Programul Samsung Self-Repair disponibil inclusiv în România

117
Programul Samsung Self-Repair
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Clienții din Europa, inclusiv din România, își pot lua acum reparațiile în propriile mâini pentru a repara convenabil și fiabil și mai multe dispozitive Galaxy. Programul Samsung Self-Repair este acum disponibil pentru cele mai recente smartphone-uri, tablete și PC-uri în Coreea de Sud și mai multe țări din Europa.

Pentru prima dată, Samsung extinde programul la dispozitivele pliabile Galaxy, inclusiv Galaxy Z Flip 5 și Z Fold 5. Acest lucru oferă utilizatorilor Galaxy un plus de confort și opțiune pentru a profita mai mult de dispozitivele lor, prelungind durata de viață a produselor lor. În decembrie, vor fi adăugate mai multe produse Galaxy, inclusiv seria Galaxy S23, seria Galaxy Tab S9 și seria Galaxy Book 2 Pro. Produsele pot diferi în funcție de piață, potrivit SamsungNewsroom.

Programul Samsung Self-Repair a fost lansat pentru prima dată în SUA în 2022. Apoi s-a extins și în Coreea de Sud, Brazilia, Mexic și câteva țări europene la începutul acestui an. Belgia, Franța, Germania, Italia, Țările de Jos, Polonia, Spania, Suedia și Regatul Unit au fost acestea.

Acum, Samsung extinde acoperirea programului la 30 de țări suplimentare din Europa. Iată care sunt aceste țări: Albania, Andorra, Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda , Grecia, Ungaria, Irlanda, Kosovo, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Monaco, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia și Elveția.

Cea mai veche librărie din lume se află în cartierul Chiado din Lisabona, Portugalia. Librăria Bertrand deține recordul mondial Guinness World Records pentru cea mai veche librărie din lume încă în funcțiune. A fost fondată în 1732.

Această mișcare reprezintă o modalitate pentru utilizatori și pentru Samsung de a face mai mult cu mai puțin din resursele planetei. Programul oferă utilizatorilor Galaxy acces la piese originale. Astfel utilizatorii pot să înlocuiască mai multe piese pe telefoanele lor. De exemplu: capacul spate, porturile de încărcare, difuzorul, cartela SIM tava și tasta laterală și tasta de volum. Samsung colaborează cu diverși distribuitori pentru a oferi aceste piese și chitul de reparații. Detaliile programului de auto-reparare pot varia în funcție de piață și de distribuitor.

În mod similar, utilizatorii din seria Galaxy Book vor putea repara carcasa față și spate, afișajul, bateria, touchpadul, tasta de pornire cu cititor de amprente, picioarele din cauciuc, ventilatorul și difuzoarele.

Samsung Self-Repair pentru Galaxy utilizatorii vor putea păstra toate instrumentele de reparare. Utilizatorii de dispozitive Galaxy pot accesa Samsung.com pentru a afla mai multe despre programul Samsung de auto-reparare.

Produse disponibile pentru Samsung Self-Repair pot diferi în funcție de dată și pot varia în funcție de piață. Iată mai jos dispozitivele Samsung Galaxy incluse în acest program:

  • Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra
  • Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra 
  • Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra
  • Galaxy S23, Galaxy S23+ Și Galaxy S23 Ultra
  • Samsung Galaxy S23 FE
  • Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5
  • Galaxy A05s
  • Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ și Galaxy Tab S9 Ultra
  • Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Tab S9 FE+
  • Galaxy Tab A9 și Galaxy Tab A9+
  • PC-urile Galaxy Book Pro (15 inch) și Galaxy Book Pro 360 (15 inch)
  • PC-urile Samsung Galaxy Book 2 Pro (15 inch) și Galaxy Gook Pro 360 (15 inch)