Acasă Stiri Samsung Electronics Nr.1 în cotă de piață pentru smartphone-uri

Samsung Electronics Nr.1 în cotă de piață pentru smartphone-uri

Samsung Electronics sa clasat pe primul loc în top în ceea ce privește cota de piață pentru smartphone-uri în cinci regiuni în trimestrul trei din acest an, cu excepția pieței nord-americane.

În ciuda deciziei sale de a întrerupe producția la smartphone-ul Galaxy Note 7, Samsung Electronics. are o clasare de top în ceea ce privește cota de piață pentru smartphone-uri.

În cinci zone economice globale importante, în al treilea trimestru al acestui an, excepțe face piața nord-americană, Samsung deține supremația.

Conform datelor de la Counterpoint Research la 29 decembrie 2016, Samsung Electronics a înregistrat cea mai mare cotă de piață din Asia, America Latină, Europa, Orientul Mijlociu și Africa, în al treilea trimestru, cu excepția Americii de Nord.

Counterpoint Research este o companie globala de analiză a industriei și comerțului cu sediul în Asia la Hong Kong, cu analiști în centre-cheie ale industriei la nivel global. China, Coreea de Sud, Marea Britanie, India, Statele Unite ale Americii, Argentina sunt câteva dintre piețele țintă avute în vedere.

În funcție de regiune, compania a avut o cotă de piață de 12,1% în Asia, la egalitate pe primul loc, cu Oppo cu 12,1%. Cele doua companii au fost urmate Vivo cu 10,4%, Huawei cu 9,8%, și Apple cu 8,7 la sută.

Chiar cu fiasco-ul lui Note 7, Samsung Electronics a înregistrat vânzări mari de smartphone-uri mid-range, și low-end, din seria J, precum și smartphone-uri premium Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge lansate în a doua jumătate a anului 2016.

Counterpoint Research a declarat, „Samsung a păstrat locul numărul unu în Europa, America Latină și Orientul Mijlociu, cu un decalaj mare față de urmăritorii săi. Pe de altă parte, este de așteptat să se confrunte în mod continuu cu Apple în America de Nord și Oppo în China”.

Stiri

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...