Samsung Pay pe majoritatea terminalelor proprii începând din 2017

1839

Începând de anul viitor, Samsung va începe să instaleze serviciul său Samsung Pay pe cele mai multe dintre smartphone-urile sale, cu excepția unor telefoane low-end.

Samsung a instalat Samsung Pay și până acuma, dar a făcut-o numai în Statele Unite și Corea de Sud. Serviciul a fost instalat exclusiv doar pe dispozitivele emblematice.

Acum, Samsung Electronics instalează acest serviciul și pe dispozitive mai puțin costisitoare.

Cho Jin-young un oficial de la Samsung a declarat recent, „Am decis să pre-instalăm Samsung Pay pe smartphone-urile Samsung Electronics care vor fi lansate începând cu anul viitor.”

Samsung va instala serviciul Pay, în toate limbile pe smartphone-urile sale începând de anul viitor.

Samsung Pay a debutat o data cu lansarea Samsung Galaxy Note 5 și Galaxy S6 Edge Plus în luna august a anului trecut.

În prezent, acest serviciu este disponibil în șapte țări – S.U.A., Spania, Brazilia, Singapore, Australia și China, precum și acasă în Corea de Sud.

Dacă totul merge conform planului, Samsung se așteaptă să extindă serviciul Samsung Pay în Rusia, Malaezia și Thailanda, înainte de sfârșitul anului.

Serviciul de plată mobil este acum în parteneriat cu mai mult de 500 de bănci importante din întreaga lume și la nivel mondial cu cele mai mari companii de carduri de credit, cum ar fi American Express, UnionPay, MasterCard și Visa, precum și Alipay.

La un an de la lansarea sa, prin acest serviciu s-au făcut tranzacții de peste 1.71 miliarde $ US.

Samsung Electronics se pregătește să lanseze „Samsung Pay Mini”, o aplicatie care le permite consumatorilor să utilizeze sistemul său de plată mobil prin intermediul altor smartphone-uri. Apple a respins însă această propunere.

Samsung Pay Mini intenționează să vizeze piața de plăți on-line, în timp ce SamsungPay existent vizează piața de plată offline.

SURSĂBusinessKorea