Samsung a lansat noua plită portabilă cu inducție, The Plate

830
Sursa Foto: via startupn.kr

Samsung este una dintre cele mai mari companii din lume care produce electrocasnice. Samsung are multe produse vedetă între frigidere, aragaze, mașini de spălat sau aspiratoare. Dar produce și alte aparate de bucătărie mai mici și mai discrete, dar foarte utile. Samsung a lansat zilele trecute un nou model de plită portabilă cu inducție „The Plate”.

The Plate, a debutat în octombrie 2019 ca model cu două versiuni și este foarte  iubită de consumatorii Millenniali. Plita este elegantă și are un design senzual, ușor de transportat și nu necesită instalarea de către un specialist. Designul său elegant îi oferă aspectul unui obiect decorativ atunci când este așezat pe masă.

În special, odată cu creșterea numărului de persoane care petrec foarte mult timp acasă, „Gătitul acasă” a devenit o tendință. De la lansarea plitei cu inducție The Plate anul trecut, volumul mediu de vânzări lunar a crescut constant cu aproximativ 40%. Pe de altă parte, The Plate a fost premiată pentru sistemul său inovativ în mai multe țări. A fost premiată în Germania cu „iF Design Award 2020” și „CES 2020 Innovation Award” în Statele Unite.

The Plate este în două versiuni și foarte ieftină

Modelul cu o plită (un ochi de gătit), are o dimensiune compactă în comparație cu modelul existent cu două plite. Astfel încât poate fi utilizat într-un spațiu mic de bucătărie sau pentru locuințele cu o singură persoană. The Plate are dimensiunile: 46 mm înălțime x 310 mm lățime x 320 mm lungime.

Acest nou produs din categoria electrocasnice Samsung vine cu o serie de funcții de siguranță foarte utile. Are un cadran analog sensibil unde se poate vedea puterea termică emisă de plită, de la o treaptă de putere până la zece trepte. Se poate seta un cronometru pentru o anumită treaptă și nivelul de putere emis și un afișaj de avertizare termică. Are un sistem de prevenire a supraîncălzirii, dispozitivele de siguranță pentru copii și recunoașterea automată a ventilatorului. Produsul este livrat și cu un ventilator proiectat special pentru The Plate.

Primele plite pentru gătit au fost atestate în Alsacia în 1490 și realizate din cărămidă. Primele plite din metal apar în secolul XVIII în Germania, apoi se răspândesc în Occident, unul dintre inventatorii primelor modele de plite de metal a fost Benjamin Franklin.

Noul model Samsung The Plate este disponibil în două culori, alb și negru, iar prețul din fabrică este de aproximativ 180 de euro. Ventilatorul trebuie achiziționat separat și costă aproximativ 70 de euro. Noul model mai mic a fost lansat de Samsung în completarea celui cu două plite, pentru satisfacerea nevoilor mai multor categorii de consumatori.

Conform Startupn, Yang Hye-curând, directorul Diviziei Electrocasnice Samsung Electronics, a declarat: „The Plate este răspunsul nostru pentru a oferi o nouă experiență de gătit consumatorilor. Vom continua să introducem noi electrocasnice care să reflecte stilurile de viață ale diferitelor categorii de consumatori.”