Samsung PlayGalaxy Link disponibil pentru seria Galaxy S10

680
Sursa Foto: via phonearena.com

Platforma de jocuri Samsung PlayGalaxy Link a fost introdusă când a fost lansată seria Galaxy Note 10. Acum aplicația de redare a jocurilor PlayGalaxy Link tocmai a primit o actualizare mică, dar importantă. Aplicația de difuzare a jocurilor Samsung PlayGalaxy Link câștigă suport pentru seria Galaxy S10. Va fi disponibilă pe Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 și Galaxy S10+.

Samsung Play Galaxy Link vă permite să vă conectați la computer prin Wi-Fi sau date mobile și să vă difuzați biblioteca de jocuri Samsung pe telefon sau tabletă. Serviciul acceptă controler Bluetooth, mouse și tastaturi terțe. PC-ul dvs. trebuie să funcționeze cu Windows 10, să ruleze un procesor Intel Core i5 sau o versiune superioară. Samsung PlayGalaxy Link este încă în versiune beta pe seria Galaxy S10 deocamdată și este disponibil doar în SUA și Coreea.

Samsung PlayGalaxy Link va fi disponibilă din Galaxy Store

Din păcate, aplicația a fost compatibilă doar cu dispozitivele din seria Note 10, Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+. Din această cauză mulți fani Samsung nu au putut să profite de experiența de streaming a jocului. Ei bine, acum nu mai este cazul. Conform site-ului PhoneArena, Samsung PlayGalaxy Link oferă acum suport pentru întreaga serie Galaxy S10.

Changelog-ul oficial menționează că ultima actualizare abordează o mulțime de probleme și adaugă multe modificări, cum ar fi asistență îmbunătățită cu clic dreapta și un site dedicat pentru codurile de eroare. Dar, cel mai important și suport pentru smartphone-urile Galaxy S10, S10+, S10e și Samsung Galaxy S10 5G. Evident, dacă nu dețineți un Galaxy Note 10 nu ați putut încerca aplicația, dar dacă aveți un telefon din seria Galaxy S10 acum puteți face acest lucru.

Parasec este o companie fondată în 2016 și are sediul în New York, SUA.  Sacramento, California. Parsec este o companie axată pe software-ul de streaming video interactiv, pe jocuri pentru PC, cloud computing, tehnologie și software.

Gigantul tech a dezvoltat Samsung PlayGalaxy Link în colaborare cu Parasec, o companie de jocuri cloud. Parasec folosește tehnologia sa de streaming cu latență scăzută care stă la baza acestei platforme. Parsec are deja o aplicație Android pe Google Play Store, disponibilă și pentru alte dispozitive în afară de Samsung.

În calitate de jucător pasionat, puteți descărca aplicația Android Samsung PlayGalaxy Link din APK Mirror sau prin intermediul magazinului Galaxy de pe telefon. Asigurați-vă că instalați aplicația Windows 10 de pe site-ul oficial al Samsung pentru a putea profita de experiența de streaming a jocului.