Samsung va susține unele comunități sportive pe „Road to Paris 2024”

78
Samsung Paris-2024
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics, partener mondial olimpic și paralimpic, a anunțat trei noi colaborări pentru a promova sprijinul său pentru sport. Noile parteneriate cu World Surf League WLS), Street League Skateboarding (SLS) și Pro Breaking Tour (PBT) întruchipează convingerea Samsung că „Open always wins – Deschis întotdeauna câștigă”. Colaborarea este pentru a celebra sporturile de surfing, skateboarding și breaking – și comunitățile lor – pe „Road to Paris 2024” și dincolo.

După cum a anunțat la începutul acestui an, tema oficială Samsung pentru Jocurile Olimpice și Paralimpice Paris 2024. „Deschis întotdeauna câștigă”, arată convingerea Samsung că, cu o minte deschisă, fiecare nouă experiență devine o realizare semnificativă care deschide noi perspective și posibilități infinite. Aceste trei sporturi, fiecare construit cu valori comune și respect, întruchipează spiritul „Deschis învinge întotdeauna”. Samsung se angajează să susțină comunitățile lor inspiratoare și unite.

„Surfing, skateboarding și breaking, deși sunt unice, au o bază comună”. A declarat Stephanie Choi, EVP și șeful de marketing al Mobile eXperience Business la Samsung Electronics, potrivit SamsungNewsroom. „O gândire deschisă pentru a încerca lucruri noi, hotărârea de a depăși limitele a ceea ce este posibil și o cultură a incluziunii care îmbrățișează pe toată lumea se află în centrul fiecărui sport. Aceste atribute sunt ceva care ne pasionează și noi la Samsung. Suntem onorați să sprijinim aceste trei organizații și sportivii lor și să le recunoaștem comunitățile.”

Samsung va implica sportivi WSL, SLS și PBT și baze de fani la evenimentele cheie din Road to the Games. Aceste parteneriate vor lua viață printr-o nouă inițiativă de colaborare menită să evidențieze figurile și subculturile emblematice ale fiecărei comunități.

„Suntem mândri să colaborăm cu Samsung pentru a prezenta sportivii noștri incredibili și călătoria lor către Paris 2024 – și Tahiti”. A declarat Tim Greenberg, vicepreședinte executiv WSL. „Împreună vom sărbători cultura unică a surfului, comunitățile și sportivii în acest an important și interesant pentru acest sport.”

Skateboarding-ul este un sport de acțiune originar din SUA, născut între 1950 și 1960. De la Jocurile Olimpice de Vară din 2020 de la Tokyo, skateboarding-ul este prezent la întreceri atât cu echipe masculine, cât și feminine.

„Organizația noastră a fost înființată cu scopul de a promova popularitatea și acceptarea skateboarding-ului stradal în întreaga lume”. A declarat și Matt Rodriguez, Director General, Street League Skateboarding. „Trăim aceste valori în fiecare zi și suntem atât de încântați să colaborăm cu Samsung. Împreună, ne vom consolida platforma, ne vom sprijini comunitatea și ne vom consolida credința comună în deschidere.”

„În ultimul deceniu de la începutul turneului nostru, am asistat la o evoluție incredibilă în sportul și cultura noastră”, a spus Chris Wright, fondatorul PBT. „Acum, ne pregătim să facem istorie cu debutul nostru olimpic și suntem încântați că Samsung este la bord pentru a amplifica acest moment esențial în călătoria sportului nostru.” Breaking este un stil de dans care a apărut în Statele Unite în anii 1970.

Samsung a fost partener olimpic mondial de la Jocurile Olimpice de iarnă de la Nagano 1998. De peste 25 de ani, sportivii și fanii au avut încredere în tehnologia mobilă transformatoare a Samsung pentru a împărtăși spiritul olimpic la nivel global și a continua să modeleze viitorul digital al Jocurile Olimpice de la Paris 2024 și nu numai. Angajamentul companiei față de Mișcarea Olimpică se confruntă în curând cu cel de-al patrulea deceniu de parteneriat. Această colaborare se extinde până la Los Angeles 2028. Inovațiile Samsung în categoria echipamentelor de comunicații fără fir și de calcul, inclusiv echipamente care includ inteligență artificială, realitate virtuală, realitate augmentată și 5G vor schimba felul în care lumea trăiește Jocurile Olimpice.

Samsung este partener mondial al Comitetului Paralimpic Internațional (IPC) în categoria echipamentelor de comunicații și computere fără fir. Începând cu Jocurile Paralimpice de Iarnă Torino 2006, compania a susținut Mișcarea Paralimpică și a permis sportivilor și fanilor din întreaga lume să împărtășească entuziasmul și inspirația Jocurilor prin tehnologia mobilă transformatoare Samsung. Angajamentul Samsung față de Jocurile Paralimpice se va extinde până la Los Angeles 2028. Acest angajament va fi onorat prin experiențe inovatoare de telefonie mobilă și de calcul alimentate de inovații intenționate în categoria echipamentelor de comunicații și computere fără fir, inclusiv echipamente care includ inteligență artificială, realitate virtuală, realitate augmentată și 5G.