Acasă Stiri Lansarea serviciului Samsung Pay în Franța va avea loc în septembrie

Lansarea serviciului Samsung Pay în Franța va avea loc în septembrie

Producătorul high-tech sud-coreean Samsung Electronics intenționează să lanseze serviciul mobil de plată Samsung Pay, în Franța începând cu luna septembrie, potrivit informațiilor furnizate de Europa 1.

Discuțiile Companiei Samsung cu distribuitorii rețelelor de telefonie mobilă și băncile din Europa pentru introducerea sistemului Samsung Pay, au fost tot mai numeroase în ultima vreme, pentru a acoperi cât mai multe din țările Uniunii Europene.

Numărul de comercianți și de bănci partenere este un punct-cheie pentru succes.

Un astfel de program ar fi surprinzător în comparație cu programul lansărilor de telefoane a lui Samsung din ultimii ani.

 Europe 1  este unul dintre cele mai vechi posturi private de radio din Franța. A emis clandestin din 4 februarie1955. Europa 1 a fost înființată în Saarland, o mică provincie germană care se învecinează cu Franța și Luxemburg. În prezent, Europe 1 este deţinut de grupul media Lagardere, din care face parte şi postul românesc Europa FM. 

Coreea de Sud se bucură acum de revenirea pe piață a noului smartphone renovat din gama Note, Galaxy Note 7. Prin urmare, o lansare în luna septembrie va merge mână în mână cu lansarea lui Galaxy Note 8, smartphone-ul cu stylus a lui Samsung.

Lansarea unui nou telefon mobil pentru a inaugura introducerea pe piața franceză a sistemul de plată Samsung Pay, ar trebui să fie anunțată de Samsung mai devreme.

Sistemul de plată a lui Samsung este compatibil cu Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge Plus, Galaxy Note 5, Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge și noile stele Galaxy S8 și S8+. Samsung Gear S3 și gama Galaxy A din 2017 dispun și ele de această facilitate.

Toate telefoanele Samsung vor avea în viitor instalat sistemul de plată Samsung Pay. Koh Dong-jin, președintele Samsung Mobile a declarat anul trecut „Samsung va instala Samsung Pay în toate telefoanele care urmează să fie lansate începând cu 2017”.

În prezent aproape 20 de țări au adoptat sistemul de plată Samsung Pay.

Informațiile despre serviciul Samsung Pay, în special pe teritoriul Uniunii Europene, dar și în alte părți din lume au fost tot mai numeroase în ultimul timp pe iLoveSamsung.

Aceasta este din dorința ca cititorii noștri și fanii Samsung să fie informați.

Avem foarte mulți cititori din Uniunea Europeană care accesează zilnic site-ul iLoveSamsung, foarte mulți interesați de telefoanele Samsung și inevitabil interesați să facă plăți cu telefoanele Samsung prin intermediul Samsung Pay.

Le mulțumim pe această cale.

Urmăriți iLoveSamsung și vă vom informa prompt despre acest serviciu și despre țările unde este și va fi disponibil Samsung Pay, oferit de Samsung Electronics.

Stiri

Samsung se menține pe locul doi mondial pe piața tabletelor în Q2 2021

Samsung Electronics Co. a rămas cel de-al doilea cel mai mare furnizor de tablete din lume în Q2 2021. Datele au fost...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va fi impermeabil la apă. Ce înseamnă asta?

Peste două săptămâni, va avea loc un eveniment major Samsung Galaxy Unpacked 2021, unde vor fi lansate Galaxy Z Fold 3 și...

Samsung Galaxy Z Fold 3: noi imagini cu smartphone-ul pliabil

Cu Samsung Galaxy Z Fold 3 gigantul tech își va prezenta următorul smartphone pilot pliabil pe 11 august. După foarte multe scurgeri...

Samsung Galaxy A52s 5G: iată cât va costa în Europa!

Galaxy A52 5G unul dintre cele mai bune telefoane ieftine 5G din 2021, dar se confruntă cu o concurență dură. Pentru a...

Samsung Smart LED Signage aduce o cascadă digitală în Times Square

Imaginați-vă un moment de relaxare deplină în inima unui oraș care nu doarme niciodată. Pe 27 iulie, atât turiștii, cât și cetățenii...

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra va fi lansată alături de seria Galaxy S22

În acest moment majoritatea privirilor sunt îndreptate spre evenimentul Samsung Unpacked din 11 august. Aici ar trebui să vedem debutul telefoanelor pliabile...

Galaxy A52 este primul telefon Samsung ce primește patch-ul din august 2021

Din nou, Samsung deschide balul și a devenit primul brand de smartphone-uri care a lansat o nouă actualizare de securitate. După lansarea...