Acasă Stiri Cu Samsung Pay se pot tranzacționa fonduri de investiții în Coreea

Cu Samsung Pay se pot tranzacționa fonduri de investiții în Coreea

Samsung Pay a fost lansat în august 2015. Serviciul Samsung pentru plăți mobile a fost inițial disponibil în țara sa de origine Coreea de Sud. Apoi a fost lansat treptat pe toate piețele importante de pe glob. Serviciul s-a extins considerabil în ultimii ani și a devenit tot mai util. Compania high-tech a adus permanent la serviciul său mobil mai multe funcții și funcționalități suplimentare.

Toate acestea au făcut acum posibil ca utilizatorii de Samsung Pay să poată tranzacționa fonduri de investiții în Coreea de Sud. Aceasta se datorează unui parteneriat încheiat între Samsung Electronics și Fund Online Korea. Compania locală de investiții financiare, Fund Online Korea, ajută pe oameni să-și investească banii în diverse fonduri.

Conform site-ului SamMobile, Fund Korea Online este cel mai mare fond de investiții din Coreea de Sud. Investitorii pot cumpăra o mare varietate de fonduri online, care sunt gestionate de diferiți administratori de active.

Investiția în fonduri este posibilă prin intermediul Samsung Pay.

Serviciul mobil de plată Samsung este disponibil acum pe 24 de piețe de pe șase continente. Serviciul a fost utilizat pentru a procesa până acum peste 1,3 miliarde de tranzacții la nivel global. Puteți afla tot ce trebuie să știți despre serviciul mobil de plată Samsung pe pagina noastră din iLoveSamsung.

Samsung Pay are, de asemenea, mai mult de 2.000 de parteneri bancari și financiari pentru acest serviciu. Plățile online sunt suportate pe 15 piețe și cardurile de tranzit pe cinci piețe. De asemenea, este posibil ca utilizatorii din 20 de piețe să-și folosească cardurile de loialitate și de membru cu Samsung Pay.

Samsung Pay a fost premiat și recunoscut în multe țări datorită sistemului său de siguranță. Măsurile de securitate Samsung Pay sunt bazate pe tehnologii Samsung Knox și ARM TrustZone, considerate cele mai sigure sisteme în acest domeniu.

Fund Online Korea Co. a declarat că a lansat servicii pentru tranzacționarea fondurilor de investiții prin intermediul Samsung Pay. Potrivit companiei, serviciul oferă utilizatorilor posibilitatea de a cumpăra o varietate de fonduri prin Samsung Pay după deschiderea unui cont.

Vrem să oferim un canal de investiții ușor, convenabil și accesibil. Fondurile tranzacționate prin Samsung Pay nu necesită verificarea certificatelor și este posibilă o investiție cu o mică sumă de bani” a declarat Kim Seung-hyun, oficial al companiei de investiții.

Utilizatorii vor putea să investească în fonduri o sumă mică de bani, astfel încât să nu facă un angajament financiar substanțial. Ei pot alege pur și simplu să investească ori ce fel de sumă doresc, ori de câte ori doresc și să-și construiască treptat un portofoliu de investiții.

Stiri

Samsung Electronics a primit 48 de premii la IDEA 2021

Samsung a anunțat ieri că a primit 48 de premii la IDEA 2021 acordate de Industrial Designers Society of America. Printre acestea sunt...

Samsung Galaxy S21 FE o „rara avis”, doar 10.000 de telefoane produse

Înainte ca Samsung să lanseze următoarea serie Galaxy S22, fanii și toți utilizatorii de telefoane mobile așteaptă pe Galaxy S21 FE. Ediția...

Google Pay disponibil pe telefoanele Samsung și pe seria Galaxy Watch 4

Google Pay poate fi folosit de luna aceasta pentru telefoanele Samsung pentru a realiza plăți contactless. Utilizatorii trebuie doar să descarce aplicația...

Smartphone pliabil Samsung Galaxy Flex Note cu slot pentru S Pen

Luna trecută au fost lansate smartphone-urile pliabile Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Din păcate, un Galaxy Note...

Samsung anunță un nou capitol al experienței sale Life Unstoppable

Samsung prezintă ediția din 2021 a tradiționalului său „Life Unstoppable: the house of surprises”. După succesul de anul trecut, este un pas...

Samsung Hand Wash lansată în Play Store pentru seria Galaxy Watch 4

Aplicația oficială Samsung Hand Wash este acum disponibilă pentru descărcare în Play Store pentru noul Galaxy Watch 4 & Watch 4 Classic....

Galaxy S23 Ultra poate utiliza o cameră foto de 200MP

Mai mulți fani Samsung sperau că Samsung va include o cameră de 200MP pe Galaxy S22 Ultra. Se pare că acest lucru...