Samsung Pay Cash: cardul de debit virtual pentru a plăti și primi bani

840
Sursa Foto: Samsung Pay Cash via hdblog.it

Samsung Pay Cash este noul card de debit virtual lansat de compania sud-coreeană pentru a efectua plăți și a gestiona finanțele direct din aplicația Samsung Pay. Samsung Pay Cash s-a născut în urma succesului serviciului de plată fără contact Samsung Pay. Sistemul mobil de plată Samsung este folosit de peste 14 milioane de clienți în 25 de țări diferite. Acum gigantul tech își propune să simplifice și mai mult experiența utilizatorului, făcând utilizarea cardurilor fizice din ce în ce mai puțin esențială.

Samsung Pay Cash funcționează, de asemenea, ca portofel virtual, un card virtual pre-plătit, conform HDblog. Noul card virtual de debit Samsung este capabil să efectueze plăți chiar și online. Funcționează pe circuitul Mastercard, menținând niveluri ridicate de securitate datorită suportului Samsung Knox și Mastercard.

Samsung Pay Cash se poate folosi acolo unde sunt acceptate Samsung Pay și Mastercard

Samsung Pay Cash va funcționa oriunde sunt acceptate cardurile Samsung Pay și Mastercard. Gigantul coreean consideră că este o modalitate excelentă pentru utilizatori de a-și gestiona bugetul, deoarece pot pur și simplu să încarce bani pe Samsung Pay Cash și să-l folosească pentru cumpărături și alte plăți, în loc să-și folosească cardurile de credit pentru fiecare achiziție.

Cu Samsung Pay Cash se pot efectua achiziții peste tot, atât timp cât Samsung Pay și Mastercard sunt acceptate – este inclus aici și comerțul online. Pentru fiecare achiziție câștigați puncte care pot fi utilizate pentru a obține recompense și a cumpăra produse Samsung. Puteți încărca o sumă de bani pentru a face cumpărături, nu există costuri, iar suma rămâne disponibilă fără termen. Cu noul produs financiar Samsung chiar puteți trimite sau primi bani de la alți utilizatori de numerar.

MasterCard Incorporated este o corporație multinațională de servicii financiare, cu sediul în New York, SUA, care emite cărți de credit și debit. Cu Mastercard se poate plăti în peste 210 țări. Inițial sloganul companiei a fost „Există anumite lucruri pe care banii nu le pot cumpăra. Pentru orice altceva există MasterCard”.

Diferența dintre Samsung Pay și noul card preplătit este că spre deosebire de primul care vă oferă acces nelimitat la fonduri în contul dvs. bancar, Samsung Pay Cash poate fi utilizat doar pentru suma încărcată în cardul virtual.

Compania Samsung oferă chiar un credit gratuit de 5 USD primilor 20.000 de utilizatori care se înregistrează pentru ceea ce numește Cardul de plată Samsung. Samsung va decide limita superioară pentru cantitatea de numerar care poate fi stocată și folosită, deși nu intră în detalii despre modul în care se vor decide acele limite.

Momentan serviciul a fost activat în Statele Unite, dar ar trebui extins la alte piețe în viitor.