Ce este și cum funcționează Samsung Push Service

253
Samsung Push Service
Sursa foto: via thetechedvocate.org

Cu toții avem mărci sau servicii pe care ne iubim și despre care dorim să auzim mai multe. Dacă vă place Samsung și multitudinea sa de dispozitive și servicii, compania are o modalitate de a vă anunța mai multe despre ele. Se numește Samsung Push Service și este o modalitate prin care Samsung își informează fanii și utilizatorii despre funcții și dispozitive noi și interesante.

Această funcție Samsung Push Service este disponibilă pe toate dispozitivele Samsung, inclusiv pe cele mai bune telefoane Samsung. În acest articol vă arătăm ce este Push Service, cum funcționează și cum să îl utilizați. Este posibil ca instrucțiunile incluse în acest articol să nu fie exact aceleași pentru toate dispozitivele Galaxy, dar ar trebui să fie destul de asemănătoare.

Ce este Samsung Push Service și cum funcționează?

Samsung Push Service este o modalitate prin care Samsung le oferă utilizatorilor actualizări despre produsele sale. Aceasta ar putea include dispozitive noi, funcții, actualizări de funcții, servicii și multe altele. Acest lucru ar putea să nu fie util tuturor utilizatorilor, dar ar putea fi pentru dvs. dacă aveți câteva dispozitive Samsung și utilizați aplicațiile și serviciile Samsung pe ele.

AndroidPolice este un site web care prezintă știri, recenzii, aplicații, dispozitive, sfaturi, tutoriale legate de Android. A fost fondat în 2009 și are sediul în San Francisco, California, SUA. Android Police are peste 4 milioane de vizitatori lunar.

Samsung Push Service este o aplicație, așa că pentru a o folosi, asigurați-vă că este pe dispozitiv. Poate fi preinstalată, dar dacă nu, descărcați-o din Play Store, potrivit AndrodPolice. După ce ai instalat aplicația, Samsung trimite notificări push de fiecare dată când dorește să vă anunțe despre ceva. O notificare push este o notificare pe bază de text care apare fără a lansa aplicația, care apare în partea de sus a ecranului și în tava de notificări.

Cum să găsiți și să modificați serviciul Samsung Push

Chiar dacă Samsung Push Service este o aplicație, nu se află în sertarul de aplicații ca alte aplicații. Pentru a-l găsi, va trebui să o căutați.

 • Lansați aplicația Setări.
 • Selectați opțiunea Aplicații.
 • Derulați în jos sau căutați Samsung Push Service și atingeți-o.
 • Veți vedea setările și opțiunile disponibile pentru Push Service.
 • Aceste setări vă permit să refuzați sau să permiteți aplicației să trimită notificări și modul în care se afișează aceste notificări.
 • Opțiunea Date mobile vă permite să opriți accesul aplicației la datele mobile, ceea ce face în fundal.

Cum să nu mai utilizați Samsung Push Service

Dacă decideți că Samsung Push Service nu este pentru dvs., există câteva modalități de a nu mai utiliza aplicația. Cel mai ușor este să schimbați opțiunile de notificare așa cum am scris mai sus. Acest lucru oprește aplicația să trimită notificări, care este de fapt scopul ei.

Aceasta lasă aplicația pe dispozitivul dvs., așa că cea mai bună opțiune ar putea fi să o dezinstalați. Deoarece aceasta este o aplicație de sistem, nu o puteți dezinstala. Cu toate acestea, puteți dezinstala toate actualizările de pe acesta, pe lângă închiderea permisiunilor de notificare, ceea ce îi împiedică capacitatea de a face orice. Iată ce trebuie să faci:

 • Accesați aplicația Setări.
 • Derulați în jos și atingeți Aplicații.
 • Căutați sau găsiți Samsung Push Service în listă și selectați-o.
 • Atingeți Detaliile aplicației din magazin în partea de jos.
 • Atingeți butonul Dezinstalare.
 • În caseta de dialog care apare, atingeți Dezinstalare.

Este posibil să fie necesar să faceți acest lucru de fiecare dată când instalați o actualizare, deoarece o actualizare pentru această aplicație este inclusă cu aplicațiile de sistem.

Samsung Push Service este o aplicație grozavă pentru cei care folosesc dispozitive și servicii Samsung și doresc să afle mai multe despre ele. Dacă nu doriți să vedeți aceste tipuri de notificări, există câteva modalități de a dezactiva funcționalitatea.