Samsung prezintă monitorul curbat CFG70 DreamHack 2017

1352

La DreamHack 2017 Samsung este prezentă în acest an, pentru prima dată în calitate de expozant.

Compania va prezenta ecosistemul său hardware pentru jucători profesioniști.

Samsung Electronics prezintă prin CFG70 primul său monitor curbat de Gaming – rapid, captivant și dispunând de culori și contraste extraordinare plus cele mai recente tehnologii de memorie ultrarapide: SSD 960 PRO și SSD 960 EVO.

Evenimentul are loc între 13-15 ianuarie la Leipzig în Germania.

DreamHack este cel mai mare festival al calculatoarelor, și o întrunire a pasionaților de jocuri în rețea ce aduce concerte live și artă digitală în mediul sporturilor electronice. Deține recordul mondial (recunoscut de Guinness Book of Records și Twin Galaxies) ca „cel mai mare LAN party și festival al calculatoarelor, cea mai rapidă viteză de internet și recordul pentru cel mai mare trafic generat pe internet. În România au avut loc astfel de evenimente la Cluj Napoca și București.

Ca produse din portofoliul hardware de jocuri Samsung prezinta la DreamHack 2017 echipa de vis: monitorul curbat de Gaming CFG70 cu tehnologie Quantum Dot și doar o milisecunda timp de răspuns plus seria de memorii ultrarapide EVO și PRO bazate pe tehnologia V-NAND.

„Suntem mulțumiți că pentru prima dată la DreamHack în acest an, prezintăm monitorul nostru de jocuri pilot”, a declarat Martin Groß, șef la Product Marketing IT în cadrul Samsung Electronics GmbH.

„Prin CFG70 am intrat puternic pe piața jocurilor. Cu un timp de răspuns de o milisecundă și afișajul curbat, dispozitivul oferă o experiență de joc intensă”.

Samsung Curved Monitor Gaming CFG70 este complet adaptat la nevoile jucătorilor exigenți.

Grație curburii de 1800 mm, cu o gama de culori de 125 la suta în scara sRGB, un raport de contrast static de 3000:1, cu un timp de răspuns impresionant de 1 milisecundă, CFG70 va fi un factor important în orice concurs de jocuri de noroc.

 

Memoriile Samsung SSD 960 PRO și EVO oferă o experiență de joc impresionantă.

Ele oferă viteză excelentă și posibilități uriașe pentru jucători.

SSD (Solid-State Drive – unitate cu cipuri ) 960 PRO realizează o performanță de citire aleatorie de până la 440.000 IOPS și o viteză de scriere de până la 360.000 IOPS. Are o performanță de citire secvențială de până la 3.500 de megabiți pe secundă (MB / s), și performanță de scriere de 2.100 MB / s.

Ambele modele, PRO si EVO, sunt printre cele mai rapide SSD-uri din lume pe piața de consum. Mai ales pentru viteză, care este un aspect important pentru jucători, deoarece poate afecta foarte mult experiența de joc.

SURSĂSamsung News