Samsung Pay poate fi folosit online în Emiratele Arabe Unite

1074

Samsung a anunțat că utilizatorii Samsung Pay din Emiratele Arabe Unite vor putea acum să utilizeze această metodă pentru plăți online, nu numai în magazin, pentru a marca prima aniversare a serviciului de plată în Emirate. EAU este prima țară din Orientul Mijlociu, unde a fost activată această ultimă caracteristică a serviciului de plăți mobile, după lansările reușite în SUA, Rusia și Singapore.

Samsung Pay a intrat în lumea eCommerce prin gateway-ul de plată CCAvenue în tandem cu Mashreq Bank, o instituție financiară cu sediul în Golf.

Serviciul este compatibil cu toate sistemele de operare importante și cu browserele (desktop și mobil), precum și prin aplicații mobile, ceea ce ușurează utilizarea plății prin Samsung Pay de la orice desktop, tabletă sau browser mobil, indiferent unde vă aflați. Simplu, sigur și disponibil virtual oriunde, serviciul Samsung Pay poate fi acum folosit pentru a plăti pentru o gamă și mai mare de bunuri și servicii decât înainte, cu avantaje anterioare acum aplicabile și pentru cumpărăturile online.

Suntem încântați să anunțăm această caracteristică nouă a serviciului Samsung Pay, care va permite utilizatorilor să folosească portofelul mobil pentru a face mai multe tranzacții decât înainte. Suntem mândri de a avea atât achiziții online simplificate pentru utilizatorii noștri, cât și de a le oferi o liniște suplimentară cu securitatea pe care o oferă Samsung Pay„, a declarat Mohammad Gharaibeh, șeful Mobile Business la Samsung Gulf Electronics.

Emiratele Arabe Unite sunt un stat situat în sud-estul peninsulei arabice, la Golful Persic compus din șapte emirate. Este o federație a celor șapte emirate, cu un sistem juridic fără alegeri și partide politice. Fiecare emirat are o considerabilă autonomie politică, juridică și economică. Petrolul este principala sursă de venit.

Samsung Pay își extinde strategic ecosistemul de parteneriat pentru a oferi o mai mare flexibilitate, acces și alegere pentru clienți. Inițial, noul serviciu va fi facilitat în Emiratele Arabe prin partenerii regionali ai portalului de plăți Samsung, cum ar fi CCAvenue. CCAvenue dezvoltă soluții gateway proprii de plată, care redefinesc experiența utilizatorilor, sporesc ratele de succes ale tranzacțiilor și măresc exponențial potențialul de câștig al clienților săi.

Vivek Nayak, director Avenues World, a declarat: „În cadrul CCAvenue, ne străduim să oferim comercianților noștri acces la cele mai recente tehnologii de plată. Prin integrarea platformei Samsung Pay pe platforma noastră, CCAvenue asigură că un număr mare de consumatori pot folosi gadgeturile preferate pentru a finaliza cu ușurință și în siguranță plățile efectuate pe site-urile Web„.

Pankaj Kundra, șeful departament Mashreq Bank, a declarat: „Comerțul electronic are o puternică tendință de urcare iar piața în EAU este estimată să fie de 10 miliarde de dolari în 2018„.

Samsung Pay poate fi activat de pe desktop, selectând Samsung Pay de la opțiunile de plată și introduceți numărul contului dvs. Samsung și făcând clic pe „Cerere de plată”. Utilizatorul va primi o notificare cu privire la dispozitivul Samsung Pay activat, prin intermediul căruia își va putea alege cardul bancar și va autoriza tranzacția utilizând codul PIN sau scanarea cu iris / amprentă digitală.

Pe un smartphone, pur și simplu selectați Samsung Pay ca metodă de plată în browserul mobil sau în ecranul de plată în aplicație. Samsung Pay va verifica în mod automat comerciantul cu amănuntul, după care se poate selecta cardul la alegere și se va autoriza tranzacția.

Utilizatorii sistemului de plată Samsung care au dispozitive eligibile ar trebui să instaleze sau să actualizeze aplicația existentă Samsung Pay pentru a obține această funcție activată. Utilizatorii trebuie să adauge un card bancar de la băncile acceptate.

În EAU, Samsung Pay este în prezent disponibil pentru Galaxy S9 / S9+, Galaxy Note 8, Galaxy S8 / Galaxy S8+, Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge, Galaxy S6 Edge+, Note 5, Galaxy A5 și Galaxy A7 (2016) și seria Galaxy A (2017). Samsung Pay este de asemenea disponibil pentru Samsung Gear S3.

SURSĂTradeArabia