Samsung este cel mai popular brand de smartphone-uri din Germania

492
Samsung este cel mai popular brand de smartphone din Germania
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

La Samsung, dorințele și nevoile utilizatorilor sunt întotdeauna în centrul atenției. Sondajele recente efectuate de Kantar și Strategy Analytics arată cât de bine se descurcă compania în acest sens. Samsung nu este doar cel mai popular brand de smartphone-uri din Germania, dar are în Galaxy A51 și cel mai bine vândut smartphone Android din lume.

Anul acesta, smartphone-urile au conectat adesea nu doar tehnic persoane, ci și emoțional lumea. 45% dintre utilizatorii de telefoane mobile din Germania și-au folosit smartphone-urile mai des decât înainte în timpul primului blocaj din primăvară.

Apelurile efectuate și primite, luate împreună, au în total 720 de milioane de minute efectuate cu smartphone-uri în Germania în fiecare zi. Dintre acestea, dispozitivele Samsung reprezintă 280 de milioane de minute. Aceasta face în medie cinci apeluri pe zi și utilizator. Cifrele privind utilizarea serviciilor de mesagerie sunt și mai remarcabile. Fiecare utilizator german de smartphone-uri trimite 50 de mesaje WhatsApp pe zi! Astfel, peste un miliard de mesaje WhatsApp sunt trimise în fiecare zi în Germania – numai prin intermediul smartphone-urilor Samsung.

Ce model este cel potrivit depinde de mulți factori pe care fiecare trebuie să-i cântărească adesea. Un bun punct de plecare pentru cercetare sunt de obicei smartphone-urile deosebit de populare – la urma urmei, acest lucru arată că mulți utilizatori sunt deja convinși de ele.

Smartphone-urile au jucat mult timp un rol important în viața noastră de zi cu zi. Dar importanța lor în viața și muncă a crescut din nou în acest an„. A spus Mario Winter, director senior de marketing IT și comunicații mobile la Samsung Electronics GmbH, conform Samsung Newroom.

Kantar este cea mai importantă companie de consultanță și date din lume. Kantar este o companie britanică înființată în 1992 și are sediul în Londra. Are peste 30.000 de angajați care lucrează în 100 de țări în diferite discipline de cercetare.

Un sondaj recent al companiei de cercetare a pieței Kantar, oferă informații despre smartphone-urile care au avut un succes deosebit pe piața germană. Rezultatele din Q3 2020 arată clar că Samsung este de departe cea mai răspândită și, prin urmare, cea mai populară marcă din Germania. Portofoliul companiei oferă utilizatorilor o selecție largă de produse care îndeplinesc o gamă largă de cerințe, preferințe și preț.

Seria Samsung Galaxy A, care domină segmentul mid-range, este deosebit de populară peste tot în lume. Samsung Galaxy A51, cel mai bine vândut smartphone Android în Q1 2020, a fost cel mai popular și în Germania.

Dispozitivele Samsung sunt deja utilizate în două din trei birouri la domiciliu. Smartphone-urile Samsung sunt reprezentate în 51% din birourile de acasă, urmate de tablete cu 26%. Pe locul trei sunt monitoarele cu 23% și soluțiile de stocare cu 17%. 62% dintre cei care utilizează un smartphone Samsung la biroul de acasă, de exemplu, îl folosesc atât privat, cât și profesional.