Samsung instalează primul ecran 3D Cinema LED în Elveția

2306

Cinematografele Arena Cinemas din Zurich sunt primele din Europa care vor instala ecrane 3D Cinema LED, pentru experiențe revoluționare de vizionare a filmelor, pentru pasionații de film din Țara Cantoanelor. Odată cu introducerea pe piață a primului ecran 3D Cinema LED la Arena Cinemas Sihlcity din Elveția, Samsung Electronics continuă să facă cinematograful tradițional, bazat pe proiecții, un lucru de domeniul trecutului.

Proiectat și instalat cu ajutorul Imaculix AG, varianta 3D-ready a ecranului Cinema LED al companiei Samsung oferă toate avantajele ecranului standard Cinema LED, împreună cu adăugarea de capabilități 3D. Ecranul cu contrast ridicat poate fi folosit pentru a prezenta atât filme 2D cât și filme 3D la o calitate înaltă și menține o luminozitate consistentă a textului de traducere, a imaginilor și a altor detalii pentru spectatori.

Spre deosebire de cinematografele 3D standard, ecranul Samsung Cinema LED oferă o calitate net superioară a imaginii în întreaga sală de cinema, asigurând o experiență vizuală uniformă și imersivă pentru spectatorii din orice loc din sală.

Samsung este încântat să prezinte primul ecran 3D din lume cu LED-uri în Elveția„, a declarat Seog-gi Kim, vicepreședinte executiv Visual Display Business la Samsung Electronics. „Sperăm că tot mai mulți spectatori vor experimenta ecranul Cinema LED, pe măsură ce colaborăm cu tot mai mulți parteneri și cinematografe din întreaga lume„.

Ca ecran din seria High Dynamic, certificat de DCI (Digital Cinema Initiative), ecranul Samsung Cinema LED aduce amatorilor de filme din Elveția o experiență de vizionare de ultimă generație. Cu o lălțime de 10,3 m și o înălțime de 5,4 m și aproape 9 milioane de pixeli, ecranul Samsung Cinema LED oferă o calitate vizuală excepțională, performanță tehnică și fiabilitate.

Afișajul Samsung Cinema LED amplifică conținutul pe ecran prin calitatea imaginii HDR. Toate scenele strălucesc prin rezoluția de 4K (4096 x 2160) și niveluri de luminozitate de vârf de aproape zece ori mai mari decât standardul cinematografic comun. Contrastul ridicat prezintă culori strălucitoare, un alb strălucitor și un negru profund, ceea ce îl face perfect atât pentru filmele 2D cât și pentru 3D. Împreună cu tehnologiile audio de ultimă generație de la JBL Professional, marcă a companiei HARMAN International, este o experiență cu adevărat imersă.

Elvețienii sunt cei mai mari consumatori de ciocolată din lume, în medie mănâncă 12 kg /an, pe cap de locuitor. În Elveția a fost inventată ciocolata roz, botezată „Ruby”, este făcută din boabe de cacao roșii, iar aroma și culoarea sunt complet naturale. Ciocolatierii elvețieni au dezvoltat tehnici pentru a face ciocolată cu aur comestibil.

Zurich este unul dintre huburile Europei pentru industria cinematografică și o locație optimă pentru a introduce în regiune o tehnologie de pionierat precum ecranul 3D Cinema LED„, a declarat Eduard Stöckli, proprietar Arena Cinemas. „Designul raționalizat al display-ului permite înlăturarea cabinei proiectorului, putându-se adăuga locuri suplimentare pentru un cadru complet, confortabil și inovator pentru privitori„.

Introdus prima dată în iulie 2017, ecranul Samsung Cinema LED a fost instalat cu succes în cinematografele din Seul și Busan în Coreea de Sud și Shanghai, China. Parteneriatul cu Arena Cinemas marchează prima implementare a afișajului Samsung 3D Cinema LED în Europa.

SURSĂSamsung News