Acasă Stiri Samsung Pay în teste în Germania, lansarea este tot mai aproape

Samsung Pay în teste în Germania, lansarea este tot mai aproape

Plata fără numerar devine tot mai populară peste tot în lume. Google Pay, Apple Pay și serviciul Samsung Pay sunt cele mai folosite de utilizatori. Acum serviciul de plată mobilă Samsung Pay este aproape de a fi lansat în Germania.

Chiar dacă oamenilor încă le place să plătească cu numerar, din cauza crizei COVID-19, plata fără numerar și fără contact a devenit din ce în ce mai folosită peste tot în lume. Chiar dacă serviciile Apple Pay și Google Pay sunt disponibile în Germania de ceva timp, serviciul de plată Samsung Pay nu este.

Cu toate acestea, acum au apărut primele capturi de ecran care indică faptul că Samsung Pay va deveni oficial în curând. Noua funcție este deja disponibilă în mai multe țări europene, dar momentan nu este disponibilă în România.

Samsung Pay va fi disponibil în curând în Germania

Samsung Pay este disponibil în 26 de țări, inclusiv în Spania, Suedia și Elveția. Cu toate acestea, noi informații indică faptul că debutul oficial în Germania este iminent.

Noile smartphone-uri Galaxy, pe care aplicația de plată Samsung este deja preinstalată, oferă o indicație în acest sens. Chiar dacă utilizatorii nu au reușit încă să își creeze un cont acolo, mișcarea arată că Samsung lucrează la lansare. Acest lucru este confirmat și de declarațiile producătorului că, „în 2020, accentul va fi pus pe extinderea serviciului în mai multe țări„.

CHIP este o revistă de calculatoare și comunicații care apare în mai multe țări din Europa și Asia. Ediția germană CHIP, lansată în septembrie 1978, este una dintre cele mai vechi și mai mari reviste de calculatoare din Germania.

Conform site-ului german Chip.de care citează Teltarif, primii utilizatori cu aplicația preinstalată ar trebui să aibă acum posibilitatea de a testa Samsung Pay. În loc să fie redirecționați către o pagină alternativă Samsung Pay, cum este în Elveția, unii utilizatori pot testa acum „Samsung Pay înaintea celorlalți”. Oricine solicită acest serviciu va trebuie să furnizeze mai întâi adresa de e-mail a contului Samsung și a modelului Galaxy. Noul serviciu ar trebui apoi activat în 48 de ore.

Utilizatorul va fi apoi redirecționat către Samsung. Aici va găsi apoi informații suplimentare pe o sub-pagină corespunzătoare – dar aceasta nu a fost încă activată oficial pentru toată lumea.

Plăți rapide și sigure cu serviciul Samsung

Presupunem că acesta este un test preliminar pentru a verifica Samsung Pay înainte de lansare. În primul rând, nu toate dispozitivele noi vin cu aplicația de plată Samsung preinstalată. Pe aceste dispozitive, aplicația nu poate fi găsită nici în Google Play Store sau în Samsung Store. Site-ul neoficial Samsung Pay arată, de asemenea, că producătorul de smartphone-uri este încă în faza de testare. Când acest lucru este finalizat, serviciul ar trebui să fie activat oficial pentru toți utilizatorii Galaxy.

Noul proces nu este doar rapid, ci și sigur. Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să deschidă aplicația Samsung Pay și să plaseze smartwatch-ul sau smartphone-ul pe cititor. Datele sunt apoi comparate prin NFC și procesul de plată este finalizat în câteva secunde.

Nu este încă clar când aplicația va fi lansată oficial în Germania, în orice caz lansarea este foarte aproape. Probabil sunt necesare mai întâi o serie de teste preliminare pentru a exclude posibilele erori și potențiale lacune de securitate. Abia atunci funcția va fi disponibilă pentru toți utilizatorii din Germania.

Cu toate eforturile noastre nu am reușit să obținem informații despre lansarea Samsung Pay în România. Explicația Samsung este cea de mai sus. Samsung are în vederea extinderea serviciului său de plată în mai multe țări din Europa în perioada următoare. Sperăm ca între aceste „mai multe țări” să fie și România.

Stiri

Samsung ISOCELL 2.0 pentru viitoarele camere de smartphone-uri

Smartphone-urile noastre sunt dispozitive incredibile - compacte și capabile să îndeplinească o mare varietate de funcții la standarde foarte ridicate. Cel mai...

Samsung Galaxy A71 4G actualizat cu Android 11 și One UI 3.1

Samsung și-a îmbunătățit sistemul de actualizare a software-ului cu pași mari în ultimii doi ani. Acum câțiva ani la compania Samsung era...

Samsung și Mastercard lansează un card biometric cu senzor de amprentă

Samsung și Mastercard au anunțat o nouă colaborare strategică în scopul dezvoltării unui Samsung Card cu un scaner de amprentă încorporat, pentru...

Samsung Galaxy Tab A7 Lite certificată de Bluetooth, lansare iminentă

Am scris recent despre două viitoare tablete Samsung Galaxy Tab A7 Lite și Galaxy Tab S7 Lite. Tot mai multe informații încep...

Samsung pe locul trei pe piața ceasurilor inteligente în 2020

Samsung Electronics Co. a fost al treilea cel mai mare furnizor de ceasuri inteligente din lume anul trecut. Datele au fost publicate...

De 8 Martie, Ziua Femeii, le dorim tuturor cititoarelor noastre La Mulți Ani!

Tuturor cititoarelor noastre le dorim de 8 Martie La Mulți Ani! Să fie norocoase, sănătoase și fericite! Să iubească și să fie iubite! Ziua Internațională...

Samsung Galaxy A52 și Galaxy A72 au apărut pe site-ul oficial Samsung

Pagini de asistență pentru Galaxy A52 / A52 5G și Galaxy A72 au apărut pe site-ul oficial Samsung EAU. Site Samsung din...