Samsung Pay Card vine în Marea Britanie, alimentat de Curve

706
Sursa Foto: via SamMobile.com

După lansarea cardului de debit Samsung Money în SUA, gigantul tehnic din Coreea de Sud a anunțat că aduce Samsung Pay Card la clienții din Marea Britanie. Compania colaborează cu firma Curve din Marea Britanie și MasterCard pentru lansarea Cardului de plată Samsung. Pe lângă faptul că oferă o modalitate de plată sigură și simplă, noul card Samsung va permite utilizatorilor să își vizualizeze toate cheltuielile într-un singur loc.

Samsung Pay Card și Curve Card oferă posibilitatea de a sincroniza cardurile de credit și debit într-un singur card. Nu mai este nevoie de mai multe carduri diferite, vor fi toate într-un singur loc prin Curve Card. În acest fel oferă utilizatorilor o adevărată experiență de portofel digital. Deoarece este integrat cu Samsung Pay, utilizatorii pot efectua toate tranzacțiile prin intermediul smartphone-ului compatibil. Samsung a anunțat că va lansa Samsung Pay Card oficial în Marea Britanie la sfârșitul acestui an.

Parteneriatul Samsung Pay și Curve este primul de acest gen

Curve este una dintre cele mai importante firme fintech din Europa, conform SamMobile. Compania grupează diverse produse financiare lăsând utilizatorilor să își consolideze toate cardurile bancare și cardurile de fidelitate într-un singur card. Compania Curve este la primul parteneriat de acest fel cu Samsung Pay. Odată ce un utilizator se înscrie la Cardul de plată Samsung și îl adaugă în portofelul Samsung Pay, acestea vor fi direcționate către aplicația Curve, unde pot utiliza setul complet de funcții.

Conor Pierce, VP la Samsung Marea Britanie și Irlanda, a declarat. „Suntem încântați să anunțăm acest nou parteneriat cu firma Curve. Parteneriatul oferă o nouă soluție de plată pentru clienții Samsung, care va fi disponibilă prin Samsung Pay în acest an”. În SUA, Samsung a colaborat cu So-Fi pentru a lansa cardul de debit.

Majoritatea cardurilor au dimensiunile de 85,60 x 53,98 mm și sunt rotunjite la colțuri cu o rază de 2,88 – 3,48 mm. În 1949 Diners Club și American Express au lansat primul card bancar modern din plastic. A fost creat exclusiv pentru plățile în 27 de restaurante din New York.

Anul trecut, Samsung a început să colaboreze cu firma Curve pentru a permite utilizatorilor să își adauge Curve Card în aplicația Samsung Pay. Acest lucru le-a permis utilizatorilor să efectueze plăți prin Samsung Pay, indiferent de contul bancar pe care îl utilizează. Chiar dacă banca unui utilizator nu acceptă Samsung Pay, acestea ar putea efectua plăți prin soluția de plată mobilă Samsung, datorită Curve.