Aparatul de aer condiționat Samsung Q9000, pentru un confort sporit

1097

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ilovesam/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/autoload/vc-shortcode-autoloader.php on line 64

Crearea unui mediu optim și menținerea temperaturii dorite în casă sau birou este întotdeauna o prioritate, mai ales în perioada de vară când temperaturile sunt extrem de ridicate. Având în vedere acest lucru, Samsung a creat Q9000, un aparat de aer condiționat care nu numai că vă menține spațiul rece când temperaturile cresc, ci și poate genera căldură în lunile mai reci.

Samsung Q9000 este un sistem de aer condiționat puternic, elegant, eficient din punct de vedere energetic, care oferă o încălzire și răcire excelente, având în același timp un aspect modern și elegant. Cu o unitate unică montată pe podea, dotată cu trei ventilatoare, sistemul este alegerea ideală acolo unde este necesar aer condiționat și încălzire, dar doriți și ceva care să arate și frumos.

Modelul Q9000 este dotat standard cu o serie de tehnologii avansate, cum ar fi Smart Inverter, sisteme de filtrare a aerului în trei etape și setări multiple de control al confortului. În același timp are o silueta elegantă, stilată și plăcută din punct de vedere estetic ce se va completa și se va integra foarte bine în orice sistem de design interior. Designul compact, are dimensiunile 1,948 m înălțime, 36 cm lățime și 26 cm adâncime, înseamnă, de asemenea, că nu vă va umple spațiul unde vreți să-l amplasați.

Cel mai potrivit este pentru un spațiu de aproximativ 55m² și oferă flexibilitatea diferitelor tipuri de setări de răcire pentru a se potrivi diferitelor activități. Are trei ventilatoare independente care pot fi pornite autonom sau simultan. Când un ventilator independent este pornit, acesta este înconjurat de o lumină atractivă, de culoare albastru-gheață. Ventilatoarele oferă o răcire optimă și o eficiență energetică cu o viteză maximă care este semnificativ mai mare decât aparatele de aer condiționat standard, aerul suflat ajungând până la o distanță de 13 metri.

Prima unitate modernă de aer condiționat a fost inventată în anul 1902 de Willis Carrier în Buffalo, New York. După ce a absolvit Universitatea Cornell, Carrier a găsit un loc de muncă la compania Buffalo Forge. Primul aparat de aer condiționat, proiectat și construit în Buffalo by Carrier, a început să lucreze la 17 iulie 1902.

Are o funcție superbă de purificare a aerului, „Virus Doctor”, capabilă să neutralizeze substanțele nocive din aer, transformându-le în vapori de apă inofensivi. Filtrul Zero utilizează un mecanism de magnet pentru curățarea zilnică a aerului, ceea ce înseamnă că și cele mai mici particule sunt capturate. Dezumidificatorul integrat elimină umezeala excesivă și vă protejează de bacterii și mucegai, asociate cu umiditatea ridicată din casă.

Compresorul inteligent al invertorului de la Q9000 ajustează viteza și răspunde la temperatura din jur. Acest lucru asigură că energia nu este irosită, ceea ce contribuie la menținerea scăzută a costurilor de funcționare. Cele trei ventilatoare cu turbocompresor Turbo Jet sunt independente unul de celălalt, ceea ce înseamnă că puteți avea până la 7 tipuri diferite de flux de aer, economisind energie și asigurând un confort maxim.

Creat cu  inteligență pentru un confort sporit, Q9000 este accesoriu perfect pentru a vă îmbunătăți casa sau biroul.

Samsung Q9000 este încadrat în clasa energetica A++, are o putere de 3,2 kW/h și un nivel de zgomot de 48 / 38 (maxim/minim) decibeli (dB). Are un regim de funcționare între -20° și +52°C și o greutate de 31 kg. Aparatul de aer condiționat Q9000 este disponibil în două culori alb și negru.

SURSĂSamsung News