Acasă Stiri Samsung redefinește conectivitatea prin noile standarde Wi-Fi

Samsung redefinește conectivitatea prin noile standarde Wi-Fi

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat că Galaxy Note 10 a fost numit de Wi-Fi Alliance drept primul smartphone certificat pentru noul standard în tehnologia de conectivitate – Wi-Fi 6. La fel ca de atâtea ori Samsung se dovedește un pionier în inovație și în noi tehnologii.

În calitate de pionier în experiențe mobile, Samsung se mândrește cu faptul că este una dintre primele companii care deține acreditarea Wi-Fi CERTIFICAT 6TM. Galaxy Note 10 este smartphone-ul din gama noastră flagship și primul smartphone certificat cu Wi-Fi CERTIFICAT 6TM. Suntem extrem de încântați să aducem Wi-Fi 6 consumatorilor noștri, atât pe Note 10, cât și pe Galaxy S10„. A declarat Inkang Song, vicepreședinte și Head Technology Strategy Group of IT & Mobile Communications Division, Samsung Electronics.

Wi-Fi 6 permite noi experiențe mobile

Wi-Fi este componenta esențială de infrastructură necesară pentru funcționarea corespunzătoare a dispozitivelor comerciale și de consum. De la televizoare, electrocasnice, până la sisteme de securitate și de comunicații, pentru toate acestea nevoia de conectivitate crește tot mai mult. De mulți ani, Wi-Fi Alliance este lider în industrie și stabilește standardele de conectivitate. Odată cu lansarea Wi-Fi 6 în acest an, o nouă certificare a fost lansată – Wi-Fi CERTIFICAT 6TM. Astfel încât Alianța Wi-Fi să se asigure că sunt îndeplinite cele mai înalte standarde posibile pentru dispozitivele conectate.

Tehnologia Wi-Fi 6 se bazează pe performanțele generațiilor Wi-Fi anterioare și este cea mai recentă tehnologie lansată de IEEE. Wi-Fi 6 va funcționa pe banda de 2,4 și de 5 GHz, va oferi o capacitate mai mare decât cea a generațiilor anterioare și va dubla numărul de benzi. Dispozitivele certificate de Wi-Fi Alliance, clasificate drept „Wi-Fi CERTIFIED 6TM”, vor oferi noi capabilități, care nu erau posibile anterior.

Iată ce aduce nou Wi-Wi 6:
  • Wi-Fi 6 va permite redarea conținutului de divertisment la o calitate mult mai înaltă. Va  gestiona simultan conectivitatea în casă, pe toate device-urile disponibile.
  • În exterior, Wi-Fi 6 va îmbunătăți conectivitatea în zonele cu populație ridicată. De asemenea va oferi un serviciu îmbunătățit când oamenii se află în mișcare.
  • Pentru întreprinderi, această nouă tehnologie va permite o automatizare mai mare și capabilități mai avansate în domeniul asistenței medicale, precum și gestionarea unui număr mare de utilizatori și a unor volume mari de date.

Dispozitivele mobile Samsung cu Wi-Fi CERTIFIED 6TM vin cu performanțe mai fiabile chiar și în situații critice. Acest lucru este posibil datorită unor funcționalități cheie ale tehnologiei Wi-Fi 6. De exemplu:

  • Uplink și downlink – în Orthogonal Frequency Division Multiple Access (OFDMA) crește eficiența și scade latența în mediile cu solicitare mare. Acest lucru îi permite lui Samsung Note 10 să aibă o conectivitate stabilă în medii cu multe dispozitive conectate.
  • Target-Wakeup Time (TWT) – îmbunătățește eficiența puterii în dispozitivele cu Wi-Fi CERTIFICATE 6TM, inclusiv Galaxy Note 10. TWT programează timpul de transmisie între Galaxy Note 10 și punctul de acces. Acest lucru îi permite lui Note 10 să-și gestioneze puterea mai eficient.
  • Multi-User, Multiple-Input, Multiple-Output (MU-MIMO) – permite transferarea mai multor date simultan. Astfel permite punctelor de acces să gestioneze un număr mai mare de dispozitive simultan atunci când Galaxy Note 10 este conectat la Wi-Fi 6.
  • Ca urmare a colaborării strânse cu Wi-Fi Alliance, Samsung Galaxy Note 10 și Samsung Galaxy S10 beneficiază de Wi-Fi 6 încă de la lansare. Acestea oferă utilizatorilor conexiune Wi-Fi mai rapidă în zonele aglomerate, precum și apeluri video și streaming de înaltă calitate, fără întreruperi.

Stiri

Samsung Galaxy S20 Tactical Edition, un telefon pregătit pentru război!

Samsung a mai lansat anterior o ediție Tactical Edition, Samsung Galaxy S9 Tactical Edition. Acum Samsung a lansat Galaxy S20 Tactical Edition,...

Galaxy M31s și Galaxy M51, detalii despre camere și programul lansării

Smartphone-urile Samsung Galaxy M31s și Galaxy M51 sunt de așteptat să își facă debutul global în India. Am mai scris despre aceste telefoane...

Samsung oferă divertisment pentru acasă în aer liber cu The Terrace TV

Samsung The Terrace (Terasa) este cel mai recent televizor de stil de viață Lifestyle, cu bară de sunet. Terasa extinde portofoliul de...

Telefoanele 5G din seria Galaxy S20 cele mai bine vândute din SUA

Seria Galaxy S20 cu modelele 5G s-a vândut bine în SUA. Nu este o surpriză, având în vedere că nu există competiție...

AI pentru toată lumea: accesibilitatea îndeplinită de Bixby Vision

De la scaune cu rotile la aparate auditive, tehnologia asistativă este esențială pentru îmbunătățirea participării sociale a persoanelor cu dizabilități. Pe măsură...

Samsung lansează cele mai mari soundbar-uri premium în SUA

Samsung aduce cele mai noi și cele mai mari soundbar-uri în Statele Unite în câteva săptămâni, a anunțat vineri compania. Noua gamă...

Smartphone-urile din seria Galaxy A 2020 care ajung în SUA

În aprilie, Samsung a anunțat că va lansa o serie de telefoane din seria Galaxy A în SUA. Dintre acestea, Galaxy A51,...