Acasă Stiri Samsung Pay a primit trei premii la Payments and Cards Award Summit

Samsung Pay a primit trei premii la Payments and Cards Award Summit

Samsung Pay a primit trei premii – pentru cea mai bună inovație fără contact din 2017, pentru cea mai bună soluție de plată mobilă din 2017 și pentru cea mai bună inovație a plăților din 2017.

Premiile au fost acordate la Payments and Cards Award Summit care a avut loc recent la Mumbai (12,5 milioane locuitori) în India.

Summit-ul Plăți & Carduri este o platformă cuprinzătoare care oferă un punct de întâlnire unic pentru a discuta situația actuală, tendințele viitoare și inovațiile în plăți, carduri și piețe mobile„, a explicat un oficial de la Samsung Electronics.

De la lansarea în regiune, în martie, Samsung Pay a avut o ascensiune fulminantă și a devenit una dintre cele mai utilizate platforme mobile de plată, cu o adoptare de piață de aproape 50% pe smartphone-urile emblematice lansate recent de firmă.

Se apropie tot mai mult momentul în care un smartphone va face plățile și vom uita de cardurile actuale de plastic.

Samsung își propune să ne scape de portofelele tradiționale cu Samsung Pay, serviciul său de plată mobilă. Samsung a extins treptat serviciul la tot mai multe piețe de pe glob.

Vicepreședintele diviziei mobile din Australia (unde Samsung Pay are un la fel de mare succes), Richard Fink, a declarat că această afacere „ne aduce cu un pas mai aproape de a ajuta clienții să-și înlocuiască portofelele cu smartphone-ul Samsung„.

Se pot face plăți prin simpla atingere a smartphone-urilor Galaxy sau Smartwatch Gear la punctul de vânzare.

Samsung Pay este în prezent suportat pe Galaxy S8 și S8+, Galaxy S7 și S7 Edge, seria Galaxy S6, Galaxy Note 5. Samsung Gear S3 și gama Galaxy A din 2017 vin și ele cu acest sistem de plată.

Samsung adaugă, de asemenea, suport pentru Galaxy A3 și Galaxy A7 (2016) prin intermediul unei actualizări de software.

Koh Dong-jin, președintele Samsung Mobile a declarat anul trecut „Samsung va instala Samsung Pay în toate telefoanele care urmează să fie lansate începând cu 2017”.

Unul dintre principalele motive pentru care Samsung Pay a avut un succes atât de mare în ​​India este datorită integrării sale cu National Payments Corporation și PayTM, care permite utilizatorilor să efectueze transferuri de bani peer-to-peer (de la egal la egal) și să plătească bunuri folosind coduri QR.

India, este situată în sudul Asiei. Se află pe locul 7 în ierarhia țărilor după suprafață și pe locul doi după numărul locuitorilor – 1.330 de milioane de locuitori. Limba hindi, engleză și alte 22 de limbi sunt oficiale, dar se vorbesc și alte 200 de limbi. India este țara de origine a piperului. 

Samsung lucrează, de asemenea, îndeaproape cu Digital India pentru a aduce Samsung Pay la mai multe smartphone-uri mid-range, inclusiv Galaxy J7 Pro, într-un efort de a încuraja locuitorii să adopte un portofel digital, spre deosebire de manipularea numerarului.

În prezent peste 20 de țări au adoptat sistemul de plată Samsung Pay. Deocamdată serviciul Samsung Pay nu este disponibil în România.

Stiri

Samsung pe primul loc în Europa, Orientul Mijlociu și Africa în Q3 2020

Samsung a livrat 29,6 milioane de smartphone-uri pe piața EMEA în perioada iulie-septembrie 2020 pentru o cotă de piață de 31,8%. EMEA...

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...