Samsung lansează un update ce va redenumi Samsung Apps în Galaxy Apps

2383

Samsung și-a anunțat recent planurile de a redenumi magazinul Samsung Apps în Galaxy Apps, modificare efectuată începând cu 1 iulie, moment în care compania Samsung Electronics a lansat un update ce va redenumi aplicația pe telefoane și tablete.

Această modificare face parte din planurile companiei high-tech din Coreea de Sud de a produce o separare a magazinelor de aplicații în funcție de sistemul de operare. Vă reamintim cu această ocazie că firma sud-coreeană Samsung produce în acest moment dispozitive cu sistemul de operare al gigantului american Google, Android, cât și cu Tizen, sistemul de operare propriu Samsung, ce rulează pe smartwatch-ul Gear, pe camere și pe smartphone-ul Samsung Z. Sistemul propriu de operare Tizen, conform unor surse din Coreea de Sud, Samsung intenționează să-l îmbunătățească în continuare axându-se cu acest sistem mai ales pe viitoarele smartwatch-uri.

În afară schimbări numelui, Galaxy Apps vine cu o interfață nouă, mai curată cu o performanță mai bună, deși funcționalitatea rămâne aceiași. Este posibil ca Samsung Electronics să mai aducă și alte schimbări, dar așteptăm un comunicat oficial la companiei sud-coreene.

Update-ul va fi disponibil pentru toți utilizatorii în decursul zilelor următoare sau se poate face manual din meniul Version Info etc. din setările aplicației.