Samsung Pay primește Dark Mode cu ultima actualizare

651
Sursa Foto: phonearena.com

Samsung Pay, serviciul mobil de plată al companiei Samsung, primește o caracteristică foarte solicitată cu ultima actualizare. Ceea ce pare a fi una dintre cele mai solicitate funcții atunci când vine vorba de aplicații, Dark Mode, vine în sfârșit la Samsung Pay. Este o veste foarte bună, dar vestea proastă este că nu este încă disponibilă la nivel mondial. Sigur că ne așteptăm ca în perioada următoare Samsung să continue lansarea Dark Mode la nivel global.

Deocamdată, conform PhoneArena, noua caracteristică Dark Mode este disponibilă doar în India. Dacă utilizați Samsung Pay în această țară, nu va trebui să faceți nimic pentru a comuta între teme deschise și întunecate. Samsung a implementat Dark Mode – modul întunecat astfel încât aplicația Pay va schimba tema în funcție de setările sistemului.

Dark Mode pentru Samsung Pay se va extinde la nivel global

Samsung Pay este legat de setările sistemului și trece la modul întunecat atunci când porniți Dark Mode pe întregul sistem. Utilizatorii nu trebuie să utilizeze un buton de comutare în cadrul aplicației pentru a schimba aceste setări individual pentru aplicație. Dezavantajul acestui lucru este că nu veți putea utiliza aplicația Samsung Pay singură în modul întunecat, atunci când restul interfeței Samsung One UI este în modul standard.

Utilizatorii de Samsung Pay pot verifica dacă noua actualizare este disponibilă mergând în Setări și apoi în Despre Samsung Pay. Dacă este disponibilă o nouă versiune aveți opțiunea de a atinge butonul Actualizare. Așa cum am menționat mai sus, deocamdată Dark Mode pentru Samsung Pay este disponibil doar în India.

Samsung Pay a fost lansat în Coreea de Sud pe 20 august 2015 și în Statele Unite pe 28 septembrie a aceluiași an. Securitatea Samsung Pay se bazează pe Samsung Knox și ARM TrustZone. Samsung Pay este disponibil pe foarte multe smartphone-uri și smartwatch-uri Samsung Galaxy.

Serviciul mobil de plată Samsung a fost lansat pentru prima dată în august 2015. Conform declarației companiei Samsung din decembrie, serviciul mobil de plată Samsung Pay va fi fi extins pe mai multe piețe în anul 2020. Momentan Samsung Pay este disponibil în 24 de țări. Șapte țări din Europa, cinci țări în America de Nord și Latină, două în Africa și Orientul Mijlociu și zece în Asia-Pacific.

Primim permanent la iLoveSamsung întrebări în privința disponibilității Samsung Pay în România. Da, Samsung Pay va ajunge și în România. Dar, în ciuda eforturilor noastre, nu am reușit să aflam nicio dată concretă privind lansarea acestui serviciu în țara noastră. Vedeți pe iLoveSamsung tot ce trebuie să știți despre Samsung Pay.