Acasă Stiri Sistemul mobil de plată Samsung Pay acum disponibil în Mexic

Sistemul mobil de plată Samsung Pay acum disponibil în Mexic

Cel mai acceptat serviciu de plată mobil din lume Samsung Pay, disponibil pe 20 de mari piețe din întreaga lume, este acum disponibil și în Mexic. Ca parte a angajamentului său de a revoluționa și moderniza continuu modul de plată, Samsung Electronics a adus pe piața mexicană acest sistem de plată. Intrarea Samsung Pay pe piața mexicană face ca Mexic să devină a doua țară latino-americană, după Puerto Rico, care a primit acest serviciu.

Odată cu lansarea serviciului Samsung Pay în Mexic, utilizatorii cu un dispozitiv compatibil Galaxy vor putea să efectueze cu ușurință achiziții prin intermediul telefoanelor smartphone din aproape orice unitate din țară care acceptă carduri de credit, de debit sau de loialitate. În Mexic, Samsung Pay este compatibil cu Galaxy Note 8, Galaxy S8 și S8+, Samsung Galaxy S7 și S7 Edge, Galaxy S6 Edge+, Galaxy Note 5, Galaxy A8 și A8+ (2018), Galaxy A5 (2016 și 2017), Galaxy A9 (2016), Galaxy A3 (2017), Galaxy J5Pro și Galaxy J7Pro. Samsung Pay este destinat exclusiv smartphone-urilor Samsung Galaxy și este disponibil prin rețele de plată selectate, bănci și comercianți cu amănuntul.

În timp ce alte platforme de plată sunt limitate prin utilizarea tehnologiei Near Field Communication (NFC), Samsung Pay oferă atât NFC, cât și tehnologia sa proprie de transmisie magnetică securizată, Magnetic Secure Transmission (MST), devenind cea mai acceptată soluție de plată mobilă de pe piață. Permite utilizatorilor să plătească în aproape orice punct terminal de vânzare, sub rezerva că cititoarele de carduri de pe anumite terminale de plată ar putea necesita o actualizare a software-ului pentru a deveni pe deplin compatibile cu Samsung Pay.

Pentru a aduce acest serviciu în Mexic, Samsung a colaborat cu unii dintre principalii parteneri financiari ai țării, inclusiv cu – American Express, MasterCard și Visa. A colaborat cu importante bănci locale – Banorte, Banregio, Citibanamex, HSBC și Santander, cu firme de servicii bancare și instrumente de plată cum ar fi Clip și iZettle.

Grupo Santander este o bancă din Spania cu sediul la Santander, este una dintre cele mai mari instituții financiare europene. A fost înființată în anul 1857 și actualmente are aproape 200.000 de angajați. În mai 2016, Santander a fost clasată pe locul 37 în lista celor mai mari companii publice din lume de Forbes. Are filiale în Europa, America de Sud, America de Nord și Asia.

Suntem încântați să extindem Samsung Pay în America Latină și suntem încrezători că noii noștri clienți din Mexic vor îmbrățișa posibilitatea de a plăti cu ușurință prin comoditatea folosirii smartphone-urilor„, a declarat Claudia Contreras, Director de Marketing al Samsung Electronics Mexic.

Pe lângă acceptarea pe scară largă și ușurința utilizării, Samsung Pay este, de asemenea, una dintre cele mai sigure opțiuni de plată pentru utilizatori. Samsung Pay utilizează trei niveluri de securitate pentru a se asigura că tranzacțiile sale sunt sigure: autentificarea biometrică prin recunoașterea amprentei digitale sau a irisului și tokenizare, un sistem care generează informații virtuale pentru fiecare tranzacție, în loc să stocheze detalii financiare în dispozitiv.

De asemenea Samsung Knox, platforma de securitate de la Samsung, monitorizează dispozitivul care face plata în timp real pentru a preveni o utilizare suspectă.

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...