Samsung Pay are aproape 7 milioane de utilizatori lunar în Coreea de Sud

1186

Samsung Pay a devenit rapid unul dintre cele mai populare servicii de plăți mobile de pe piață. Sprijinul său pentru tehnologiile Magnetic Secure Transmission (MST) și Near Field Communication (NFC) permite clienților să utilizeze Samsung Pay la aproape toți comercianții care acceptă un card de credit sau de debit. Serviciul se descurcă foarte bine în țara de origine a companiei Samsung, Coreea de Sud. Potrivit unei noi informații, numărul de persoane care utilizează Samsung Pay lunar a atins aproape 7 milioane.

Samsung Pay a fost lansat pentru prima dată în Coreea de Sud și a fost foarte bine primit. Serviciul de plăți mobile a crescut considerabil, baza sa de utilizatori s-a dublat într-un an de la lansarea pe piața internă a companiei Samsung.

Compania de sondare a pieței WiseApp arată că utilizatorii lunari ai serviciului mobil de plată Samsung Pay în Coreea de Sud au atins aproape 7 milioane. Datele WiseApp arată că 6,94 milioane de utilizatori cu telefoane inteligente Android au folosit serviciul de plăți mobile cel puțin o dată pe lună. Numărul a crescut constant în ultimele luni și în mod semnificativ față de anul precedent, când a fost de 4,47 milioane de persoane. Conform aceleași surse Samsung Pay a fost folosit cel mai frecvent în timpul orelor de prânz, în timp ce persoanele în vârstă de 30 și 40 de ani reprezintă 28% respectiv 27% dintre utilizatorii de Samsung Pay.

Utilizatorii cu vârsta de 20 de ani au reprezentat aproximativ 20% dintre persoanele care au folosit acest sistem de plată. Aceste date arată că utilizarea Samsung Pay este distribuită aproape în mod egal între diferitele categorii demografice. Cercetarea de piață s-a făcut pe un număr de 23.000 de utilizatori sud-coreeni de smartphone-uri Android.

WiseApps este o companie din Coreea de Sud care efectuează studii de analiză științifică a modului cum folosesc utilizatorii de smartphone-uri aplicațiile existente în piață. Wise Apps furnizează servicii de analiză a datelor pentru cele mai mari companii din Coreea de Sud și din întreaga lume.

Samsung continuă să lanseze serviciul de plăți mobile pe mai multe piețe de pe tot globul, fiind lansat în Italia săptămâna trecută. Samsung Pay este acum unul dintre cele mai acceptate soluții de plată din lume, serviciul mobil de plată este disponibil pe 21 de piețe.

SURSĂSamMobile