Acasă Stiri Samsung Pay în teste în Germania, lansarea este tot mai aproape

Samsung Pay în teste în Germania, lansarea este tot mai aproape

Plata fără numerar devine tot mai populară peste tot în lume. Google Pay, Apple Pay și serviciul Samsung Pay sunt cele mai folosite de utilizatori. Acum serviciul de plată mobilă Samsung Pay este aproape de a fi lansat în Germania.

Chiar dacă oamenilor încă le place să plătească cu numerar, din cauza crizei COVID-19, plata fără numerar și fără contact a devenit din ce în ce mai folosită peste tot în lume. Chiar dacă serviciile Apple Pay și Google Pay sunt disponibile în Germania de ceva timp, serviciul de plată Samsung Pay nu este.

Cu toate acestea, acum au apărut primele capturi de ecran care indică faptul că Samsung Pay va deveni oficial în curând. Noua funcție este deja disponibilă în mai multe țări europene, dar momentan nu este disponibilă în România.

Samsung Pay va fi disponibil în curând în Germania

Samsung Pay este disponibil în 26 de țări, inclusiv în Spania, Suedia și Elveția. Cu toate acestea, noi informații indică faptul că debutul oficial în Germania este iminent.

Noile smartphone-uri Galaxy, pe care aplicația de plată Samsung este deja preinstalată, oferă o indicație în acest sens. Chiar dacă utilizatorii nu au reușit încă să își creeze un cont acolo, mișcarea arată că Samsung lucrează la lansare. Acest lucru este confirmat și de declarațiile producătorului că, „în 2020, accentul va fi pus pe extinderea serviciului în mai multe țări„.

CHIP este o revistă de calculatoare și comunicații care apare în mai multe țări din Europa și Asia. Ediția germană CHIP, lansată în septembrie 1978, este una dintre cele mai vechi și mai mari reviste de calculatoare din Germania.

Conform site-ului german Chip.de care citează Teltarif, primii utilizatori cu aplicația preinstalată ar trebui să aibă acum posibilitatea de a testa Samsung Pay. În loc să fie redirecționați către o pagină alternativă Samsung Pay, cum este în Elveția, unii utilizatori pot testa acum „Samsung Pay înaintea celorlalți”. Oricine solicită acest serviciu va trebuie să furnizeze mai întâi adresa de e-mail a contului Samsung și a modelului Galaxy. Noul serviciu ar trebui apoi activat în 48 de ore.

Utilizatorul va fi apoi redirecționat către Samsung. Aici va găsi apoi informații suplimentare pe o sub-pagină corespunzătoare – dar aceasta nu a fost încă activată oficial pentru toată lumea.

Plăți rapide și sigure cu serviciul Samsung

Presupunem că acesta este un test preliminar pentru a verifica Samsung Pay înainte de lansare. În primul rând, nu toate dispozitivele noi vin cu aplicația de plată Samsung preinstalată. Pe aceste dispozitive, aplicația nu poate fi găsită nici în Google Play Store sau în Samsung Store. Site-ul neoficial Samsung Pay arată, de asemenea, că producătorul de smartphone-uri este încă în faza de testare. Când acest lucru este finalizat, serviciul ar trebui să fie activat oficial pentru toți utilizatorii Galaxy.

Noul proces nu este doar rapid, ci și sigur. Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să deschidă aplicația Samsung Pay și să plaseze smartwatch-ul sau smartphone-ul pe cititor. Datele sunt apoi comparate prin NFC și procesul de plată este finalizat în câteva secunde.

Nu este încă clar când aplicația va fi lansată oficial în Germania, în orice caz lansarea este foarte aproape. Probabil sunt necesare mai întâi o serie de teste preliminare pentru a exclude posibilele erori și potențiale lacune de securitate. Abia atunci funcția va fi disponibilă pentru toți utilizatorii din Germania.

Cu toate eforturile noastre nu am reușit să obținem informații despre lansarea Samsung Pay în România. Explicația Samsung este cea de mai sus. Samsung are în vederea extinderea serviciului său de plată în mai multe țări din Europa în perioada următoare. Sperăm ca între aceste „mai multe țări” să fie și România.

Stiri

Samsung pentru a zecea oară cel mai popular brand din Rusia

Pentru a zecea oară, Samsung Electronics a devenit lider în clasamentul anual „Branduri favorite ale rușilor - 2020”. Acest top anual este...

Sunetele nedorite: istoria tehnologiei de anulare a zgomotului (ANC)

În 1978, guvernul SUA a abordat o companie din domeniul audio cu o propunere neobișnuită. Aceasta trebuia să dezvolte o tehnologie specială...

Samsung Electro-Mechanics face mai multe camere pentru seria Galaxy A

Samsung Electro-Mechanics va crește cantitatea de camere furnizate pentru modelele de smartphone-uri bugetare ale companiei. Aceste dispozitive Galaxy A vor ajunge în...

Noul laptop Chromebook Samsung Nightfury gata de a intra în producție

Nu am prea scris despre misteriosul Chromebook Samsung Nightfury pentru că, să fim sinceri, nu știm sigur ce va fi și când...

Samsung a realizat un profit net de 8,2 miliarde USD pe Q3 2020

Samsung a făcut ieri publice rezultate financiare obținute în trimestrul trei din 2020. Compania declarat că a înregistrat o creștere semnificativă a...

Seria Samsung Galaxy S21 ar putea veni fără încărcător și căști în cutie

Recent Apple a lansat noua gamă iPhone 12. Deși dispozitivele diferă unele de altele, ele au un numitor comun. Nu au încărcător...

Seria Samsung Galaxy S21 (S30) va fi lansată cu One UI 3.1

Galaxy S21 (Galaxy S30) ar încorpora direct interfața Samsung One UI 3.1. Contrar primelor informații care au apărut pe web, Samsung ar...