Acasă Stiri Samsung redefinește conectivitatea prin noile standarde Wi-Fi

Samsung redefinește conectivitatea prin noile standarde Wi-Fi

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat că Galaxy Note 10 a fost numit de Wi-Fi Alliance drept primul smartphone certificat pentru noul standard în tehnologia de conectivitate – Wi-Fi 6. La fel ca de atâtea ori Samsung se dovedește un pionier în inovație și în noi tehnologii.

În calitate de pionier în experiențe mobile, Samsung se mândrește cu faptul că este una dintre primele companii care deține acreditarea Wi-Fi CERTIFICAT 6TM. Galaxy Note 10 este smartphone-ul din gama noastră flagship și primul smartphone certificat cu Wi-Fi CERTIFICAT 6TM. Suntem extrem de încântați să aducem Wi-Fi 6 consumatorilor noștri, atât pe Note 10, cât și pe Galaxy S10„. A declarat Inkang Song, vicepreședinte și Head Technology Strategy Group of IT & Mobile Communications Division, Samsung Electronics.

Wi-Fi 6 permite noi experiențe mobile

Wi-Fi este componenta esențială de infrastructură necesară pentru funcționarea corespunzătoare a dispozitivelor comerciale și de consum. De la televizoare, electrocasnice, până la sisteme de securitate și de comunicații, pentru toate acestea nevoia de conectivitate crește tot mai mult. De mulți ani, Wi-Fi Alliance este lider în industrie și stabilește standardele de conectivitate. Odată cu lansarea Wi-Fi 6 în acest an, o nouă certificare a fost lansată – Wi-Fi CERTIFICAT 6TM. Astfel încât Alianța Wi-Fi să se asigure că sunt îndeplinite cele mai înalte standarde posibile pentru dispozitivele conectate.

Tehnologia Wi-Fi 6 se bazează pe performanțele generațiilor Wi-Fi anterioare și este cea mai recentă tehnologie lansată de IEEE. Wi-Fi 6 va funcționa pe banda de 2,4 și de 5 GHz, va oferi o capacitate mai mare decât cea a generațiilor anterioare și va dubla numărul de benzi. Dispozitivele certificate de Wi-Fi Alliance, clasificate drept „Wi-Fi CERTIFIED 6TM”, vor oferi noi capabilități, care nu erau posibile anterior.

Iată ce aduce nou Wi-Wi 6:
  • Wi-Fi 6 va permite redarea conținutului de divertisment la o calitate mult mai înaltă. Va  gestiona simultan conectivitatea în casă, pe toate device-urile disponibile.
  • În exterior, Wi-Fi 6 va îmbunătăți conectivitatea în zonele cu populație ridicată. De asemenea va oferi un serviciu îmbunătățit când oamenii se află în mișcare.
  • Pentru întreprinderi, această nouă tehnologie va permite o automatizare mai mare și capabilități mai avansate în domeniul asistenței medicale, precum și gestionarea unui număr mare de utilizatori și a unor volume mari de date.

Dispozitivele mobile Samsung cu Wi-Fi CERTIFIED 6TM vin cu performanțe mai fiabile chiar și în situații critice. Acest lucru este posibil datorită unor funcționalități cheie ale tehnologiei Wi-Fi 6. De exemplu:

  • Uplink și downlink – în Orthogonal Frequency Division Multiple Access (OFDMA) crește eficiența și scade latența în mediile cu solicitare mare. Acest lucru îi permite lui Samsung Note 10 să aibă o conectivitate stabilă în medii cu multe dispozitive conectate.
  • Target-Wakeup Time (TWT) – îmbunătățește eficiența puterii în dispozitivele cu Wi-Fi CERTIFICATE 6TM, inclusiv Galaxy Note 10. TWT programează timpul de transmisie între Galaxy Note 10 și punctul de acces. Acest lucru îi permite lui Note 10 să-și gestioneze puterea mai eficient.
  • Multi-User, Multiple-Input, Multiple-Output (MU-MIMO) – permite transferarea mai multor date simultan. Astfel permite punctelor de acces să gestioneze un număr mai mare de dispozitive simultan atunci când Galaxy Note 10 este conectat la Wi-Fi 6.
  • Ca urmare a colaborării strânse cu Wi-Fi Alliance, Samsung Galaxy Note 10 și Samsung Galaxy S10 beneficiază de Wi-Fi 6 încă de la lansare. Acestea oferă utilizatorilor conexiune Wi-Fi mai rapidă în zonele aglomerate, precum și apeluri video și streaming de înaltă calitate, fără întreruperi.

Stiri

Lansarea lui Galaxy S21 FE amânată pentru trimestrul patru 2021

Este posibil ca Samsung Galaxy S21 FE să nu ajungă pe piață decât în ​​al patrulea trimestru al acestui an. Potrivit ultimelor...

Samsung W22 5G alias Galaxy Z Fold 3, exclusiv pentru China

Lansarea lui Galaxy Z Fold 3 este foarte aproape. Toate informațiile de până acum sugerează că Samsung va lansa noul Fold 3,...

Galaxy Chromebook Go lansat cu procesor Intel Celeron și conectivitate LTE

Samsung a dezvăluit în liniște cel mai recent dispozitiv Chrome OS, Galaxy Chromebook Go. Compania nu a anunțat încă oficial noul laptop...

Samsung Galaxy S22 și S22+ vor avea camera principală de 50MP

Galaxy S21 și S21+ utilizează practic același hardware de cameră ca predecesorii lor din seria Galaxy S20. Acest lucru nu se va...

Samsung lansează Watch Design Studio și Good Lock la MWC 2021

Samsung se pregătește pentru evenimentul virtual Galaxy MWC, unde se va prezenta „Watch Design Studio” și „Good Lock”. Mobile World Congress 2021...

Iată cum arată Galaxy S21 Olympic Edition în viața reală, este drăguț

Modelul Samsung Galaxy S21 Olympic Edition nu este la fel de exclusivist ca predecesorii săi. Adică și noi muritorii de rând, care...

GPU AMD integrat în Exynos 2200 cu 30% mai rapid decât modelul actual

Următorul procesor Samsung Exynos, care va echipa cel mai probabil seria Galaxy S22, va avea un GPU puternic. Fabricat de AMD cu...