HSBC și Santander, pe lângă Acquirers Banks și firme de servicii bancare și instrumente de plată cum ar fi Clip și iZettle.

Unul dintre motivele pentru care Samsung Pay a fost adoptat atât de repede de clienții din Mexic este că funcționează aproape oriunde în țară, unde clienții pot plăti deja cu card bancar. În timp ce alte platforme de plată mobilă sunt limitate prin utilizarea tehnologiei Near Field Communication (NFC), Samsung Pay oferă atât NFC, cât și tehnologia sa proprie de transmisie magnetică securizată, Magnetic Secure Transmission (MST), devenind cea mai acceptată soluție de plată mobilă de pe piață. Permite utilizatorilor să plătească în aproape orice punct terminal de vânzare, sub rezerva că cititoarele de carduri de pe anumite terminale de plată ar putea necesita o actualizare a software-ului pentru a deveni pe deplin compatibile cu Samsung Pay.

Utilizatorii din Mexic au primit bonificații și premii pentru utilizarea continuă a Samsung Pay, premii care au inclus bilete de avion și suveniruri oficiale ale echipei naționale de fotbal. Samsung a lansat recent o nouă promoție în țară, oferă utilizatorilor un tricou oficial al echipei naționale din Mexic atunci când efectuează cinci tranzacții cu Samsung Pay și Visa. Mexic este a doua țară latino-americană, după Puerto Rico, care a primit acest serviciu.

Puerto Rico – înseamnă „port bogat” în spaniolă. Portoricanii au cetățenie americană din 1917, iar insula are din 1952 statutul de stat liber asociat Statelor Unite. Moneda oficială este dolarul american. Puerto Rico nu are armată, și-a dizolvat armata în 1948.

Samsung Pay are, de asemenea, o caracteristică exclusivă în Mexic. Utilizatorii care nu au un card de credit sau de debit eligibil pentru înregistrarea la Samsung Pay pot solicita un card în cadrul aplicației. Cererile lor sunt de obicei rezolvate în mai puțin de trei minute. Samsung face acest lucru prin colaborarea cu instituțiile financiare și va continua să aducă mai multe facilități la platformă, astfel încât utilizatorii să aibă mai multe opțiuni de card pentru a fi utilizate cu Samsung Pay.

În Mexic, Samsung Pay este compatibil cu Galaxy Note 8, Galaxy S8 și S8+, Samsung Galaxy S7 și S7 Edge, Galaxy S6 Edge+, Galaxy Note 5, Galaxy A8 și A8+ (2018), Galaxy A5 (2016 și 2017), Galaxy A9 (2016), Galaxy A3 (2017), Galaxy J5Pro și Galaxy J7Pro. Samsung Pay este destinat exclusiv smartphone-urilor Samsung Galaxy și este disponibil prin rețele de plată selectate, bănci și comercianți cu amănuntul.

Pe lângă ușurința utilizării Samsung Pay este una dintre cele mai sigure opțiuni de plată pentru utilizatori. Utilizează trei niveluri de securitate pentru a se asigura că tranzacțiile sale sunt sigure: autentificarea biometrică prin recunoașterea amprentei digitale sau a irisului și tokenizare, un sistem care generează informații virtuale pentru fiecare tranzacție.

SURSĂSamMobile