Acasă Stiri Centrele Samsung R&D au primit premii importante în AI

Centrele Samsung R&D au primit premii importante în AI

Se știe că Samsung este una dintre cele mai inovatoare companii din lume. Gigantul tech are cele mai multe brevete de inteligență artificială din lume și este în primele locuri în materie de brevete pentru noi invenții și tehnologii. Cu aceste noi tehnologii și noi brevete ne întâlnim ori de câte ori Samsung lansează un nou produs. În mare măsură în spatele acestora se află centrele Samsung R&D din toată lumea.

Centrele de cercetare și dezvoltare globală ale companiei Samsung Electronics continuă să câștige noi premii pentru cercetările în domeniul inteligenței artificiale (AI). Recent centrele Samsung R&D din Polonia și China au primit noi premii internaționale de prestigiu în domeniul AI.

Spearheading – Cercetarea traducerii vorbirii

Samsung R&D Polonia și China-Beijing au concurat cu unele dintre cele mai importante universități și laboratoare de cercetare din lume. Scopul a fost de a câștiga primul loc în două provocări separate la International Workshop on Spoken Language Translation (IWSLT). Atelierul Internațional de Traducere a Limbii Vorbite (IWSLT) este unul dintre cele mai cunoscute din lume privind traducerea automată a vorbirii. În acest an, IWSLT s-a alăturat Association for Computational Linguistics (ACL), pentru a acoperi o gamă largă de domenii de cercetare ale limbajului natural.

Pentru traducerea vocală offline, care evaluează traducerea convorbirilor din engleză în germană, Samsung R&D Poland a câștigat primul loc. Conferirea acestui premiu marchează al patrulea an consecutiv în care echipa din Poland a obținut premiul I la IWSLT.

Sistemul de traducere al echipei Samsung nu numai că s-a plasat pe primul loc, ci și-a depășit toți participanții la sistemele de traducere tradiționale, o realizare remarcabilă care pune Samsung R&D Institute Polonia în fruntea cercetării traducerii vorbirii.

IWSLT are loc anual. În cadrul acestuia are loc o campanie de evaluare deschisă a lucrărilor privind traducerea limbii vorbite. Sunt prezentate atât lucrări științifice, cât și descrieri ale sistemului. Prima ediție a avut loc în 2004 la Kyoto, Japonia.

Abordări inovatoare în domeniul lingvisticii computaționale AI

Centrele de cercetare și dezvoltare – Research and development (R&D) Samsung AI din toată lumea sunt mereu în prim plan. Din acest an au un nou coordonator global, laureat Harvard. Samsung R&D Institute China-Beijing a luat parte la o a doua provocare. Sarcina Open Domain Translation evaluând capacitatea de traducere din japoneză în chineză, ocupând în final primul loc.

Samsung R&D China-Beijing a prezentat un sistem bazat pe arhitectura modelului Transformer și a adoptat atenția relativă asupra poziției. Echipa s-a concentrat pe îmbunătățirea sistemului de bază Transformer cu ajutorul preprocesării datelor elaborate și a reușit să obțină îmbunătățiri semnificative.

Realizări în interpretarea semnalului audio AI

În plus față de ocuparea primului loc în provocarea IWSLT, Samsung R&D Polonia a fost, de asemenea, recunoscută drept una dintre cele mai importante echipe din cadrul Detection and Classification of Acoustic Scenes and Events (DCASE) 2020. Detectarea și Clasificarea Scenelor și Evenimentelor Acustice (DCASE) 2020 este deținută de IEEE ((Institute of Electrical and Electronics Engineers). Acest institut își propune să utilizeze tehnologie AI de ultimă generație pentru a înțelege și interpreta semnale audio.

Inginerii de la Samsung R&D Polonia au experiență în activitățile de înțelegere a scenelor acustice și localizarea surselor de sunet. S-au clasat pe primul loc de două ori în 2019. Acum și-au concentrat atenția pe detectarea nesupervizată a sunetelor anomale emise de mașină. Scopul acesteia a fost să identifice dacă sunetul emis de o mașină țintă a fost normal sau anomal. Inginerii de la Samsung R&D Polonia au ocupat locul doi din 40 de echipe.

Prevederea viitorului viziunii computerului și recunoașterea modelului

În iunie, Samsung R&D China-Beijing a participat, de asemenea, la trei sesiuni găzduite de Conference on Computer Vision and Pattern Recognition (CVPR 2020). Conferința privind Viziunea Computerizată și Recunoașterea Modelelor (CVPR 2020). Provocarea AI întruchipată, VizWiz-Captions Challenge și VATEX Video Captioning Challenge. Echipa din China a ocupat locul doi, conform NewsSamsung.

Provocarea AI întruchipată VizWiz-Captions Challenge și-a propus să permită roboților să înțeleagă comenzile umane și să efectueze acțiuni corecte într-un mediu virtual. VizWiz-Captions Challenge a implicat prezicerea unei legături exacte atunci când este dată o imagine făcută de o persoană cu deficiențe de vedere. Provocarea VATEX Video Captioning Challenge este despre progresul efectuat de modele de referință care pot descrie videoclipuri în diferite limbi, inclusiv engleză și chineză.

Stiri

Millie Bobby Brown și BTS promovează noul Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20 FE a fost lansat de foarte puțin timp și deja suscită interes, nu numai din partea fanilor Samsung. Pentru...

Galaxy A42 5G ar putea veni cu procesorul Snapdragon 750G

Samsung a prezentat recent noul său smartphone 5G destinat segmentului de gamă medie cu Galaxy A42 5G. Cu toate acestea, compania nu...

Samsung Galaxy Tab Active 3: au apărut prețul și data lansării

În urmă cu mai bine de un an, Samsung a lansat Galaxy Tab Active Pro - o tabletă robustă cu un ecran...

Samsung a început lucrul la Android 11 pentru mai multe telefoane

Potrivit mai multor informații, dezvoltarea Android 11 a început pentru mai multe smartphone-uri premium de la Samsung. Aceste informații provin de la...

Diferențele dintre Exynos 1000 și Snapdragon 875 vor fi foarte mici

Cip-setul Exynos 990 care alimentează seria Galaxy S20 și Galaxy Note 20 a provocat multe controverse în acest an. Așa cum a...

Samsung și KDDI Japonia au demonstrat o tehnologie avansată 5G

Samsung Electronic a declarat că a testat cu succes o tehnologie avansată 5G împreună cu operatorul japonez de telecomunicații KDDI. Cele două...

MWC 2021 Barcelona a fost amânat până la sfârșitul lunii iunie

MWC (Mobile World Congress) este unul dintre cele mai mari evenimente din calendarul mobil. De obicei, se desfășoară la sfârșitul lunii februarie...