Televizoarele Samsung QLED 2018, garanție 10 ani pentru ecran

2051

Categoria de televizoare QLED de la Samsung au o calitate incredibilă a imaginii datorită punctelor cuantice și tehnologiei 4K HDR. Acestea oferă imagini strălucitoare și reale, performanțe uimitoare pentru jocuri și o garanție pentru arderea ecranului de 10 ani.

Conform site-ului NewsSamsung, televizoarele Samsung QLED 2018 sunt primele televizoare din lume cu tehnologia Freesync VRR – (Variable Refresh Rate). Acestea au, de asemenea, Game Mode, modul automat de joc care reduce timpul de răspuns al televizorului la 15,4 ms automat, imediat după ce consola este pornită. Toate televizoarele din această categorie au o garanție de 10 ani împotriva efectului de ardere Burn-in. Acesta este răspunsul companiei Samsung la angajamentul de a veni în sprijinul publicului gamer. Acum jucătorii pot juca perioade lungi de timp, fără grija petelor permanente pe ecran.

Samsung QLED TV 2018, design, calitate și fiabilitate

Televizoarele care utilizează materiale organice pentru a-și forma imaginile prezintă riscuri mai mari de arsură, tinzând să se deprecieze mai rapid în timp. Acest lucru se poate întâmpla la un utilizator care joacă diferite jocuri sportive. De exemplu, în timpul jocurilor numele sportivilor sunt în același loc cele mai multe ori, la fel și contoarele care țin scorul sunt mereu același poziție. Cu televizoarele QLED 2018, garanția oferită de Samsung protejează consumatorii de acest efect. Toată gama de televizoare Samsung se caracterizează prin calitate, fiabilitate și un design de cea mai înaltă clasă.

Toate modelele QLED includ tehnologie Quantum Dot, Q Colour, Q Engine, Ambient Mode, Smart Hub și Screen Burn Warranty. Televizorul QLED 2018 de la Samsung îți va oferi experiențe zilnice surprinzătoare. De la cea mai bună calitate a imaginii până la funcții intuitive inteligente și un design superb.

Efectul de ardere, Burn-in apare atunci când imaginile statice rămân pe un ecran, în medie, timp de 2 ore și, eventual, televizorul absoarbe acest conținut cauzând pete pe ecran. În cele din urmă, pixelii se „ard”, de unde rezultă originea cuvântului „burn-in”. Petele vor rămâne permanent pe ecran orice imagine care urmează să fie afișată pe ecran.

Prin oferirea unei garanții de 10 ani împotriva arderii ecranului, utilizatorul este sigur că jucând pe  televizoarele QLED nu trebuie să-și limiteze meciurile. El poate juca mai multe ore, un joc de curse sau de luptă, întotdeauna cu cea mai bună calitate a imaginii, culori vii și luminoase. Această garanție este importantă pentru cei care doresc să își protejeze investițiile pe termen mediu și lung„. A spus Erico Traldi, director pentru TV, Audio & Video Samsung Brazilia.

Garanția de 10 ani împotriva lui Burn-in este eligibilă pentru consumatorii care au achiziționat oficial unul dintre produsele liniei TV Samsung QLED 2018.