Este posibil ca Samsung să lanseze anual seria Galaxy S FE

280
Seria Galaxy S FE
Sursa Foto: via SamMobile.com

Lansarea lui Galaxy S23 FE s-ar putea să nu fie un lucru unic de la Samsung, deși trebuie subliniat că Samsung nu a continuat cu un Galaxy S22 FE după lansarea lui Galaxy S21 FE. Acum avem informații că lansarea telefoanelor Fan Edition nu va mai mai fi tărăgănată de Samsung, compania sud-coreeană va lansa anual un model din seria Galaxy S FE.

Da, Samsung vrea să înființeze o nouă serie de telefoane cu specificații mai bune într-o categorie de prețuri mai accesibile prin lansările anuale ale viitoarei serii Galaxy S FE. De asemenea, sunt zvonuri, au mai fost astfel de zvonuri, că Samsung lucrează la o serie pliabilă accesibilă, numită Galaxy Z FE.

Recent Counterpoint Research a publicat un studiu în care afirmă că livrările de smartphone-uri vor suferi un declin în viitor. Și, da, din păcate acest lucru este valabil și pentru Samsung. Având în vedere că mai multe regiuni trec printr-o perioadă de recesiune, consumatorii trebuie să-și prioritizeze fondurile pentru alte cheltuieli, mai degrabă decât să treacă la cele mai strălucitoare oferte emblematice.

Se prefigurează la orizont noi telefoane: seria Galaxy S FE

Potrivit Wccftech, Revegnus a publicat pe X – sună ciudat pentru că până acum scriam pe Twitter – că Samsung își propune să continue cu o lansare anuală a unui model Galaxy S FE, începând cu Galaxy S23 FE. În plus, compania își propune să lucreze la smartphone-uri pliabile mai accesibile.

Pliabilele actuale Samsung nu oferă o soluție prietenoasă cu buzunarul. Probabil un telefon pliabil Galaxy Z FE va fi lansat după viitoarele Galaxy Z Fold 6 și Flip 6. Similar cu numele Galaxy S FE, Samsung poate introduce o nouă serie numită Galaxy Z FE. Momentan nu avem informații când în cursul anului va fi lansat un model Galaxy S FE destinat fanilor.

Merriam-Webster, dicționarul Oxford dar și alte surse definesc „fan” ca o versiune prescurtată a cuvântului fanatic. Acest cuvânt provine din latinescul modern fanaticus, care înseamnă „inspirat nebunesc, dar divin”.

Galaxy S20 FE și Galaxy S21 FE oferă specificații la un preț semnificativ mai mic decât omologii lor emblematici. Dar, toate acestea vin cu un cost. Telefoanele au un șasiu din plastic în loc de unul din aluminiu, dar și o configurație inferioară a departamentului foto. Din fericire, clienții vor fi mai încântați de perspectiva unui smartphone de ultimă generație pentru mai puțini bani.

Lansarea Galaxy S20 FE a fost un succes imens pentru Samsung. Telefonul a depășit 10 milioane de unități vândute. Aceste vânzări uriașe s-au datorat raportului preț-performanță. Acest lucru a arătat că modelele viitoare pot contribui cu siguranță la modelarea viitorului companiei în anii următori.