Serviciul Samsung Pay Money Transfer este disponibil acum în SUA

680
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung Pay a obținut mult mai mult în Statele Unite decât credea că este posibil la un moment dat. Utilizatorii din SUA vor putea utiliza acum serviciul de plată Samsung pentru a trimite bani unor persoane din 47 de țări de pe glob. Pot face acest lucru prin Samsung Pay Money Transfer.

Compania a colaborat cu platforma de plată Finablr pentru acest serviciu. Această companie va furniza rețeaua pentru a sprijini plățile transfrontaliere prin Samsung Pay. Serviciul internațional de transfer de bani Money Transfer este disponibil din aplicația Samsung Pay existentă. Va fi posibil să faceți transferuri transfrontaliere fără probleme și sigure cu diferite metode de plată.

Samsung Pay Money Transfer poate fi folosit pentru a trimite bani în 47 de țări

Utilizatorii își pot folosi cardurile de debit sau de credit existente pentru serviciul de plată a banilor din aplicația Samsung Pay. Vor putea trimite bani în majoritatea monedelor majore fie în contul bancar al destinatarului, fie într-un punct local de preluare a numerarului.

Transferurile de bani pot fi făcute inițial în 47 de țări prin Finablr și Travelex, aceasta din urmă fiind o companie de schimb valutar. Printre țările de pe această listă sunt Mexic, Canada, China, Coreea de Sud, Marea Britanie și India. Lista completă este disponibilă pe site-ul Travelex, conform Sam Mobile. Utilizatorilor de Samsung Pay Money Transfer li se va afișa rata de schimb și taxa de transfer în avans înainte de a efectua transferul.

Travelex este o companie de schimb valutar fondată de Lloyd Dorfman în 1976. Are sediul central în Londra. Activitatea sa principală este de produse și servicii de schimb valutar prin intermediul rețelei sale de birouri de schimb valutar. Travelex are peste 1.000 de sucursale și 6.500 de angajați în 25 de țări.

Un lucru interesant, Samsung Pay este primul sistem mobil de plată din Statele Unite care oferă un serviciu de transfer internațional de bani. Rivali precum Google Pay permit utilizatorilor să transfere fonduri în SUA, de exemplu. Serviciul Samsung Pay Money Transfer este disponibil în prezent numai pentru utilizatorii din Statele Unite. Acest serviciu va fi extins la alte piețe începând de anul viitor.