Samsung PENUP actualizată cu mai multe instrumente pentru desen

288
Samsung PENUP actualizata
Sursa foto: via sammobile.com

Samsung și-a actualizat recent aplicația PENUP, care vine preinstalată pe toate smartphone-urile și tabletele sale, inclusiv pe cele care nu sunt compatibile cu stylus-ul S Pen. Noua versiune a aplicației aduce mai multe instrumente noi care fac desenul mai ușor ca niciodată. Actualizarea remediază și erori pentru mai multă fiabilitate.

Aplicația Samsung PENUP este preinstalată pe multe telefoane/tabletele Galaxy, dar o puteți descărca și din Play Store. Odată ce deschideți aplicația vă puteți înscrie pentru PENUP utilizând contul dvs. Samsung, Facebook, Google sau Twitter. Trebuie să aveți cel puțin 13 ani sau mai mult pentru a utiliza PENUP. Cu toate acestea, utilizatorii sub 13 ani se pot înscrie cu acordul părinților.

Aplicația Samsung PENUP actualizată

Cea mai recentă versiune (3.9.10.4) a aplicației Samsung PENUP are o dimensiune de descărcare de 9,54MB. Noua versiune este compatibilă cu toate dispozitivele Samsung care rulează pe sistemul de operare Android 8.0 sau mai nou. Puteți descărca cea mai nouă versiune a aplicației PENUP din Google Play Store. Aplicația actualizată oferă posibilitatea de a roti pânza pentru mai multă flexibilitate. De asemenea, aduce instrumentul Lasso (lasou) pentru a selecta diverse lucruri.

Lasoul nu face parte doar din cultura nord-americană. În unele sculpturi în relief în templul faraonului Seti I la Abydos (1280 î.Hr.) apare un tip de lasou. Hunii, tătarii, mongolii și finlandezii (creșterea renilor) foloseau o variantă de lasou.

Alte caracteristici aduse de versiunea 3.9.10.4 includ capacitatea de a ajusta automat liniile și formele. Astfel, dacă desenați o linie sau orice formă care nu este perfect dreaptă sau curbă, le puteți transforma într-o formă perfectă cu noul instrument. Țineți degetul sau S Pen-ul pe forma desenată de mână pentru o secundă și se va transforma într-o formă perfectă. Samsung a îmbunătățit și funcția de import de imagini.

PENUP este o aplicație de rețea socială pentru persoanele cărora le place să deseneze sau doresc să devină mai buni la desen. Vă permite să desenați imagini și să le încărcați în biblioteca sa, astfel încât ceilalți să le poată privi. De asemenea, poți să vezi desenele și picturile altora, să le comentezi, să le dai like și chiar să le raportezi în comunitatea PENUP. Potrivit SamMobile, puteți chiar colora diferite desene.