Peste 150 de teste pentru Samsung QuickDrive, calitate și performanță

837

De la lansarea sa la IFA Berlin 2017, mașina de spălat Samsung QuickDrive s-a remarcat prin abordarea inovatoare a tehnologiei de spălare. De atunci această mașină a mai primit îmbunătățiri, QuickDrive fiind poate cea mai completă de pe piață. Recent, gigantul tech și-a lansat campania „From Lab to Life” în Europa, potrivit NewsSamsung. Această campanie are ca scop să ofere consumatorilor o înțelegere mai completă a ceea ce se află în spatele calității și durabilității mașinii de spălat Samsung QuickDrive și a produselor Samsung.

Pe parcursul anului 2018, QuickDrive a continuat să impresioneze nu doar utilizatorii ci și mai multe jurii de la concursuri de renume. Mașina a fost premiată recent pentru performanțele sale de spălare și primit premiul Large Home Appliance of the Year 2018 de la compania britanică Trusted Reviews.

QuickDrive reduce timpul de spălare la jumătate fără a compromite performanța spălării, asigurând o curățare minuțioasă, dar delicată. Spre deosebire de mașinile de spălat convenționale care rotesc hainele, QuickDrive are un tambur principal și o placă din spate care se rotesc independent. Astfel hainele sunt mișcate în mod dinamic în jurul tamburului în mai multe direcții, rezultând o curățare completă.

Peste 150 de teste pentru o calitate și durabilitate inegalabilă

Performanța mașinii de spălat QuickDrive este garantată de peste 150 de teste de durabilitate și funcționalitate. Această atenție la detalii poate fi observată în campania Samsung, „From Lab to Life”. Campania demonstrează modul în care testele de laborator ajută la o excelentă longevitate și eficiență a produsului electrocasnic.

Gama de teste cuprinde un „test de căldură”, care evaluează abilitățile componentelor de a rezista la temperaturi extreme. Există și un „slam test”, care în mod repetat deschide/închide ușa de 20.000 de ori pentru a se asigura că poate rezista utilizării frecvente. Consumatorii au răspuns pozitiv la campanie, menționând faptul că Samsung oferă informații reale privind testarea mașinilor.

Mașina de spălat rotativă a fost brevetat de Hamilton Smith în 1858, funcționa pe benzină, cu motor cu un singur cilindru. Prima mașină de spălat electrică a fost inventată de Alva J. Fisher în 1908. Se presupune că prima spălătorie publică a fost deschisă în Fort Worth, Texas, în 1934.

Produsele Samsung sunt mai mult decât durabile – sunt proiectate să funcționeze fără probleme în casă la o folosință zilnică. Testele efectuate de Samsung asupra mașinilor de spălat sunt destinate să garanteze o performanță optimă și o asigurare excepțională a calității.

Premii peste tot în lume pentru QuickDrive

Întrucât Samsung își menține angajamentul față de inovație și asigurarea calității, compania a primit recunoaștere internațională și multe premii. În Franța, QuickDrive a câștigat premiul Best Washing Machine, de la revista de electronică și tehnică Les Numériques. La începutul acestui an la QuickDrive a primit CES Innovation Awards. German Innovation Award 2018, aur pentru Samsung QuickDrive.

Pentru Samsung Electronics, aceste premii sunt o nouă recunoaștere, o adevărată ștampilă de calitate dacă mai era nevoie, a produselor sale. Toate recenziile făcute de specialiști au lăudat mașina de spălat Samsung QuickDrive. Este mașina de spălat care a bătut toată concurența la costurile de funcționare și performanțele de curățare.

Inovațiile găsite în mașinile de spălat Samsung depășesc tehnologiile aflate pe alte modele de mașini de spălat. Produsele electrocasnice Samsung sunt garanția calității, durabilității și fiabilității din acest domeniu.