Compania Samsung Electronics primește certificarea Top Employer

1238

Samsung Electronics Africa de Sud a obținut cu succes certificatul de prestigiu Top Employer 2019. Conform SamsungNews, în ultimii cinci ani consecutivi Samsung Electronics a primit această nominalizare. Top Employers Institute, a numit Samsung drept una dintre companiile care oferă condiții deosebite pentru personalul său. Această certificare urmărește să onoreze companiile care au demonstrat un nivel ridicat în practicile de resurse umane în ultimul an.

Top Employers Institute este o organizație globală care urmărește condițiile avute de angajați la locul de muncă. Companiile certificate ca Top Employer – angajator de vârf – caută permanent să ofere cel mai bun mediu de lucru pentru angajați prin practicile progresive de „people-first” în materie de resurse umane.

Suntem mândri și încântați că am primit această certificare. Samsung se mândrește cu creativitatea și diversitatea oamenilor săi. Se străduiește să creeze un mediu care să ofere oportunitatea dezvoltării lor permanente„. A declarat Hlubi Shivanda, Director al Afacerilor Companiei Samsung Africa.

O recunoaștere a preocupărilor companiei Samsung pentru angajați

Institutul de Angajatori de Top certifică la nivel global excelența în condițiile pe care angajatorii le creează pentru oamenii lor. Condițiile optime ale angajaților asigură că oamenii se dezvoltă personal și profesional. Aceasta, la rândul său, permite companiilor să crească și să se dezvolte permanent.

Top Employers Institute evaluează companiile pe o gamă largă de practici de angajare, de la extinderea oportunităților de formare internă la programele de mentorat. Companiile trebuie să aplice pentru a fi evaluate prin criteriile stricte folosite pentru adjudecarea premiului. Corporațiile sunt judecate pe măsuri specifice. De exemplu, cei care oferă programe de schimb internațional și portaluri online de lucru, obțin un scor mai bun. Certificarea oferă angajatorilor un atu pentru atragerea și păstrarea angajaților foarte buni. Top Employers Institute evaluează ofertele de compensare și beneficii în comparație cu concurenții din industrie.

Top Employers Institute a fost inființat în 1993 și are sediul la Amsterdam în Olanda. În 2018 a certificat peste 1.500 de organizații din 118 țări. Acești angajatori de top certificați au un impact pozitiv asupra vieții a peste 5.000.000 de angajați la nivel global. 13 companii din România au primit în 2018 această certificare.

Samsung este dedicat dezvoltării continue a ofertelor pentru angajați. Va continua să-și consolideze în continuare valoarea propriilor angajați. Ne străduim să ne menținem și să ne îmbunătățim calitatea de Angajator de Top„, a concluzionat Hlubi Shivanda.

Top Employers Institute este dedicat pentru a îmbogăți lumea muncii prin certificare și conectarea celor mai mari angajatori din întreaga lume. Prin intermediul programului de certificare se permite companiilor să-și evalueze și să-și îmbunătățească mediul de lucru la locul de muncă.