Acasă Stiri Lansarea serviciului Samsung Pay în Franța va avea loc în septembrie

Lansarea serviciului Samsung Pay în Franța va avea loc în septembrie

Producătorul high-tech sud-coreean Samsung Electronics intenționează să lanseze serviciul mobil de plată Samsung Pay, în Franța începând cu luna septembrie, potrivit informațiilor furnizate de Europa 1.

Discuțiile Companiei Samsung cu distribuitorii rețelelor de telefonie mobilă și băncile din Europa pentru introducerea sistemului Samsung Pay, au fost tot mai numeroase în ultima vreme, pentru a acoperi cât mai multe din țările Uniunii Europene.

Numărul de comercianți și de bănci partenere este un punct-cheie pentru succes.

Un astfel de program ar fi surprinzător în comparație cu programul lansărilor de telefoane a lui Samsung din ultimii ani.

 Europe 1  este unul dintre cele mai vechi posturi private de radio din Franța. A emis clandestin din 4 februarie1955. Europa 1 a fost înființată în Saarland, o mică provincie germană care se învecinează cu Franța și Luxemburg. În prezent, Europe 1 este deţinut de grupul media Lagardere, din care face parte şi postul românesc Europa FM. 

Coreea de Sud se bucură acum de revenirea pe piață a noului smartphone renovat din gama Note, Galaxy Note 7. Prin urmare, o lansare în luna septembrie va merge mână în mână cu lansarea lui Galaxy Note 8, smartphone-ul cu stylus a lui Samsung.

Lansarea unui nou telefon mobil pentru a inaugura introducerea pe piața franceză a sistemul de plată Samsung Pay, ar trebui să fie anunțată de Samsung mai devreme.

Sistemul de plată a lui Samsung este compatibil cu Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge Plus, Galaxy Note 5, Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge și noile stele Galaxy S8 și S8+. Samsung Gear S3 și gama Galaxy A din 2017 dispun și ele de această facilitate.

Toate telefoanele Samsung vor avea în viitor instalat sistemul de plată Samsung Pay. Koh Dong-jin, președintele Samsung Mobile a declarat anul trecut „Samsung va instala Samsung Pay în toate telefoanele care urmează să fie lansate începând cu 2017”.

În prezent aproape 20 de țări au adoptat sistemul de plată Samsung Pay.

Informațiile despre serviciul Samsung Pay, în special pe teritoriul Uniunii Europene, dar și în alte părți din lume au fost tot mai numeroase în ultimul timp pe iLoveSamsung.

Aceasta este din dorința ca cititorii noștri și fanii Samsung să fie informați.

Avem foarte mulți cititori din Uniunea Europeană care accesează zilnic site-ul iLoveSamsung, foarte mulți interesați de telefoanele Samsung și inevitabil interesați să facă plăți cu telefoanele Samsung prin intermediul Samsung Pay.

Le mulțumim pe această cale.

Urmăriți iLoveSamsung și vă vom informa prompt despre acest serviciu și despre țările unde este și va fi disponibil Samsung Pay, oferit de Samsung Electronics.

Stiri

Samsung și Maison Kitsuné au lansat ediții speciale Galaxy Watch 4 și Buds 2

Logo-ul Fox și stilul jucăuș semnate de Maison Kitsuné, casa de modă franceză, prind viață pe o linie personalizată a celor mai...

Noi funcții pe seria Galaxy Watch 4: Fall Detection și nou control prin gesturi

Construită pentru următoarea eră a experienței smartwatch-urilor, seria Galaxy Watch 4 este cea mai recentă linie de smartwatch-uri Galaxy cu o suită...

Galaxy Z Fold 2: actualizarea de securitate din octombrie 2021 lansată

Patch-ul de securitate Android din octombrie 2021 ajunge la tot mai multe smartphone-uri Samsung Galaxy. Ieri gigantul tech sud-coreean a lansat noua...

JBL a împlinit 75 de ani: un brand care a făcut istorie

Printre aniversările acestui 2021 merită menționat și cei 75 de ani ai lui companiei JBL. La mulți ani! Brandul american, născut în...

Virgin Media O2 UK testează echipamente de rețea Samsung 4G și 5G

Samsung a anunțat o înțelegere pentru furnizarea de echipamente de rețea compatibile Open RAN pentru testele 4G și 5G efectuate de Virgin...

Galaxy A52s primește actualizarea de securitate din octombrie

Samsung a început să lanseze patch-ul de securitate Android din octombrie 2021 pentru Galaxy A52s. Mid-rangerul oferă, fără îndoială, cel mai bun...

Samsung SDI se asociază cu Stellantis pentru o fabrică de baterii în SUA

Samsung SDI a semnat un acord cu Stellantis pentru a forma o societate mixtă, pentru a construi o fabrică de baterii pentru...