Samsung ocupă poziția 11 în raportul 50 Best Global Green Brands

1487

Samsung ocupă poziția a 11-a în raportul 50 Best Global Green Brands 2014 realizat de compania Interbrands, producătorul coreean urcând 5 poziții față de locul 16 ocupat anul trecut. Acest raport evaluează părerea consumatorilor despre calitatea și eficiența activităților eco-friendly ale marilor branduri.

Gigantul high-tech sud-coreean este una dintre cele mai puternice companii din lume, Samsung Electronics domină în clasamentul celor mai mari companii din Asia. Activitatea firmei se desfășoară în foarte multe domenii de la telefoane mobile la construcții de nave, de la aparate electro-casnice la construcții civile și industriale.

Această poziție obținută de firma coreeană este răsplata calității produselor sale, a programului de reciclare a produselor și atenției acordate mediului înconjurător. Aceste aspecte sunt foarte importante pentru tot mai mulți utilizatori și consumatori de varii produse, tema protecției mediului în toată lumea este foarte sensibilă.

În cazul Samsung s-a ținut cont de strategiile environment-friendly precum programul de reciclare E-waste și proiectul african bazat pe energia solară Digital Villages, concluzionându-se de asemenea că performanţelor companiei în ceea ce priveşte iniţiativele sale pentru protecţia mediului sunt mai bune decât ceea ce consumatorii cred.

Conform informațiilor noastre Samsung a luat și ia în continuare măsuri în acest domeniu în care tot mai multe organizații internaționale sunt foarte atente privind protecția mediului.