Samsung pe primul loc și la televizoarele cu ecran mic în SUA

1046
Sursa Foto: Yonhap

Se fac tot timpul diferite teste și sondaje privind cele mai bune produse, începând de la smartphone-uri și terminând cu televizoarele. Dar, se vând foarte bine și produsele de dimensiuni mai mici și, acestea sunt foarte bune și apreciate. Recent Consumer Reports a testat în SUA televizoarele cu diagonala mai mică. Samsung este tot pe primul loc!

Sigur că nimic nu arată mai bine ca un televizor cu ecran gigant. Dar uneori un televizor cu ecran plat de dimensiuni mici este o alegere mai realistă, mai ales într-un dormitor, un birou sau un apartament. Iar televizoarele mai mici sunt mai puțin costisitoare. Astfel sunt foarte mulți cumpărători care preferă aceste televizoare mai mici.

Cele două două companii de electronice din Coreea de Sud, Samsung Electronics Co. și LG Electronics Inc., au ocupat patru din primele cinci locuri în top-ul din SUA. Conform Consumer Records, dintre primele cinci televizoare mici cu ecran plat din Statele Unite, primele două sunt marca Samsung.

Rezoluția și conectivitatea televizoarelor Samsung cu alte aparate au contat foarte mult

Televizorul QLED 4K de la Samsung a ocupat poziția unu și doi în topul întocmit de Consumer Reports. Conform companiei american, rezoluția de top și conectivitatea cu alte dispozitive inteligente au fost punctele forte pentru care Consumer Reports a plasat Samsung pe primele două locuri.

Printre televizoarele cu ecran plat de 32 inch (81,28 centimetri) disponibile pe piață, Samsung a ocupat primele două locuri. LG Electronics a ocupat locul trei și patru iar Toshiba din Japonia a fost pe cinci, conform The Korea Herald.

Consumer Reports este o organizație americană non-profit fondată în 1936. Consumer Reports publică revizii și comparații ale produselor de consum pe baza rezultatelor laboratorului intern de testare. Testele și evaluările făcute de Consumer Reports sunt depășite ca mărime și amploare doar de recensământul din SUA.

Acest televizor inteligent de 4 inch 4K de la Samsung este cel mai bun aparat de această dimensiune în clasificările noastre. Are o rezoluție superioară de înaltă definiție și o calitate foarte bună a imaginii 4K„. A scris Consumer Reports în concluziile sale.

Toate modelele testate trec printr-o serie de măsurători obiective și evaluări subiective concepute pentru a impinge un televizor la limitele sale. În evaluările Consumer Reports sunt scoruri separate pentru calitatea imaginii, performanța UHD (pentru modelele 4K), eficiența HDR (interval dinamic ridicat) atunci când este disponibilă, unghiul de vizualizare, estomparea și calitatea sunetului. Se are, de asemenea, în vedere, ușurința de utilizare și versatilitatea.

Samsung QN32Q50R pe locul unu iar Samsung UN32M4500 pe doi

Televizorul Samsung QN32Q50R a ocupat locul unu. Televizorul inteligent de 4 inch cu rezoluție 4K are o rezoluție de top și calitate a imaginii foarte bună. Ca multe alte televizoare Samsung, acesta acceptă formatele HDR10, HDR10+ și HLG HDR. Este un televizor inteligent dotat cu asistentul vocal digital Bixby. Astfel că va funcționa cu alte dispozitive compatibile Bixby și SmartThings și este compatibil cu asistenții vocali Google Home și Amazon Alexa. Are un preț în SUA între 450 și 500 de dolari.

Televizorul Samsung UN32M4500 clasat pe locul doi, este un model cu rezoluție de 720p. Este singurul televizor HD de această dimensiune care câștigă un rating excelent pentru calitatea imaginii. Însă unghiul său de vizualizare este mai mic și, la fel ca multe televizoare de această dimensiune, sunetul său primește doar un rating bun. Totuși, este un televizor inteligent de bază, foarte bun, cu acces la mai multe servicii video streaming. Este comercializat în SUA la un preț cuprins între 190 și 230$.

Chiar și la televizoarele de dimensiuni mici Samsung face dovada calității produselor sale. Rezoluții excelente, calitate și design de cel mai înalt nivel, toate sunt garanția lucrului bine făcut, garanția mărcii Samsung.