Samsung Pay este cel mai bun serviciul de plată din Rusia

1395

Samsung Electronics anunță că Samsung Pay, serviciul de plată mobil a primit premiul “Financial Sphere”, la secțiunea „Bănci și servicii de plată“, stabilit de „Banking Review“ și acordat de mass-media rusă la categoria „servicii de plată“.

Cea de a șasea ediție “Financial Sphere” a avut loc la Moscova în data de 30 martie 2017.

Reprezentanții Samsung Electronics au participat la eveniment. El Hakim Seif, șef Mobile Marketing Rusia, a primit premiul din partea organizatorilor.

„În numele Samsung Electronics, mulțumesc tuturor celor care au votat pentru Samsung Pay. Din prima zi, am crezut în succesul lui Samsung Pay pe piața rusă. Partenerii noștri și profesionalismul lor a jucat un rol important în lansarea proiectului, – a spus El Hakim Seif.

Nu ne vom opri aici și intenționăm să extindem rețeaua Samsung Pay, pentru a conecta fiecare bancă din Rusia la serviciul Samsung“, a continuat El Hakim Seif.

Premiul „Sfera Financiară“, în categoria „servicii de plată“, recunoaște bănci și companii fără licență bancară, care au anunțat și au lansat un produs financiar, care a obținut rezultate semnificative pe piață într-un an sau mai mult. Beneficiarii cărora le sunt atribuite premiile sunt stabiliți de un consiliul de experți. Membrii consiliului evaluează fiecare nominalizare pe o scară de la unu la cinci puncte, unde 1 este cel mai mic scor și 5 este cel mai mare.

Cel care primește cel mai mare scor devine câștigător. Experții au apreciat realizările Samsung Pay pe piața rusă.

 Samsung Pay funcționează cu smartphone-uri Galaxy – Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge Plus, Galaxy Note 5, Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge. De asemenea, Samsung Pay lucrează acum cu SmartWatch-ul Samsung Gear S3 – și nu aveți nevoie de a vă conecta la un telefon Samsung pentru a putea plăti. 

În condiții de siguranță și convenabil, serviciul de plată a fost introdus în Rusia pe 29 septembrie 2016. Astăzi Samsung Pay este acceptat pentru plata aproape peste tot, acolo unde este posibil să se proceseze o plată prin intermediul unui card bancar, care utilizează o tehnologie fără contact sau o bandă magnetică.

Serviciul este disponibil pentru posesorii de carduri emise de următoarele bănci și organizații financiare: Alfa-Bank, BINBANK, VTB24, MTS și MTS Bank, Banca Otkrytie, Raiffeisenbank, Roketbank, Standard Bank, Sberbank, Tinkoff Bank, Tochka și Yandex.

Samsung Pay opereaza în Rusia cu carduri Mastercard emise de către toate băncile listate, precum și cu carduri Visa de la Alfa-Bank, VTB24, MTS Bank, Raiffeisenbank și Tinkoff.

Un alt avantaj competitiv al serviciului așa cum au recunoscut experții, este sistemul său de securitate.

Premiul „Sfera Financiară“ pentru inovații financiare a fost acordat prin „Banking Review“, o revistă de top în mass-media bancară din Rusia.