Acasă Stiri Samsung instalează primul ecran 3D Cinema LED în Elveția

Samsung instalează primul ecran 3D Cinema LED în Elveția

Cinematografele Arena Cinemas din Zurich sunt primele din Europa care vor instala ecrane 3D Cinema LED, pentru experiențe revoluționare de vizionare a filmelor, pentru pasionații de film din Țara Cantoanelor. Odată cu introducerea pe piață a primului ecran 3D Cinema LED la Arena Cinemas Sihlcity din Elveția, Samsung Electronics continuă să facă cinematograful tradițional, bazat pe proiecții, un lucru de domeniul trecutului.

Proiectat și instalat cu ajutorul Imaculix AG, varianta 3D-ready a ecranului Cinema LED al companiei Samsung oferă toate avantajele ecranului standard Cinema LED, împreună cu adăugarea de capabilități 3D. Ecranul cu contrast ridicat poate fi folosit pentru a prezenta atât filme 2D cât și filme 3D la o calitate înaltă și menține o luminozitate consistentă a textului de traducere, a imaginilor și a altor detalii pentru spectatori.

Spre deosebire de cinematografele 3D standard, ecranul Samsung Cinema LED oferă o calitate net superioară a imaginii în întreaga sală de cinema, asigurând o experiență vizuală uniformă și imersivă pentru spectatorii din orice loc din sală.

Samsung este încântat să prezinte primul ecran 3D din lume cu LED-uri în Elveția„, a declarat Seog-gi Kim, vicepreședinte executiv Visual Display Business la Samsung Electronics. „Sperăm că tot mai mulți spectatori vor experimenta ecranul Cinema LED, pe măsură ce colaborăm cu tot mai mulți parteneri și cinematografe din întreaga lume„.

Ca ecran din seria High Dynamic, certificat de DCI (Digital Cinema Initiative), ecranul Samsung Cinema LED aduce amatorilor de filme din Elveția o experiență de vizionare de ultimă generație. Cu o lălțime de 10,3 m și o înălțime de 5,4 m și aproape 9 milioane de pixeli, ecranul Samsung Cinema LED oferă o calitate vizuală excepțională, performanță tehnică și fiabilitate.

Afișajul Samsung Cinema LED amplifică conținutul pe ecran prin calitatea imaginii HDR. Toate scenele strălucesc prin rezoluția de 4K (4096 x 2160) și niveluri de luminozitate de vârf de aproape zece ori mai mari decât standardul cinematografic comun. Contrastul ridicat prezintă culori strălucitoare, un alb strălucitor și un negru profund, ceea ce îl face perfect atât pentru filmele 2D cât și pentru 3D. Împreună cu tehnologiile audio de ultimă generație de la JBL Professional, marcă a companiei HARMAN International, este o experiență cu adevărat imersă.

Elvețienii sunt cei mai mari consumatori de ciocolată din lume, în medie mănâncă 12 kg /an, pe cap de locuitor. În Elveția a fost inventată ciocolata roz, botezată „Ruby”, este făcută din boabe de cacao roșii, iar aroma și culoarea sunt complet naturale. Ciocolatierii elvețieni au dezvoltat tehnici pentru a face ciocolată cu aur comestibil.

Zurich este unul dintre huburile Europei pentru industria cinematografică și o locație optimă pentru a introduce în regiune o tehnologie de pionierat precum ecranul 3D Cinema LED„, a declarat Eduard Stöckli, proprietar Arena Cinemas. „Designul raționalizat al display-ului permite înlăturarea cabinei proiectorului, putându-se adăuga locuri suplimentare pentru un cadru complet, confortabil și inovator pentru privitori„.

Introdus prima dată în iulie 2017, ecranul Samsung Cinema LED a fost instalat cu succes în cinematografele din Seul și Busan în Coreea de Sud și Shanghai, China. Parteneriatul cu Arena Cinemas marchează prima implementare a afișajului Samsung 3D Cinema LED în Europa.

Stiri

Samsung va prezenta un afișaj S-foldable la SID Display Week 2021

SID Display Week 2021 are loc între 17 și 21 mai și va fi un eveniment complet virtual. SID Display Week 2021...

Samsung crede că „nu este niciodată prea devreme” pentru a explora 6G

Samsung a lansat o Carte Albă 6G unde spus că „nu este niciodată prea devreme să începem pregătirea pentru 6G”. Noile rețele...

Frigiderele Samsung au fost evaluate ca fiind „cele mai bune” în Europa

Frigiderele Samsung au fost clasate pe primul loc în evaluarea marilor reviste europene de profil din Germania, Suedia și Italia. Cea mai...

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G a apărut Google Play Console

Samsung lucrează la lansarea unei noi serii de tablete: Samsung Galaxy Tab S7 Lite, cu o lansare destul de aproape. Cele două...

O nouă dovadă a existenței seriei Samsung Galaxy Note 21

Compania Samsung a declarat în urmă cu două luni că nu va lansa anul acesta seria Galaxy Note 21. Știrea nu a...

Ecranele OLED de pe Galaxy Book Pro certificate de SGS pentru jocuri

Samsung a lansat recent noi laptopuri din gama Galaxy Book Pro, iar aceatea au venit cu ecrane OLED. Acum, Samsung a dezvăluit...

Samsung colaborează la sistemul de operare Fuchsia de la Google

De ani de zile, Google dezvoltă în mod constant sistemul de operare Fuchsia, un posibil înlocuitor al actualului Android. Acum se pare...