Samsung a prezentat în România șase telefoane din seria Galaxy A

711
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics România a prezentat oficial mai multe telefoane din seria Galaxy A în cadrul unui eveniment virtual. În cadrul demonstrației online au fost prezentate cele 6 modele recent lansate de Samsung pe piața din România. Acestea sunt Samsung Galaxy A21s, Galaxy A41, Galaxy A51, Galaxy A71, Galaxy A51 5G și Samsung Galaxy A31.

Prin seria Galaxy A, ne-am propus să oferim tehnologiile noastre unui public divers, la prețuri cât mai accesibile, fără a face compromisuri în privința performanțele. Smartphone-urile din seria Galaxy A au specificații și design diferit, astfel încât ele răspund tuturor nevoilor consumatorilor. Au camere puternice pentru fotografii uimitoare și o experiență de vizionare excelentă pe un display foarte bun”. A afirmat Alexandru Costache, Head of Telecom Product Management, Samsung România & Bulgaria.

Seria Galaxy a fost gândită în special pentru generația tânără, pentru cei care trăiesc o viață conectată. Aceștia consumă mult conținut multimedia, petrec mult timp în social media și împărtășesc în timp real experiențele lor. Smartphone-urile Galaxy A sunt echipate cu cel mai bun display, un sistem de camere inovator și o baterie care permite utilizarea pe parcursul întregii zile.

Cele șase modele Galaxy A prezentate în România

Samsung Galaxy A21s. Este echipat cu un ecran Infinity-O HD+ de 6,5 inch, o cameră principală de 48 MP și una Ultra-Wide de 8 MP. Modulul spate, format din patru camere, mai are o cameră de adâncime și una macro ambele de 2 MP. Frontal, Galaxy A21s are o cameră de 13 MP cu diafragma f/2,2, pentru selfie și apeluri video. O baterie uriașă de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 15 W, asigură energia necesară funcționării.

Samsung Galaxy A41. Este un telefon Samsung compact, cu un ecran Super AMOLED Infinity-U de 6,1 inch. Are un modul foto spate compus din trei camere versatile, cu una primară de 48 MP, o cameră macro de 5 MP și o cameră Ultra-Wide de 8 MP. Frontal are o cameră de 25 MP cu Live Focus. Vine cu o baterie de 3.500 mAh, cu încărcare rapidă de 15 W.

Samsung Galaxy A51 și Galaxy A71. Ambele smartphone-uri sunt dotate cu patru camere spate de top, menite să surprindă foarte multe detalii. Camerele Ultra-Wide, Macro și Depth combină funcții inteligente care permit utilizatorilor să surprindă chiar și cele mai mici detalii. Atât Galaxy A71, cât și Galaxy A51 vin cu display-uri Super AMOLED edge-to-edge Infinity-O. Galaxy A71 are o baterie de 4.500 mAh și are funcțiile de încărcare rapidă de 25 W. Samsung Galaxy A51 are o baterie de 4 000 mAh și încărcare rapidă de 15 W.

Galaxy A51 5G și Galaxy A31 oficial în România

În premieră pentru gama Galaxy A, Galaxy A51 vine și în varianta 5G. Pe lângă specificațiile specifice seriei: ecran Infinity-O, camera foto quad, baterie de lungă durată, acest smartphone răspunde angajamentului Samsung de a face accesibilă conectivitatea 5G unui public cât mai larg și oferă o experiență mobilă puternică.

Samsung Galaxy A31. Smartphone-ul mid-range completează seria Galaxy A (2020) disponibilă în România. Acesta dispune de același display Infinity-U și camere quad pe spate. Are o cameră principală de 48 MP și una ultra-wide de 8 MP. Una de adâncime 5MP și una macro tot de 5 megapixeli, completează modulul foto spate. Frontal are o cameră de 20 MP. Galaxy M31 are o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 15 W.

Seria Galaxy A este disponibilă în România pe samsung.com/ro și la magazinele partenere.