Samsung a prezentat tableta inovatoare și robustă Galaxy Tab Active 2

1119

Doar de câteva zile am publicat știrea cu scurgerile despre viitoarea tabletă Samsung Galaxy Tab Active 2. Acum Samsung a oficializat această tabletă, o tabletă construită cu cele mai noi caracteristici inovatoare, cu un design robust, cu o funcționalitate îmbunătățită pentru afaceri și durabilitate sporită pentru a fi folosită și în medii industriale.

Galaxy Tab Active 2 ajută la accelerarea transformării digitale a industriilor, cum ar fi transportul, siguranța publică și producția, oferind o gamă mai largă de caracteristici cum ar fi integrarea biometrică, ecrane cu mai multe ferestre și capabilități S Pen, care funcționează în condiții extreme de lucru pentru o productivitate sporită și o mai mare flexibilitate în muncă.

Samsung Galaxy Tab Active2 a fost concepută pe baza feedback-ului clienților și partenerilor și a fost dezvoltată cu atenție pentru a crea o nouă categorie de tablete„, a declarat Suk-Jea Hahn, vicepreședinte executiv al Global Electronics Echipa Mobile B2B. „Am lucrat strategic pentru pentru o funcționalitate extinsă prin colaborări cu principalii jucători din industrie, cum ar fi IBM, ECOM Instruments, Gamber-Johnson, iKey, Otterbox și Koamtac”.

Samsung a colaborat cu acești parteneri pentru a extinde caracteristicile pentru Galaxy Tab Active 2, prin combinarea capabilităților avansate de gestionare a activelor IBM cu caracteristici ale dispozitivelor, cum ar fi integrarea biometrică, ecrane cu mai multe ferestre și capabilități S Pen. Sarcini precum inspecția și întreținerea echipamentelor vor fi mai ușoare și mai eficiente pentru lucrători, indiferent de complexitatea mediului în care lucrează.

Galaxy Tab Active 2 cu o interfață intuitivă și prietenoasă pe un dispozitiv robust și fiabil, aduce noi caracteristici, cum ar fi protecția împotriva exploziilor, protecție pentru folosirea în industria petrolieră, împotriva gazelor și substanțelor chimice. Afișajul va funcționa chiar și cu degetele ude.

Samsung Galaxy Tab Active 2 este certificată cu standardul militar american pentru durabilitate MIL-STD-810, asigurându-vă că tableta este suficient de rezistentă pentru a supraviețui presiunii excesive, temperaturilor, mediilor ostile, vibrațiilor și căderilor accidentale.

Galaxy Tab Active 2 are un capac de protecție anti-șoc, rezistă la căderi de la 1,2 m, o rezistență la apă și praf cu certificarea IP68 și un design simplu cu o interfață pentru introducerea și controlul datelor cu o singură mâna.

Camere îmbunătățite de 8 MP și 5 MP cu led și focalizare automată pentru fotografii mai bune. Un nou scaner pentru amprente oferă o autentificare de securitate îmbunătățită, iar funcția de recunoaștere facială este o opțiune convenabilă pentru deblocarea dispozitivului cu o singură mână.

Dispozitivul dispune, de asemenea, de conectivitate LTE, încărcare ușoară și convenabilă, cu un control eficient al bateriei și pini suplimentari de date pentru conectarea opțională la tastatură. Acesta conține, de asemenea, caracteristica NFC.

Galaxy Tab Active2 oferă companiilor opțiuni sporite de securitate, susținute de platforma Samsung Knox.

Specificații Samsung Galaxy Tab Active 2:

  • Ecran: TFT WXGA de 8 inch (1280 × 800).
  • Procesor: Samsung Exynos 7870, Octa-core 1.6GHz.
  • LTE: LTE Cat.6 (300 Mbps).
  • Sistem de operare: Android 7.1 Nougat.
  • Memorie: 3GB + 16GB, extensibilă cu microSD de până la 256 GB.
  • Camere: 8 MP AF + 5 MP, LED Flash.
  • Port USB: 2.0 tip C, pin Pogo.
  • Senzori: Accelerometru, senzor de amprentă digitală, giroscopic, senzor geomagnetic, senzor de cameră, senzor de proximitate, senzor de lumină RGB.
  • Conectivitate: Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac (2.4 GHz + 5 GHz) / Wi-Fi Direct, BT 4.2, NFC, GPS, GLONASS.
  • Dimensiuni și greutate: 127,6 x 214,7 x 9,9 mm / 415 g cu (Wi-Fi) / 419 g cu (LTE).
  • Baterie: 4.450mAh, inlocuibilă.
  • Durabilitate: Certificare IP68, MIL-STD-810G, capac de protecție anti-șoc. S Pen (certificat IP68).
  • Securitate: Samsung Knox 2.8.

Samsung Galaxy Tab Active 2 va fi lansată la vânzare în această lună pe anumite piețe. Prețurile exacte nu sunt momentan cunoscute, sunt doar speculații de 500 – 600 $, în funcție de model.

SURSĂSamsung News