Samsung Pay vine cu PayPal, chiar înainte de lansarea sa în Franța

1194

Samsung Pay este acum compatibil cu PayPal, care devine o nouă metodă de plată disponibilă în aplicația de plată contactless. Este posibil să plătiți rapid și ușor prin PayPal cu smartphone-ul prin Samsung Pay. O noutate care vine cu puțin timp înainte de lansarea serviciului în Franța.

La începutul acestei luni Samsung Pay a obținut integrarea PayPal în SUA. Acum, Samsung a început lansarea globală a serviciului. Începând de astăzi, utilizatorii Samsung Pay pot încărca contul PayPal în aplicație și îl pot utiliza pentru plăți online și în magazin.

Google Pay deja suportă PayPal, dar cu toții știm că Samsung Pay este o opțiune mai flexibilă. Motivul, Samsung Pay este compatibil atât cu NFC cât și cu MST. Funcționează perfect aproape oriunde puteți să glisați sau să atingeți o cartelă. Tot ce aveți nevoie este să vă asigurați că banca și cardul de credit acceptă Samsung Pay și comercianții au tehnologia necesară.

Integrarea PayPal a venit tocmai la timp, deoarece Samsung Pay va fi în cele din urmă disponibil în Franța înainte de vara anului 2018. Proprietarii de un smartphone Samsung (aplicația PayPal nu poate fi utilizată pe un dispozitiv de la un alt brand) pot plăti folosind smartphone-ul lor. Din ce în ce mai multe game din portofoliul Samsung vor fi echipate pentru a accepta acest tip de plată. La lansarea sa în Franța, Samsung Pay va fi în exclusivitate pentru clienții de la Banque Populaire și Caisse d’Epargne. Clienții de la alte bănci vor fi nevoiți să aibă răbdare.

PayPal este o companie americană de plăți on-line cu sediul în  San José, California, SUA. Compania are mai mult de 192 de milioane de utilizatori activi în peste 200 de piețe, cu posibilitatea plăților în peste 100 de valute.

Pentru a adăuga PayPal ca o metodă nouă de plată în contul dvs. Samsung Pay, pur și simplu urmați procedura de mai jos, care diferă puțin de adăugarea unui card de credit:

Apăsați pictograma „+” pentru a alege o nouă metodă de plată.

Selectați „Adăugați PayPal” sub secțiunea „Adăugați o cartela de credit”.

Introduceți parola Samsung Pay sau utilizați recunoașterea biometrică.

Apăsați „Next” și creați un cod PIN pentru achizițiile din magazin.

Selectați o cartelă sau un cont bancar asociat cu PayPal.

Apăsați pe „Agree & Continue”.

Nu trebuie să fiți îngrijorați de securitate și confidențialitate, PayPal nu trimite informațiile dvs. de plată efectiv comercianților. Folosește un număr de cont virtual care utilizează tokenizarea pentru a reprezenta informațiile despre contul dvs. Și pentru liniștea dvs. Samsung Pay în sine este, de asemenea, mai mult decât sigur. Împreună cu platforma de securitate Samsung Knox, Samsung Pay este asigurat și prin autentificarea biometrică.

Am scris de mai multe ori despre lansarea serviciului Samsung Pay dar și despre alte facilități și servicii disponibile în țări din Uniunea Europeană cum ar fi Franța, Spania, Germania sau din alte zone ale lumii. Avem foarte mulți cititori aflați peste tot în lume, le mulțumim că ne urmăresc și prin aceste informații încercăm să îi punem la curent cu unele lucruri de care pot beneficia din domeniul telefoniei mobile.

SURSĂPhonAndroid