Samsung Pay va fi lansat în Africa de Sud în luna iunie

1047

Samsung Pay crește treptat și se extinde permanent în toate colțurile lumii, acum sistemul de plată mobil Samsung Pay a fost planificat pentru lansare în Africa de Sud. Comoditatea oferită de soluția de plată mobilă a companiei Samsung devine din ce în ce mai mult un motiv pentru clienți să ia în considerare cumpărarea de smartphone-uri Samsung.

Conștientă de acest potențial, compania Samsung a extins tot mai agresiv serviciul pe mai multe piețe din întreaga lume. Cu Africa de Sud, Samsung Pay va fi disponibil în 22 de țări de pe mapamond.

Vorbind pe un canal mediatic, Sung Yoon, CEO al Samsung Electronics Africa, a anunțat că următoarea destinație pentru soluția populară de plată mobilă Samsung Pay va fi Africa de Sud în jurul lunii iunie a acestui an. Am auzit prima dată despre lansarea lui Samsung Pay în Africa de Sud în luna septembrie anul trecut. Serviciul era așteptat să apară împreună cu Galaxy Note 8, dar din motive cunoscute numai de Samsung, acesta nu este încă disponibil în țara sud-africană.

Cu o pagină online dedicată acestui eveniment, site-ul Samsung South Africa confirmă, de asemenea, lansarea iminentă a lui Samsung Pay. Ca de obicei, utilizatorii trebuie să aibă smartphone-uri compatibile Galaxy și carduri acceptate pentru a utiliza serviciul atunci când este lansat. Serviciul a primit un răspuns pozitiv de la toți utilizatorii Samsung de pe toate piețele unde a fost lansat până acum. Nu există niciun motiv să credem că situația în Africa de Sud va fi diferită.

Africa de Sud are 11 limbi oficiale. În această privință, este întrecută doar de Bolivia cu 37 de limbi oficiale și India cu 24 de limbi oficiale. Deși toate limbile sunt oficial egale, unele limbi sunt vorbite mai mult decât altele. Zulu (22,7%), Xhosa (16,0%) și Afrikaans (13,5%) și Engleza cu 9,6% sunt limbile cele mai vorbite. Dar, engleza este limba de facto a națiunii.

Dispozitivele compatibile cu Samsung Pay includ printre altele pe Samsung Galaxy S9 / S9+, Samsung Galaxy S8 / S8+, Samsung Galaxy S7 / S7 Edge, Galaxy Note 8, Galaxy A8, Galaxy A5 din (2017) și (2016). Lista completă a telefoanelor compatibile cu Samsung Pay în Africa de Sud va fi făcută publică de Samsung până la lansarea acestui serviciu în această țară.

Samsung Pay s-a extins într-un ritm mult mai rapid decât produsele concurente de la Apple și Google. În timp ce alte platforme de plată sunt limitate prin utilizarea tehnologiei Near Field Communication (NFC), Samsung Pay oferă atât NFC, cât și tehnologia sa proprie de transmisie magnetică securizată, Magnetic Secure Transmission (MST), devenind cea mai acceptată soluție de plată mobilă de pe piață.

SURSĂSamMobile