Acasă Stiri Samsung Pay are acum suport pentru PayPal

Samsung Pay are acum suport pentru PayPal

Utilizatorii Samsung Pay vor putea utiliza PayPal ca metodă de plată online și în magazine, Samsung Pay are de acum suport pentru PayPal.

Samsung Electronics a anunțat un parteneriat strategic extins cu PayPal Holdings Inc., adăugând PayPal ca metodă de plată în cadrul Samsung Pay oriunde este acceptat Samsung Pay – în aplicație, online și în magazine. Accesul la PayPal va fi disponibil pentru toți utilizatorii Samsung Pay din Statele Unite și se va extinde în curând în alte țări în viitorul nu prea îndepărtat.

Clienții își vor putea folosi Samsung Pay pentru a accesa și utiliza portofelul PayPal, permițându-și să facă plați în milioane de magazine„, explică Samsung într-o postare pe Newsroom.

Suntem încântați să colaborăm cu PayPal, una dintre cele mai mari platforme de plată din lume, pentru a oferi consumatorilor noștri la nivel mondial o experiență bogată pentru plata cu portofelul mobil” a declarat Injong Rhee șeful departamentului Software and Services la Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

Mulțumită tehnologiei Samsung NFC (Near Field Communication) și a tehnologiei MST (Magnetic Secure Transmission), Samsung Pay este cea mai acceptată platformă de plată mobilă de pe piață și funcționează aproape oriunde puteți deplasa sau atinge cu un card sistemele de plată online.

Acum, odată cu integrarea PayPal, clienții pot continua să utilizeze Samsung Pay în cel mai convenabil mod posibil.

PayPal are sediul în San Jose, California, Statele Unite și este cea mai mare companie de procesare a plăților online la nivel global, a fost deținută până în 2015 de gigantul online eBay. Începând din 2017, PayPal operează pe 202 piețe și are 197 milioane de conturi active, înregistrate. PayPal permite clienților să trimită, să primească și să dețină fonduri în 25 de monede din întreaga lume.

Samsung Pay este în prezent utilizabil de pe Samsung Galaxy S8 și S8+, Galaxy S7 și S7 Edge, seria Galaxy S6, Galaxy Note 5. Smartwatch-ul Samsung Gear S3 și gama Galaxy A din 2017 are Samsung Pay instalat.

Începând cu lansările din 2017 toate telefoanele Samsung vor avea instalat acest sistem de plată.

Samsung Pay a primit recent trei premii la Payments and Cards Award Summit, fiind considerat unul dintre cele mai bune și sigure sisteme de plată mobile.

Un avantaj indiscutabil al serviciului Samsung Pay, așa cum au recunoscut toți experții, este sistemul său de securitate, construit pe trei nivele de autentificare, biometrică, tokenizare și Samsung Knox care oferă o protecție multiplă imbatabilă.

În cazul în care utilizatorii își pierd telefoanele, funcția FMM (Find My Mobile) permite utilizatorilor să blocheze Samsung Pay de la distanță cu o parolă prestabilită.

Samsung Pay este acum disponibil pe mai multe piețe, inclusiv Corea de Sud, Statele Unite, China, Spania, Singapore, Australia, Brazilia, Rusia, Thailanda, Malaezia, India, Suedia, Elveția, Taiwan, Hong Kong, Regatul Unit și altele.

Nu este disponibil deocamdată în România și Moldova.

Avem foarte mulți cititori care ne urmăresc constant din Moldova și le mulțumim cu această ocazie.

Stiri

Samsung Galaxy S22 Ultra primește cameră foto de la Olympus

Din ce în ce mai multe mărci de smartphone-uri caută să colaboreze cu producători renumiți de camere și obiective pentru a îmbunătăți...

Samsung Smart TV va pierde accesul la aplicațiile Google Play Movies & TV

Google a făcut unele modificări la ofertele sale pentru televizoarele inteligente de la lansarea Google TV anul trecut. Acum, compania a anunțat...

Samsung pe locul trei în UE la dispozitive pentru case inteligente în Q4 2020

Samsung Electronics a fost între primii cinci jucători de pe piața produselor pentru case inteligente în Europa în Q4 2020. Datele au...

Samsung Odyssey G9 de 49 inch actualizat la DisplayHDR 2000

Samsung a lansat monitoarele sale pentru jocuri Odyssey G7 și Odysesy G9 în urmă cu aproape un an. La sfârșitul săptămânii trecute...

Samsung SDI va furniza baterii EV pentru compania americană Rivian

Rivian este un producător american de automobile și o companie de tehnologie auto fondată în 2009. Rivian a anunțat oficial că celulele...

Samsung Galaxy S21 FE: un nou telefon mai ieftin este în lucru

Multora le place aspectul gamei Samsung Galaxy S21, dar când vine vorba de prețuri, chiar scăzute față de Galaxy S20, acestea sunt...

Este posibil ca Samsung Galaxy Z Fold Lite să nu mai fie lansat anul acesta

Samsung va lansa doar două smartphone-uri pliabile anul acesta, potrivit mai multor informații. Presa susține că gigantul sud-coreean va lansa doar succesorii...