Acasă Stiri Cu Samsung Pay se pot tranzacționa fonduri de investiții în Coreea

Cu Samsung Pay se pot tranzacționa fonduri de investiții în Coreea

Samsung Pay a fost lansat în august 2015. Serviciul Samsung pentru plăți mobile a fost inițial disponibil în țara sa de origine Coreea de Sud. Apoi a fost lansat treptat pe toate piețele importante de pe glob. Serviciul s-a extins considerabil în ultimii ani și a devenit tot mai util. Compania high-tech a adus permanent la serviciul său mobil mai multe funcții și funcționalități suplimentare.

Toate acestea au făcut acum posibil ca utilizatorii de Samsung Pay să poată tranzacționa fonduri de investiții în Coreea de Sud. Aceasta se datorează unui parteneriat încheiat între Samsung Electronics și Fund Online Korea. Compania locală de investiții financiare, Fund Online Korea, ajută pe oameni să-și investească banii în diverse fonduri.

Conform site-ului SamMobile, Fund Korea Online este cel mai mare fond de investiții din Coreea de Sud. Investitorii pot cumpăra o mare varietate de fonduri online, care sunt gestionate de diferiți administratori de active.

Investiția în fonduri este posibilă prin intermediul Samsung Pay.

Serviciul mobil de plată Samsung este disponibil acum pe 24 de piețe de pe șase continente. Serviciul a fost utilizat pentru a procesa până acum peste 1,3 miliarde de tranzacții la nivel global. Puteți afla tot ce trebuie să știți despre serviciul mobil de plată Samsung pe pagina noastră din iLoveSamsung.

Samsung Pay are, de asemenea, mai mult de 2.000 de parteneri bancari și financiari pentru acest serviciu. Plățile online sunt suportate pe 15 piețe și cardurile de tranzit pe cinci piețe. De asemenea, este posibil ca utilizatorii din 20 de piețe să-și folosească cardurile de loialitate și de membru cu Samsung Pay.

Samsung Pay a fost premiat și recunoscut în multe țări datorită sistemului său de siguranță. Măsurile de securitate Samsung Pay sunt bazate pe tehnologii Samsung Knox și ARM TrustZone, considerate cele mai sigure sisteme în acest domeniu.

Fund Online Korea Co. a declarat că a lansat servicii pentru tranzacționarea fondurilor de investiții prin intermediul Samsung Pay. Potrivit companiei, serviciul oferă utilizatorilor posibilitatea de a cumpăra o varietate de fonduri prin Samsung Pay după deschiderea unui cont.

Vrem să oferim un canal de investiții ușor, convenabil și accesibil. Fondurile tranzacționate prin Samsung Pay nu necesită verificarea certificatelor și este posibilă o investiție cu o mică sumă de bani” a declarat Kim Seung-hyun, oficial al companiei de investiții.

Utilizatorii vor putea să investească în fonduri o sumă mică de bani, astfel încât să nu facă un angajament financiar substanțial. Ei pot alege pur și simplu să investească ori ce fel de sumă doresc, ori de câte ori doresc și să-și construiască treptat un portofoliu de investiții.

Stiri

Aplicația Google se blochează pe telefonul Galaxy? Iată rezolvarea!

Mulți utilizatori de smartphone-uri Android se plâng că aplicația Google de pe dispozitivul lor se blochează după cea mai recentă actualizare. Și...

Samsung a lansat noile monitoare de jocuri Odyssey 2021

Samsung a anunțat că gama de monitorizare Odyssey 2021 va fi disponibilă la nivel global începând cu 21 iunie 2021. Noua gamă...

Procesorul Samsung Exynos cu grafică AMD RDNA 2 va fi anunțat în iulie

Știm că Samsung lucrează la proiectul unui procesor cu grafică AMD RDNA 2 și acum sunt informații că este în lucru. GPU...

Samsung a început să lucreze pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Google a prezentat prima versiune beta a Android 12 în luna mai în timpul conferinței Google I / O. Recent gigantul de...

Opțiune de stocare de 512GB pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

Până în prezent, nu existau dovezi concrete despre un model Samsung Galaxy Z Fold 3 cu 512GB stocare. Majoritatea informaților spuneau că...

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități „uluitoare”

Se pare că Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități foarte mari înainte de lansarea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu UDC și senzor de amprente in-display

În august Samsung va organiza un eveniment Galaxy Unpacked pentru lansarea smartphone-urilor pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3....